- 26 Ağustos 2025
- 94
- 19
- 3
- 26
- Konu Sahibi zeynep90128
Onların düşünüp istemesin istiyorumEee ne ağlıyorsun o zaman?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onların düşünüp istemesin istiyorumEee ne ağlıyorsun o zaman?
Hayır diyeceksiniz ,miktar önemli mi? Söyleyin eşinize o da kardeşlerine sizin verdiğiniz kadar her ay versin.Bekar adamlar maaşı yetiremiyor evli kardeşlerinden istiyor vay be!!! Normali bacım bir şeye ihtiyacın var mı diye sizi arayıp sormaları yanında olduklarını hissettirmeleri gerekirken, cüzdan gibi görüyorlar...500 ya da bin istiyorlar ben de hayır diyemiyorum
Tatlım tek yapacagin birkaç gün üst üste onları arayıp "çok zor durumdayım bana para bulun" demek. Ama öyle böyle değil deli gibi ısrarla para isteyin.30 ar yaşlarındalar çalışıyorlar ama hiç kenara para atmiyorlar birikim yapmıyorlar paralarını bitiriveriyorlar ihtiyaçları olduğunda ya da harçlık için benden istiyorlar ben iyice sinir olmaya basladim ben evliyim evli falan demiyorlar
Eşiniz aynısını yapsa neler neler denirdi, hiç doğru değil bu yaptığınız. Koskoca herifleri resmen parazit gibi besliyorsunuz.Veriyorum kocamın haberi olmuyor
koca koca adamların cebinde 500 1000 yok da kardesinden mi istiyolar500 ya da bin istiyorlar ben de hayır diyemiyorum
Evet ben de şahit oldum çevremde benzer örneklere .Doğulular kazandıkları parayı ortak havuz gibi kullanıyorlar.Ben Marmara bölgesinde bir şehrin 7 göbek yerlisiyim mesela ,hiç bir akrabamda bu tarz bir uygulama görmedim ,duymadım.Herkes kendi yağınla kavrulur, eğer durumu diğerlerine göre bariz yüksekse ,kendi insiyatifinde hediyeler alıp, yardımlar yapabilir ama direkt kimseden istenmez,aklımıza bile gelmez para istemek ,bu yetiştiğim kültürde yok çünkü .Nerelisin? Benim böyle bir arkadaşım var. Abileri kızdan sürekli para alıyor. Verme deyince de abimler bana musallat olur. (farklı sehirdeler) sırf bulasmasınalr diye vermek zorunda kalıyor. Doğulular o taraflarda da herkes birbine destek olması gerekiyor diye bi kafaları var maalesef. Yanlış anlaşılmasın ırkçılık falan değil yani sadece arkadaşımdan bahsediyorum o öyle söylüyor yani . arkadaşımın yaşı senden büyük. elinde ne birikimi var ne bir şeyi evlenemedi de. bir şekilde bunun önüne geçmen lazım artık borcun mu var dersin ne dersin bilmiyorum.
Fark etti , maaş kartımı kocam aldı, de.500 ya da bin istiyorlar ben de hayır diyemiyorum
Ay bir de istedikleri para 500 lira. Koca adamlar evli kardeslerinin 500 lirasiyla mi ay sonunu getiriyorlar. Cok sacma ya.Hayır diyeceksiniz ,miktar önemli mi? Söyleyin eşinize o da kardeşlerine sizin verdiğiniz kadar her ay versin.Bekar adamlar maaşı yetiremiyor evli kardeşlerinden istiyor vay be!!! Normali bacım bir şeye ihtiyacın var mı diye sizi arayıp sormaları yanında olduklarını hissettirmeleri gerekirken, cüzdan gibi görüyorlar...
Ben her ay 500 tl durumuna pek inanmıyorum bazı aylar o miktar artıyordur.Koca koca adamlar her ay sadece 500 TL için kız kardeşlerini sık boğaz etmezler diye düşünüyorum...Ay bir de istedikleri para 500 lira. Koca adamlar evli kardeslerinin 500 lirasiyla mi ay sonunu getiriyorlar. Cok sacma ya.
Konu sahibi yeni doğum yapmış. Şu anda doğum izninde. Abilerinin bu şartlar altında kendisinden hala para istemesi çok tuhaf.Ben her ay 500 tl durumuna pek inanmıyorum bazı aylar o miktar artıyordur.Koca koca adamlar her ay sadece 500 TL için kız kardeşlerini sık boğaz etmezler diye düşünüyorum...
Eşinden gizli para vermen ne kadar doğru?30 ar yaşlarındalar çalışıyorlar ama hiç kenara para atmiyorlar birikim yapmıyorlar paralarını bitiriveriyorlar ihtiyaçları olduğunda ya da harçlık için benden istiyorlar ben iyice sinir olmaya basladim ben evliyim evli falan demiyorlar