Sinir bozucu

tweety seni de ekledim listeyeee, bu gece dua edicem, inşallah en kısa zamanda yeğenimiz gelir..

yok canım daha evlenme şerefine nail olamadım.. 2. nişanlımdan da ayrıldım.. ona 3 sene buna 4 sene bel bağla.. sonra kal böylee dımdızlak.. bundan sonra en fazla 6 ay fazlası yok

nasip degilmis demekki canim ya hakkinda hayirlisi olsun,
yani kotu gidecek bi evliliktense yol yakinken donmussun daha iyi

ALLAH HAYIRLI KISMETLER VERSIN INSALLAH(AMIN)

elimdeki avcumdaki de gitti gitmeeeee diyeydim açeydim kollerimiiiiiiiiiii yaş 25 oldu, benim hormonlar tavan, biyolojik saat çalip duruyor. bebe istiyom bebe.. herif bahane

yaş ooldu 27 bende. eylülde 28 bende koca bahane, bebek istiyorum

yani belki.. galiba... sabreder miyim bebeğe,kısmet işte. ya sen nişanllı değil miydn:44:

yaş ooldu 27 bende. eylülde 28 bende koca bahane, bebek istiyorum

yani belki.. galiba... sabreder miyim bebeğe,kısmet işte. ya sen nişanllı değil miydn:44:

3 haftadır değilim canım.. bu da bitti.. hayırlısı buymuş.. tmm o zaman önce sen sonra ben sırayla

hakkında hayırlısı boşver sağlık olsun. yok kız sırayı boşver kısmet bu işler

hayırlısı canım hayırlısı.. içimde ukte kalmıştı zaten 2 si de harmandalı oynayamıyodu.. harmandalı oynamayana ben erkek demem ayol bu seferkini düğün salonlarından seçecem tek tek gezip. şöööle kadir inanır gibi bişey olsun

Kizlar gercekten bele sayesinde iyi rating yaptiniz. Az önce de yazilmis, ben de nolmus diye bakarken geldim buraya. :80:

hosgeldinnn sende bellenin takipcisin demek belle gitti uzulduk

aslinda gercekten uzuldum biraz bizim yuzumuzdenmi gitti diye :S

Son düzenleme:
ahahahahah

can kuşum
hadi yine iyisin istediğin oldu
sana kuşum demicem bundan sonra

bozuk plak dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…