Sinir bozucu

uyandığomda içimde sıkıntı yoktu ama ne bileym :44:

sen iyi düşün...bence de bir fatiha oku,belki dua istiyordur senden.bende sıksık dedemi görüyorum şu sıralar.bayram yaklaşıyor ya mezarına gitmemizi istiyor diye düşünüyorum...

böyle durumlarda babam hep ruhuna fatiha okuyun, sonrada hayır olsun diyin, der. hayır olsun inşallah...

sen iyi düşün...bence de bir fatiha oku,belki dua istiyordur senden.bende sıksık dedemi görüyorum şu sıralar.bayram yaklaşıyor ya mezarına gitmemizi istiyor diye düşünüyorum...

aslında ne yalan söyleyeym çok çektirdi bize. ölene kadar annem şiddet gördü onun yüzünden. bizde psikolojik şiddet gördk babamdan

öldü halaa babamıjn gözdesi. ne bileym annemi, bizleri, yengemi felan çook mutsuz etti. gerçi beni çok severdi ama içimden gelmiyor yalan yok

Allah rahmet eylesin dedem de öyleydi..hem kızlarına hem anneanneme çok çektirdi..ve ben onun yüzünden erken doğum yaptım,büyük ihtimalle...ama öldükten sonra bi garip oldum...ilk duyunca hiç ağlamadm,mezarına gidene kadar hiç üzülmedim sanki.sonra mezarına gittik,orada ilk defa bağırarak dedem diye aaaldım.hemde ne ağlama...herkes şoka girdi...bende tabii :)...onu özledim,ne olursa olsun.

oku oku yeni bitirdim

ramazandan sonra yapsaymış bunu belle yetişirdim ama neyse

..
bana müsade hanımlar

biraz iş güç bekler beni

öpücük.

zeboş sana dediği şeyi şimdi okudum,terbiyesiz ya.ee insanın aklındaki neyse zikrinde ki de odur değil mi

Son düzenleme:

sağol

ama biz onun yüzünden aile olamadık. kıskançtı oğlnu paylaşamadı kimseyle. annem her gün dayak yerdi. bugünkü psikolojisi de ondan bozuk. yani anlatsam çok şey var

o hastalandığında bende hastaydım. bAbam annemden zorla para alıp onna harcadı. biz mi? evde aç değildik ama.... işte zor kadesa çok zor. kredi çektiler, evi satcaktı peder öldü. kansere çare yok,her şeyi sgk karşıladı ama özelharcama yaptı pedern ailesi

ölürken çağırmış halalarım bırakmamış. pederde koymadı anneme gitmeyn. felan. gitmedk öyle öldüü. cenazeyede gitmedk

köyden gidende olmadı. peder şimdi evle ilgilenyordaaa öyle işte...biz ezildik. hesap diğer dünyaya. ahlar çıkıyor-muş gördk

hayırlı olsun Usher
yakışmış

merhaba kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…