Sinir bozucu

eğer öyle dediyse gitsin yatsın
ama mutlaka resim veya video çeksin sana getirsin
boşanma davası açınca sana lazım olur
yüklü bi tazminat alırsın

çocuklar babalarıyla parka gitti,bende iftar hazırlığı yapıyorum o yüzden şimdi konuyu tam anlaymadım..akşam detaylıca okuyayım bari nadiacım.ama sıkma canını ya

bence tek yapacağın şey onunla olan tüm irtibatını kesmek olacak..ararsa açma yazarsa bakma vs......yoksa daha çok yüz bulur

kızlar bnm kocam deıl sewgılımde degıl sadece aynı yerde calıstgmm we benı sınır eden brı

yaa sanırım olay şu nadianın bri sevgilisi var..birde bu video çekerim diyen adam var bu videocuyla bunu evlendirmek istemişler bun lar anlaşamamış ama yine de birbirini kızdırıp bişekilde iletişim kuruyolar he mi nadia yanlışmı anladım:44::44::44:

tamam

bu arada benimde mesaim bitti

gidiyorum buralardan
tüm rüzgarlar senin olsun
benden ayrı rüyadasın
dilerim bir gün uyanırsııın

sonra detaylı bi şekilde konuşuruz bu konuyu

sımdı bak vıdeo cekerım ıstedgmle yatablırım dıen ous ıste sewgıılm yok ayrıca bnle ewlenmek ısteyen war o almanyada
smdı bız ousla aynı yerde calısıoz ılk basta cok etkılesım oldu ama konustuk ıkımızın olamayacagını gorduk sımdıde bole oldu ıste ısıne gelınce yag cekıo ısıne gelınce baskasına asılıyı bnm yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…