Sinir bozucu

kızlar akşam tekrar konuşalım bu konuyu,anlamayan sadece ben değilmişim :)

fıtık ağrısı çekmek çok sinir bozucu , bu yüzden bebeklerimi doya doya sevememek çok sinir bozucu ,
panik atak geçirmek çok sinir bozucu.

birgün gerçekten kalp krizi geçirsem herhalde "panik atak geçiriyorsun kızım birazdan geçicek herşey normale dönücek ve derin derin nefes alıp çok şükür yine nefesalabiliyorum "diye düşünüp küt diye yavrularıma doyamadan ölme korkusu çok ama çok sinir bozucu

cok gecmis olsun ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH sag salim buyutursun bebeklerini

Allah kolaylık versin..
iki rahatsızlık bende de var

ne yaşadığını çok iyi anlıyorum

ama tek yapacağın şey şükretmek ve beterinden korunmak için dua etmek...

QUOTE=ebrutolga;26027441]Ayy canım olur mu ya, geyik yapıyorum ben.. Helal olsun ne demek [/QUOTE]

29:

Çok geçmiş olsun :26: Neden oluyor peki bunlar :26:

cok gecmis olsun ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH sag salim buyutursun bebeklerini

amin inşallah bu boyunla biraz zor gibi.mls diye bi tedavi yöntemi varmış.buralarda da bi yerde buldum ama seans 100 tl inşallah fayda sağlarım ameliyat olmak istemiyorum.ileride de anne olmak istiyorum inşallah.

Allah kolaylık versin..
iki rahatsızlık bende de var

ne yaşadığını çok iyi anlıyorum

ama tek yapacağın şey şükretmek ve beterinden korunmak için dua etmek...

sana da geçmiş olsun arkadaşım seni aklının almayacağı kadar çok iyi anlıyorum.nefret ediyorum bu ağrılardan bazen boynumu taşıyamıyorum.

bide üstüne kaynana illeti yüzünden reflü hastası oldum o da sinir bozucu.ama doktorum strese bağlı dedi hakikaten öyle.çıkarttım hayatımdan o buruşuk suratlıyı reflüm iyileşti

bide hayvanlara zalimce davranan kötü kalpli insanlara sinir oluyorum.çok sinir bozucu.

yoldan geçen motorsiklet in kasisi geçtikten sonra son hız motoru bağırta bağırta gaza basıp evlatlarımı uyandırması korkutması çok sinir bozucu.

birgün pusu kuracam alacam elime bi terlik tam geçerken kafasına fırlatıcam.

Son düzenleme:
amin inşallah bu boyunla biraz zor gibi.mls diye bi tedavi yöntemi varmış.buralarda da bi yerde buldum ama seans 100 tl inşallah fayda sağlarım ameliyat olmak istemiyorum.ileride de anne olmak istiyorum inşallah.

ınsallah allah gonlune gore versın(amın)

hankısını?????????

Hepsini badecim, plsss

Bizim burda da lüks spor arabalarıyla yapıyorlar, sinir oluyorum ya Sahurda bile sesleri geliyor.. "Bakın benim araba ne biçim" demek için gecenin o saati insanları rahatsız etmekten utanmıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…