derdımlık derken ılgını cekmedı sanırsam
kızlar akşam tekrar konuşalım bu konuyu,anlamayan sadece ben değilmişim :)
ebruş bugün bende çok acıktım ,
akşam olurmu acaba?
Oldu ablacım bak, ben uyudum uyandım gayet süper oldu
Merhaba kızlar, nasılsınız
slm...
yaa hakkını helal et sabahtan beri aklımda şu yemek lafım...
fıtık ağrısı çekmek çok sinir bozucu , bu yüzden bebeklerimi doya doya sevememek çok sinir bozucu ,
panik atak geçirmek çok sinir bozucu.
birgün gerçekten kalp krizi geçirsem herhalde "panik atak geçiriyorsun kızım birazdan geçicek herşey normale dönücek ve derin derin nefes alıp çok şükür yine nefesalabiliyorum "diye düşünüp küt diye yavrularıma doyamadan ölme korkusu çok ama çok sinir bozucu
fıtık ağrısı çekmek çok sinir bozucu , bu yüzden bebeklerimi doya doya sevememek çok sinir bozucu ,
birgün gerçekten kalp krizi geçirsem herhalde "panik atak geçiriyorsun kızım birazdan geçicek herşey normale dönücek ve derin derin nefes alıp çok şükür yine nefesalabiliyorum "diye düşünüp küt diye yavrularıma doyamadan ölme korkusu çok ama çok sinir bozucu
Biri bana olanları anlatsın yaa
cok gecmis olsun ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH sag salim buyutursun bebeklerini
Allah kolaylık versin..
iki rahatsızlık bende de var
ne yaşadığını çok iyi anlıyorum
ama tek yapacağın şey şükretmek ve beterinden korunmak için dua etmek...
amin inşallah bu boyunla biraz zor gibi.mls diye bi tedavi yöntemi varmış.buralarda da bi yerde buldum ama seans 100 tl inşallah fayda sağlarım ameliyat olmak istemiyorum.ileride de anne olmak istiyorum inşallah.
hankısını?????????
yoldan geçen motorsiklet in kasisi geçtikten sonra son hız motoru bağırta bağırta gaza basıp evlatlarımı uyandırması korkutması çok sinir bozucu.
birgün pusu kuracam alacam elime bi terlik tam geçerken kafasına fırlatıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?