Hepsini badecim, plsss
Bizim burda da lüks spor arabalarıyla yapıyorlar, sinir oluyorum yaSahurda bile sesleri geliyor.. "Bakın benim araba ne biçim" demek için gecenin o saati insanları rahatsız etmekten utanmıyorlar..
ınsallah allah gonlune gore versın(amın)
Hepsini badecim, plsss
Bizim burda da lüks spor arabalarıyla yapıyorlar, sinir oluyorum yaSahurda bile sesleri geliyor.. "Bakın benim araba ne biçim" demek için gecenin o saati insanları rahatsız etmekten utanmıyorlar..
Merhaba
Yanlış bir anlaşılmayı düzeltmek istiyorum hiç bir ceza silinmemektedir. Sadece bazı cezalar 6 ay sonra profilinizden kalkıyor. O cezaları temizliyoruz onun dışında yeni sitemde artık cezaların son tarihi süresiz verilmektedir.
melitta,ikiz anası bil bakalım ben kimim?eski nickimle tanırsın beni :) tecrübeli ikiz annelerinden
vallahi zanım başlarda kazen beg gelmiş caner diye birini aramış (yaşlılıktan bence hep:))buldumu bilmiyoruz..birde cezalarla ilgili bişeyler dedi..sonra bizim kızlar izlerini kaybettirmek için nicklerini değiştridiler kediyle gediz değişti hepten..kerii bi ara ous oldu sonra tekrar keri oldu..en son nadianın işini anlamaya çalışıyoduk..öyel yuvarlanıp gidiyoruz anlayacağın
aynen öyle ya iyi ki arabaları var.aay bi de arabaları görsen kıçı kırık murat yada tempranesini bağırttırıyorsan.ahha bi spor araba herhalde diyorum bi bakıyorum tüüüh diyorum.
yani cezalarim yerli yerinde duracak demek istiyorsunuz anladim
Nasıl nick değiştiler yaKeri nasıl ous oldu.. Badecim düzgün anlatsana ya, çorba oldu benim kafam
Yaa var ya burda da hep son model spor arabalarGörüyorum zaten arabayı kullanana ayrı bir gıcık oluyorum birde o sesi çıkarttırıyor ya o arabadan iyice fitil oluyorum
Ayyy bu çok kötü
Nasıl nick değiştiler yaKeri nasıl ous oldu.. Badecim düzgün anlatsana ya, çorba oldu benim kafam
Yaa var ya burda da hep son model spor arabalarGörüyorum zaten arabayı kullanana ayrı bir gıcık oluyorum birde o sesi çıkarttırıyor ya o arabadan iyice fitil oluyorum
Ayyy bu çok kötü
kac yasinda ikizlerinbirde ailende varmiydi ikizlerin.. benim aneannemde ikizmis sence benimde ikizlerim olur mu keske olsa
ya kizlarr bu erkeklerin neden böyle bit beyinli acabaa :26:
benim ex hüngür hüngür agladi ya karsimda, geri dön geri dön diye
seni seviyorken neredeydin sen haa?? simdi bitti sevgim hic birsey hissetmiyorum sanaaa hatta baskasindan hoslaniyorumo derece bitirmisim ben seni, senin daha derdin neee
tiwiiii senin avatarini görünce kipir kipir oluyor icim, heran kalkip oynicam sanki
hop hop hop
benim olay karışık biraz..anneannem ikiz eşi,babaannem 5 kez ikiz hamile kalmışancak ben tüp bebkle kavuştum bebişlerime:)) 2 yaşındalar canım..
kalk iki gobek ativer
dün kizlar burda diyince hem kazen hem muneye yazdim bi hevesle sanirim oda bana cevaben yazmis buraya yanlis anlasilmada hep beni bulur soyle 3 4 cezam silinseydi ne olurduuuu
şincik sporcu kedi ousun takibinden kurtulmak için ismini değiştirdi kötükedişerafetttin oldu...gedizde sallangel mi faallenangelmi ney bişey oldu (kendi talepleri üzerine)keride bende ismimi değişsemmi acaba derken görünmez bir el birden adını ous yaptı kerinintabi biz koptuk..sonra düzeldi tekrar...işte böyleeeee..bu arada bende yönetimden araba istemiştim helan ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?