Sinir bozucu

Neden ayrı düşmek zorundayız
İki kırık kalple geçmez ömür
Neden aşkın çıkmaz yolundayız
Seven kalbi neden görmez gönül

Hayaller kurduklarım bilmeden yorduklarım
Üzülüp kırdıklarım madem küskün bana
Söyleyin affetsinler bir şans daha versinler
Karşılıksız sevsinler yeter bana...

Topladın eşyaları iyi düşündün mü
Canıma kastın neden acımı gördün mü
Aşkta ibadet var kalpte ihanet var
Söyle ne korkun var hayret üzüldün mü

vallahi zanım başlarda kazen beg gelmiş caner diye birini aramış (yaşlılıktan bence hep:))buldumu bilmiyoruz..birde cezalarla ilgili bişeyler dedi..sonra bizim kızlar izlerini kaybettirmek için nicklerini değiştridiler kediyle gediz değişti hepten..kerii bi ara ous oldu sonra tekrar keri oldu..en son nadianın işini anlamaya çalışıyoduk..öyel yuvarlanıp gidiyoruz anlayacağın

ınsallah allah gonlune gore versın(amın)

amin inşallah bi mucize olur da şu mübarek ramazan bu ağrılardan kurtulurum

aynen öyle ya iyi ki arabaları var.aay bi de arabaları görsen kıçı kırık murat yada tempra nesini bağırttırıyorsan.ahha bi spor araba herhalde diyorum bi bakıyorum tüüüh diyorum.

doktooorr derdime bul birr caree...
ona doyamiyorumm yaz birr recete..!!

sabah aksam yemekten öncee..
sonrada her animda yanimda istiyorum..!!

yani cezalarim yerli yerinde duracak demek istiyorsunuz anladim

melitta,ikiz anası bil bakalım ben kimim?eski nickimle tanırsın beni :) tecrübeli ikiz annelerinden

ya kizlarr bu erkeklerin neden böyle bit beyinli acabaa :26:

benim ex hüngür hüngür agladi ya karsimda, geri dön geri dön diye

seni seviyorken neredeydin sen haa?? simdi bitti sevgim hic birsey hissetmiyorum sanaaa hatta baskasindan hoslaniyorum o derece bitirmisim ben seni, senin daha derdin neee

Nasıl nick değiştiler ya Keri nasıl ous oldu.. Badecim düzgün anlatsana ya, çorba oldu benim kafam

aynen öyle ya iyi ki arabaları var.aay bi de arabaları görsen kıçı kırık murat yada tempra nesini bağırttırıyorsan.ahha bi spor araba herhalde diyorum bi bakıyorum tüüüh diyorum.

Yaa var ya burda da hep son model spor arabalar Görüyorum zaten arabayı kullanana ayrı bir gıcık oluyorum birde o sesi çıkarttırıyor ya o arabadan iyice fitil oluyorum
yani cezalarim yerli yerinde duracak demek istiyorsunuz anladim

Ayyy bu çok kötü

[video=youtube;8GvVniUSuRQ]http://www.youtube.com/watch?v=8GvVniUSuRQ&feature=fvwrel[/video]

dün kizlar burda diyince hem kazen hem muneye yazdim bi hevesle sanirim oda bana cevaben yazmis buraya yanlis anlasilmada hep beni bulur soyle 3 4 cezam silinseydi ne olurduuuu

[video=youtube;oluQsziZpcc]http://www.youtube.com/watch?v=oluQsziZpcc[/video]

şincik sporcu kedi ousun takibinden kurtulmak için ismini değiştirdi kötükedişerafetttin oldu...gedizde sallangel mi faallenangelmi ney bişey oldu (kendi talepleri üzerine)keride bende ismimi değişsemmi acaba derken görünmez bir el birden adını ous yaptı kerinintabi biz koptuk..sonra düzeldi tekrar...işte böyleeeee..bu arada bende yönetimden araba istemiştim helan ses yok

kac yasinda ikizlerin birde ailende varmiydi ikizlerin.. benim aneannemde ikizmis sence benimde ikizlerim olur mu keske olsa

benim olay karışık biraz..anneannem ikiz eşi,babaannem 5 kez ikiz hamile kalmış ancak ben tüp bebkle kavuştum bebişlerime:)) 2 yaşındalar canım..

Dalga geçmeseydin çocukla kız:26:

dün kizlar burda diyince hem kazen hem muneye yazdim bi hevesle sanirim oda bana cevaben yazmis buraya yanlis anlasilmada hep beni bulur soyle 3 4 cezam silinseydi ne olurduuuu

Yaaa ben geçen sene ismimi değiştirmek için mesaj göndermiştim ama cevap gelmemişti.. Şimdi arkadaşlar ciddi ciddi isim mi değiştirdiler :26: Yoksa Kazen sonra eski isimlerini düzeltti mi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…