Sinir bozucu

Mapus'un güney cepheli havadar güneş ve tweety görür tarafını mı kastettin, güneyi anlayamadım ben:44:

offf süper sağ gösterip sol vuruyosunuz .rol modelimsiniz bu konuda
(kızlar birinin yağ çekip dışarda kalması gerek..size temiz çamaşırla cımbız getirmek için yapıyorum bunları)

Mapus'un güney cepheli havadar güneş ve tweety görür tarafını mı kastettin, güneyi anlayamadım ben:44:
Eylülde ilk tamtur gününü ben alayım demişti
İlk bende toplanın demişti. Kur'a çekelim dedim
Bana çıktı.
Ondan gıcığına diyor böyle

kadinin tahtina goz koydunuz herhalde

muneee bayramda yerine gecebilirmiyim 1 gunlugune hani oluyor ya basbakan koltugunu veriyor 1 gunlugune

Sana bir günlüğüne koltuk, yanlış okumuyorum değil mi? Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün

Sana bir günlüğüne koltuk, yanlış okumuyorum değil mi? Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün

ühüüüüüüüüüüüüüüühühüühhühühühüüüüüüüüüüü

AMIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Bayramda niye ceza alnıcakmış yahu?

Ben anlamadım :))))

Büyük patron bu topikteki üyelerin bayrama kadar rahat durmayıp bir ceza alıp bayramda burda olmayacağını düşünüyormuş.(enazından 2-3 adetinin)

O yüzden siz genede bayramlaşın şimdiden didi.

İçimizden geldi, kur'a çektik bu topik çıktı, bayram boyunca bu topiğin müdavimlerini 1 haftalığına havadar, tek kişilik odalarımızda ağırlayacağız, siz aranızda çekiliş yapıp ilk kim gidecek karar verin

Öylesine Angel

Ceza bayramı yapasıları gelmiş

bi ban daha alırsam önce bileklerimi keser sonra fare zehiri içer sonrada boğarım kendimi..bi beyaz kağıda da Mune ve Kazen sorumlu yazarım bu böyle biline kıymayın bize nolur :18:

beeeeeeeeeeeeen
hazır 17 üye toplanmışken bir daha sorayım...

kızlar nokıa C3-00 kullanan var mı?

kasap et derdinde koyun can derdinde

offf süper sağ gösterip sol vuruyosunuz .rol modelimsiniz bu konuda
(kızlar birinin yağ çekip dışarda kalması gerek..size temiz çamaşırla cımbız getirmek için yapıyorum bunları)
iyi gidiyorsun sen

bendeki kolileri sana aktarcam bu gidişle

Büyük patron bu topikteki üyelerin bayrama kadar rahat durmayıp bir ceza alıp bayramda burda olmayacağını düşünüyormuş.(enazından 2-3 adetinin)

O yüzden siz genede bayramlaşın şimdiden didi.

kalem kırıldı yani

hazır 17 üye toplanmışken bir daha sorayım...

kızlar nokıa C3-00 kullanan var mı?

Eşimin telefonu?
Neden sordun?

önce tweeticiğim deyip sonra mumla arasın diyince tweety mona lisaya döndü

monalisa uzaktan izleme canım.

atla topiğe

Bu Carie de alıştırdı hepimizi sigaraya..

okuyorum okuyorum, dönüyorum bi daha okuyorum, benimle ilgisi var mı çözemedim bi türlü

bugün içemedim hiç zaten, şurda azcık içiyim de, belki kafam çalışır

Kesinlikle ben olmamalıyım... Çalışıyorum bayramda...Naparım kk sız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…