Mapus'un güney cepheli havadar güneş ve tweety görür tarafını mı kastettin, güneyi anlayamadım ben:44:
Eylülde ilk tamtur gününü ben alayım demiştiMapus'un güney cepheli havadar güneş ve tweety görür tarafını mı kastettin, güneyi anlayamadım ben:44:
kadinin tahtina goz koydunuz herhalde
muneee bayramda yerine gecebilirmiyim 1 gunlugune hani oluyor ya basbakan koltugunu veriyor 1 gunlugune
offf süper sağ gösterip sol vuruyosunuz .rol modelimsiniz bu konuda
(kızlar birinin yağ çekip dışarda kalması gerek..size temiz çamaşırla cımbız getirmek için yapıyorum bunları)
Öylesine AngelBayramda niye ceza alnıcakmış yahu?
Ben anlamadım :))))
Sana bir günlüğüne koltuk, yanlış okumuyorum değil mi? Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün
Allahım mune yorum yazıyor gozlerıme ınanamıyorum:)hep uyarı alırkenki yorumlarını goruyordum. demek geyıge gırdın maasallh maasalah. buradaki kızlara helal olsun ne deyım
Bayramda niye ceza alnıcakmış yahu?
Ben anlamadım :))))
offf süper sağ gösterip sol vuruyosunuz .rol modelimsiniz bu konuda
(kızlar birinin yağ çekip dışarda kalması gerek..size temiz çamaşırla cımbız getirmek için yapıyorum bunları)
Öylesine Angel
Ceza bayramı yapasıları gelmiş
beeeeeeeeeeeeenİçimizden geldi, kur'a çektik bu topik çıktı, bayram boyunca bu topiğin müdavimlerini 1 haftalığına havadar, tek kişilik odalarımızda ağırlayacağız, siz aranızda çekiliş yapıp ilk kim gidecek karar verin
hazır 17 üye toplanmışken bir daha sorayım...
kızlar nokıa C3-00 kullanan var mı?
iyi gidiyorsun senofff süper sağ gösterip sol vuruyosunuz .rol modelimsiniz bu konuda
munecigim beni kirmadi geldi
Sana bir günlüğüne koltuk, yanlış okumuyorum değil mi? Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün
Büyük patron bu topikteki üyelerin bayrama kadar rahat durmayıp bir ceza alıp bayramda burda olmayacağını düşünüyormuş.(enazından 2-3 adetinin)
O yüzden siz genede bayramlaşın şimdiden didi.
hazır 17 üye toplanmışken bir daha sorayım...
kızlar nokıa C3-00 kullanan var mı?
önce tweeticiğim deyip sonra mumla arasın diyince tweety mona lisaya döndü
monalisa uzaktan izleme canım.
atla topiğe
Bu Carie de alıştırdı hepimizi sigaraya..
İçimizden geldi, kur'a çektik bu topik çıktı, bayram boyunca bu topiğin müdavimlerini 1 haftalığına havadar, tek kişilik odalarımızda ağırlayacağız, siz aranızda çekiliş yapıp ilk kim gidecek karar verin
beeeeeeeeeeeeen
kasap et derdinde koyun can derdinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?