bugün bu topikten ilk kim çıkarsa o çıkmış sayılsınİçimizden geldi, kur'a çektik bu topik çıktı, bayram boyunca bu topiğin müdavimlerini 1 haftalığına havadar, tek kişilik odalarımızda ağırlayacağız, siz aranızda çekiliş yapıp ilk kim gidecek karar verin
onu ben yapamam ortmenimsureklı burada vakıt gecırmesını saglamalısınız
okuyorum okuyorum, dönüyorum bi daha okuyorum, benimle ilgisi var mı çözemedim bi türlü
bugün içemedim hiç zaten, şurda azcık içiyim de, belki kafam çalışır
kalem kırıldı yani
Eşimin telefonu?
Neden sordun?
İçimizden geldi, kur'a çektik bu topik çıktı, bayram boyunca bu topiğin müdavimlerini 1 haftalığına havadar, tek kişilik odalarımızda ağırlayacağız, siz aranızda çekiliş yapıp ilk kim gidecek karar verin
Hakkını nasıl öderiz bade
iyi gidiyorsun sen
bendeki kolileri sana aktarcam bu gidişle
İçimizden geldi, kur'a çektik bu topik çıktı, bayram boyunca bu topiğin müdavimlerini 1 haftalığına havadar, tek kişilik odalarımızda ağırlayacağız, siz aranızda çekiliş yapıp ilk kim gidecek karar verin
onu ben yapamam ortmenim
üst yorumun senle alakasi yokta alttakini bilmem
napım kızım ben o soruyu sorduğumda 4-5 üye vardı
kardeşime aldım bugün..kullanışlı mı diye sordum
gelip başlık açarım bende n'apiyimbi ban daha alırsam önce bileklerimi keser sonra fare zehiri içer sonrada boğarım kendimi..bi beyaz kağıda da Mune ve Kazen sorumlu yazarım bu böyle bilinekıymayın bize nolur :18:
Bana göre kullanışlı degil
Beni hiççç kesmedi :)
Ama eşim çok memnun
bugün bu topikten ilk kim çıkarsa o çıkmış sayılsın
kafam dondu ya o ortmenim degilmis melek hanimmis
tuşlarında soyulma falan oldu mu?
onu ben yapamam ortmenim
üst yorumun senle alakasi yokta alttakini bilmem
bende gönüllüyüm,sonrasını siz düşünün artık
Sonra sonraherşey sizin için dostlarım..bayramda baklava açıp dondurma kutusuna koyup getiricem hepinize:9
(ne kolisi nihil anlamadım ki:44:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?