Sinir bozucu

Mune nin rumuzunun yanında küçük bir artı görüyorum

Göğsüm kabarıyor inanın

eğer bi gün banlanıp da pat diye ruhumu teslim etmezsem kesin nihilin yüzünden giderim öbür dünyaya..gülmekten ölüp kalıcam burda gece gece

Mune nin rumuzunun yanında küçük bir artı görüyorum

Göğsüm kabarıyor inanın

O benim apoletim, onuda mı isteyeceksiniz
doğru,herkes özgürce konuşabiliyor..ama angel ve parkon dıaşrı sızdılar :18:
benim gözüm kulağım heryerde sen hiiiiiiiiç merak etme, hangi konuya kim ne yazmış takipteyim

benim gözüm kulağım heryerde sen hiiiiiiiiç merak etme, hangi konuya kim ne yazmış takipteyim

Konu açılmışken hakikaten siz nasıl takip ediyorsunuz tüm yazılanları..Kazen yazıyoruz kazen pat soluğu burda alıyor raslantı olamaz bu kadar çok sanırım :26::26:

eğer bi gün banlanıp da pat diye ruhumu teslim etmezsem kesin nihilin yüzünden giderim öbür dünyaya..gülmekten ölüp kalıcam burda gece gece
Keriyi üzerine salarım bak

Apoletten başladık bakalım

Yavaş yavaş sızıp

Ele geçircez Mune kalesini

ben bi forumlara bakıp yatayım artk,şöyle kenardan kenardan bakıp çıkayım yorum yazmadan

hadi yaa bende kıyın kıyın kaynana gelin topiclerine millete laf atmaya yelteniyodum hazır siz burdayken...maşallah sauronun gözü gibi gözleriniz var
edit:yanlış anlaşılma olmasın gözleriniz çok güzeldir kesin

Son düzenleme:
Konu açılmışken hakikaten siz nasıl takip ediyorsunuz tüm yazılanları..Kazen yazıyoruz kazen pat soluğu burda alıyor raslantı olamaz bu kadar çok sanırım :26::26:
Tel bağlamışlardır bir yerden bir yere

cızırdıyordur isimleri geçince

meslek sırrı söylemem:)))) kadesa masumca bak foruma, takipteyim

simdi ben cagirdim muneyi ama oncelerini bilmem tabi beni kirmadi geldi (nihil )

akşam yatmayı bilmiyorsunuz sabah kalkmayı !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…