Mune nin rumuzunun yanında küçük bir artı görüyorum
Göğsüm kabarıyor inanın
İyi içerik butonu istiyoruzYazdıklarımıza kötü içerik yapan var demek
O benim apoletim, onuda mı isteyeceksinizMune nin rumuzunun yanında küçük bir artı görüyorum
Göğsüm kabarıyor inanın
benim gözüm kulağım heryerde sen hiiiiiiiiç merak etme, hangi konuya kim ne yazmış takipteyimdoğru,herkes özgürce konuşabiliyor..ama angel ve parkon dıaşrı sızdılar :18:
Çok virüs sızmaz onlardandoğru,herkes özgürce konuşabiliyor..ama angel ve parkon dıaşrı sızdılar :18:
Mune bana arkadaşlık teklifi gönderdine demek ki o :26::44:
İyi içerik butonu istiyoruz
O benim apoletim, onuda mı isteyeceksiniz
benim gözüm kulağım heryerde sen hiiiiiiiiç merak etme, hangi konuya kim ne yazmış takipteyim
benim gözüm kulağım heryerde sen hiiiiiiiiç merak etme, hangi konuya kim ne yazmış takipteyim
Keriyi üzerine salarım bakeğer bi gün banlanıp da pat diye ruhumu teslim etmezsem kesin nihilin yüzünden giderim öbür dünyaya..gülmekten ölüp kalıcam burda gece gece
Apoletten başladık bakalımO benim apoletim, onuda mı isteyeceksiniz
Çok virüs sızmaz onlardan
Mune bana arkadaşlık teklifi gönderdi
Kabul ettim ben de
O benim apoletim, onuda mı isteyeceksiniz
Tel bağlamışlardır bir yerden bir yereKonu açılmışken hakikaten siz nasıl takip ediyorsunuz tüm yazılanları..Kazen yazıyoruz kazen pat soluğu burda alıyor raslantı olamaz bu kadar çok sanırım :26::26:
Konu açılmışken hakikaten siz nasıl takip ediyorsunuz tüm yazılanları..Kazen yazıyoruz kazen pat soluğu burda alıyor raslantı olamaz bu kadar çok sanırım :26::26:
Konu açılmışken hakikaten siz nasıl takip ediyorsunuz tüm yazılanları..Kazen yazıyoruz kazen pat soluğu burda alıyor raslantı olamaz bu kadar çok sanırım :26::26:
hadi yaa bende kıyın kıyın kaynana gelin topiclerine millete laf atmaya yelteniyodum hazır siz burdayken...maşallah sauronun gözü gibi gözleriniz var
edit:yanlış anlaşılma olmasın gözleriniz çok güzeldir kesin
İşte, sizinkini kabul ediyorhahahahahaah mune arkadaslik yollamis hahahahahaahahahh
meslek sırrı söylemem:)))) kadesa masumca bak foruma, takipteyim
meslek sırrı söylemem:)))) kadesa masumca bak foruma, takipteyim
bak şimdisimdi ben cagirdim muneyi ama oncelerini bilmem tabi beni kirmadi geldi (nihil)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?