Sinir bozucu

Günde sayısı çığ gibi büyüyen çetedaşın

sizin isminizi her gördüğünde

elektrik çarpmış gibi olduğunu biliyor musunuz?

ögrenmis olduk tessekurler...

bilmiyorduk ama öğrenmiş olduk..çok teşekkürler...

kızlar bu bilgilendirmenin sonu hayır değil..çaprazlama kaçın şaşırtmaç olsun

Son düzenleme:
kazen bey agbi benim mesajlarimi neden kaale almiyorsunuz artik bundan bi kac ay once konu actim pro uyelerin yazi rengi hakkinda yayinlanmadi sonra mesaj attim cvp gelmedi,
neyseki bugun nickimi degistirmissiniz ALLAH RAZI OLSUN peki bidaha degistirme hakkim yokmu:26:

Geçen haftaya kadar hergün 250-300 kişi üye oluyordu şimdi bu rakam 50'ye düştü çünkü artı ksadece kurumsal e-postaya sahip kişiler üye olabiliyor.

N'oldu renginiz soldu

Yani Muneyi rahat bırakın işini yapsın mı diyorsunuz?

Geçen haftaya kadar hergün 250-300 kişi üye oluyordu şimdi bu rakam 50'ye düştü çünkü artı ksadece kurumsal e-postaya sahip kişiler üye olabiliyor.
Feyk üyelik almaya çalışmıştım alamamıştım

Bundandı demek ki:44:

Yani artık 2. üyelik alırken şirket e-posta adresiniz ile üye olmanız gerekiyor : )

kadesa ikizlerin bezlerinden fazla varsa dağıtıver zanım bencillik etme bak mağduruz burda

Bugün çok güldürdün beni sen ya...

Yani artık 2. üyelik alırken şirket e-posta adresiniz ile üye olmanız gerekiyor : )

Benim hala şansım var demek... İşyeri mailini kullamadım henüz güzel sevdim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…