Sinir bozucu

neyse ben gideyim..deminki sorumdan sonra beynime bi süre oksijen gitmediğini hissettim,hücrelerim öldü sanki su içip yatayım bari iyi geceler

bence ordaki mesaj banlanirsaniz yani siteden gule gulerseniz 2.uyelik almaya calisincaaa sirket hesabi lazim diyor akilli durun diyor

diyorum ki bu başlık müdavimlerinden %80 gibi bir oranı yılbaşı partimizde burada olamayacak .... ama gidenle gidilmez ki ! hayat devam ediyor

iyi geceler

Not : aba altından sopamı ? Aslaaaaaa

Sizler havayla suyla mı çalışıyorsunuz bilmem ama ben beslenmeliyim, sahur vakti geldi sofra kurmam ailemi doyurmam lazım, mavilerin topiğinizde salınmasıyla yaşadığınız korku bir süre idare eder sizi sanırım hepinize hayırlı sahurlar...

Yattığım yerden serum bağladım ben Mune.

Tekrar görüşürüz

Her zaman gel olur mu

Hayırlı sahurlar

diyorum ki bu başlık müdavimlerinden %80 gibi bir oranı yılbaşı partimizde burada olamayacak .... ama gidenle gidilmez ki ! hayat devam ediyor

iyi geceler

buranın müdavimleri zaten toplasak 10 kişi o şanslı 2 kişi kim acaba:44::44:

Son düzenleme:

iyi geceler

Hım bayram dı yılbaşı oldu... Bu sevindirici bir şey sanırım..

Bizim sahura 1 saat var daha... Hayırlı sahurlar...

Son düzenleme:

iyi geceler

Bayram dönümüne yılbaşı dedi :44:

hayırlı sahurlar..biz orucu uykuya tutturucaz bu gidişle..o yüzden aç olsakta farketmez

afiyet olsunn munecigim yine gel

iyi geceler

ben onlardan olmam umarim diger mesajima yine cevap alamadim ama neyse iyi geceler...

Yani şirket maili olmayanları şutlayacaksınız.
Yalnışmı anladım acaba?
Yok canım beyaz kartopucum

topiği banlayacaklar onun ön tanıtımını yapıyorlar

hepiniz gidiyorsunuz yılbaşına kadar

bu arada şirket açın diyorlar

şirketimiz olursa siteden silinsek bile ikinci üyelik alabiliyoruz çünkü.

Ekonomiye katkıda var işin içinde tabi.

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
topik müdavimi on kişi dedin ya

8 i gitti 2 si kaldı dedin ya

yeni müdavimler ya onlar da

birbirlerini banlamazlar ondan dedim :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…