- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
bence ordaki mesaj banlanirsaniz yani siteden gule gulerseniz 2.uyelik almaya calisincaaa sirket hesabi lazim diyor akilli durun diyor
beyaza boya da söyleşimdi bişey derim bellamı bulurum
bence ordaki mesaj banlanirsaniz yani siteden gule gulerseniz 2.uyelik almaya calisincaaa sirket hesabi lazim diyor akilli durun diyor
o kolaybence ordaki mesaj banlanirsaniz yani siteden gule gulerseniz 2.uyelik almaya calisincaaa sirket hesabi lazim diyor akilli durun diyor
Yazma stili öyle Kazen'inCanım şifreli konuşmaya ne gerek var, açık açık söyleyiversin.
Bizim alnımız ak Alimallah
Yattığım yerden serum bağladım ben Mune.Sizler havayla suyla mı çalışıyorsunuz bilmem ama ben beslenmeliyim, sahur vakti geldi sofra kurmam ailemi doyurmam lazım, mavilerin topiğinizde salınmasıyla yaşadığınız korku bir süre idare eder sizi sanırımhepinize hayırlı sahurlar...
diyorum ki bu başlık müdavimlerinden %80 gibi bir oranı yılbaşı partimizde burada olamayacak .... ama gidenle gidilmez ki ! hayat devam ediyor
iyi geceler
Not : aba altından sopamı ? Aslaaaaaa
diyorum ki bu başlık müdavimlerinden %80 gibi bir oranı yılbaşı partimizde burada olamayacak .... ama gidenle gidilmez ki ! hayat devam ediyor
iyi geceler
iyi geceler
Sizler havayla suyla mı çalışıyorsunuz bilmem ama ben beslenmeliyim, sahur vakti geldi sofra kurmam ailemi doyurmam lazım, mavilerin topiğinizde salınmasıyla yaşadığınız korku bir süre idare eder sizi sanırımhepinize hayırlı sahurlar...
Bayram dönümüne yılbaşı dedi :44:diyorum ki bu başlık müdavimlerinden %80 gibi bir oranı yılbaşı partimizde burada olamayacak .... ama gidenle gidilmez ki ! hayat devam ediyor
iyi geceler
Sizler havayla suyla mı çalışıyorsunuz bilmem ama ben beslenmeliyim, sahur vakti geldi sofra kurmam ailemi doyurmam lazım, mavilerin topiğinizde salınmasıyla yaşadığınız korku bir süre idare eder sizi sanırımhepinize hayırlı sahurlar...
Kim olacak biri mune biri kazenburanın müdavimleri zaten toplasak 10 kişi o şanslı 2 kişi kim acaba:44::44:
afiyet olsunn munecigim yine gelSizler havayla suyla mı çalışıyorsunuz bilmem ama ben beslenmeliyim, sahur vakti geldi sofra kurmam ailemi doyurmam lazım, mavilerin topiğinizde salınmasıyla yaşadığınız korku bir süre idare eder sizi sanırımhepinize hayırlı sahurlar...
iyi geceler
Kim olacak biri mune biri kazen
Yok canım beyaz kartopucumYani şirket maili olmayanları şutlayacaksınız.
Yalnışmı anladım acaba?
topik müdavimi on kişi dedin ya:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?