Sinir bozucu

bilmiyordum...

ben de doğum için gidip 4 ay kaldım..gerçekten tuhaf oluyor...Allah yardımcın olsun.insan acıkınca dolabı açmaya çekiniyor

maddi olarak çok iyi durumdayım gelir seviyem çok yuksek ama yanlız yaşatmazlar benı ayrı eve çıkarmazlar zor işte..eşinle anlaşmaya çalış zıtlaşma araya zıtlaşma girerse biter o evlilik karı koadan cok arkadaş olmayı dene ne bileyim ...bitirmek kolay zor olan yürütmek...

Eklentı yapmıstım ama hepsı gıtmıs ya sero bn sana demedım o zozukla ılglı seyı ılk e dedım zaten ılk sen de hosgeldın tatlım yazmısım sen uyku sersemı okuyamadn galıba
Ya ders calıscamda ısteyım odamda yokkı kapatıp calısayım

rahat ol %80 tamamlanıyor : ))))

günaydın

günaydın!

dün akşam birşeyler yazmışsın kazen
doğrumu duyduklarım?

sabah bi geldim kızlar konunun bi köşesine sinmiş...tir tir titriyolardı
zor sakinleştirdim valla..

rahat ol %80 tamamlanıyor : ))))

günaydın

ama benim ki küçük çocuğum var,minik öğrencilerim de bekler beni üstelik...yapmayın etmeyin Kazen bey

bakın korkudan günaydın diyemedim ve mesajınızı beğenemedim..tamam sustum zaten...

Son düzenleme:
keriiiiiiiiiiiiiiiii yemin ederim kaşınıyorsun kızzzzzzzzzzzz

ne oldu ki

sen çalışıyormusun fallencim?

en azından paran varmış..

ben atanamadım da...

bu arada bana özel bi mesaj gelmiş gibi gözüküyo
açınçada yeni mesaj göremiyorum
niye?

Son düzenleme:
ablam yakışır sana :) neyin eksik hem

Mrsi canım olmadı onur üyesi olurum artıkkkk demiii bu kadar yılımı verdim siteye yani son hedefim bu olacak herhaldeeee eeee malumm yaşlıyım bideeee

kırkikibin mesaj keleşçi ablam....

ben de olsam evi kaybetsem sana sorardım.. kazen abinin kaç mesajı var acep

Kendimi havalara sokuyom hemennnnn

kızlar fena oluyorum ben,,Kazen burda ve mesajmı beğenmiş :26:

napcam şimdi,böyle durumlarda napmak lazım?

Sessiz kal sende mesajını beğennn benim mesajımıda beğenmişşşş kazen

ışığaa doğru gitmeeee
ışığa doğru gitmee

hani amerikan filmlerinde biri ölmek üzereyken ışık görüyorum diyı ya diğerleride ışığa doğru gitme diyolar o geldi aklıma

Yok yok o ışık yandı artık kesin sönmezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…