keri sil alıntıdaki email i çabuk.
kazene malzeme vrme
avatarımı değiştirdim ki annesini üzmek isteyene göz dağı versin oğlum
ünlü oluyosun
buralara ugramazsın artık
Realite ile çözümsüz kalan yönetim mistik yollara başvurmaktadır
100,000 tl limitli kartta verse ben işimi bırakmam kötü kediş çalışmak başka manevi doyum lazım yaaaaa boş oluo insan çalışmayınmca yaaaaa zatene mekli olunca bir ostropoza gircezzzzz :18::18::18::18::18:
100,000 tl limitli kartta verse ben işimi bırakmam kötü kediş çalışmak başka manevi doyum lazım yaaaaa boş oluo insan çalışmayınmca yaaaaa zatene mekli olunca bir ostropoza gircezzzzz :18::18::18::18::18:
işe yararsa söyle, ona göre çocuk yapcam
artık hacı hocalara bile gider kazen
bizi üfletmeye
ben artık kazenın mesajlarını okumuyorum çünki 1 kere okuyunca anlamıyorum en az 10 kez okumam lazım
ceri bacı naber .. ban yeme sakın bayramda he
keşke benim elimde olsa
görmüyormusun
kazen çalıların arkasından bizi kolluyo
başka konulara girinde yorum yazın böle banlıyamıyorum sizi diyo
artık hacı hocalara bile gider kazen
bizi üfletmeye
ben geldım ...................
Şimdiden bi imzalı resim istesek mi
bende böyle yetişticem çocuumu, anneci olsun yeri gelsin oustan benim adıma intikam alsınsen her halukarda yap.. dün gece babasının kanı kaynadı, aramıza aldık sevelim diye. adamın yüzüne bakmadı. herif diyor ki "sen arkanı dön ki bana baksın:) arkamı döndüm, oğlum yine babasına bakmadı. saçımı çekiyor sırtımı yemeye çalışıyor döneyim diye.
yılların intikamı birkaç dakikada çıktı işte
oyle mı dıyo gercekten ben o kısmını kacırmısım ya
ne ıstıyoımuskı bızden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?