Sinir bozucu

100,000 tl limitli kartta verse ben işimi bırakmam kötü kediş çalışmak başka manevi doyum lazım yaaaaa boş oluo insan çalışmayınmca yaaaaa zatene mekli olunca bir ostropoza gircezzzzz :18::18::18::18::18:

kadınlar ostroporoza gırmez kı

100,000 tl limitli kartta verse ben işimi bırakmam kötü kediş çalışmak başka manevi doyum lazım yaaaaa boş oluo insan çalışmayınmca yaaaaa zatene mekli olunca bir ostropoza gircezzzzz :18::18::18::18::18:

şşştttttt
sen bu kadar çekici olursan
az bile o ziyaretçi sayın bebeeeem

işe yararsa söyle, ona göre çocuk yapcam

sen her halukarda yap.. dün gece babasının kanı kaynadı, aramıza aldık sevelim diye. adamın yüzüne bakmadı. herif diyor ki "sen arkanı dön ki bana baksın:) arkamı döndüm, oğlum yine babasına bakmadı. saçımı çekiyor sırtımı yemeye çalışıyor döneyim diye.

yılların intikamı birkaç dakikada çıktı işte

ostoporoza ousun giricek folınım encılım korkma sen.
emekli olunca mezara giriciz zaten menoyu filan geçicen sen..
bu arada ben işsiz kalmicam ki akşama kadar o avm senin bu kuaför benim çalışıcam

Son düzenleme:
keşke benim elimde olsa
görmüyormusun
kazen çalıların arkasından bizi kolluyo

başka konulara girinde yorum yazın böle banlıyamıyorum sizi diyo

oyle mı dıyo gercekten ben o kısmını kacırmısım ya
ne ıstıyoımuskı bızden

Şimdiden bi imzalı resim istesek mi

isteyelim isteyelim, ilerde hava atarız

bende böyle yetişticem çocuumu, anneci olsun yeri gelsin oustan benim adıma intikam alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…