Sinir bozucu

diyoruzki

hani konulara yorum yazamıyoruz ya

dikkatimizi çeken konuların ilk yazılarını buraya kopyalıyalım
içimizden biri konu sahibesi olsun
biz yorumlarımızı burdan yapalım
cevapları verelim

Hea mantıklı olabilir Tamam ben olurum ama benden gelecek cevapları kaldırabilecekmisiniz

Yavrem sonra konuları kopyalamak ban yemeyelim :26: Bu forumun kuralları belli olmuyor malum ne zaman ne için ban yicemiz meçhul

Luis Alberto Salvetierra yı hatırlayan var mı ? Zenginler de ağlar dizisinden...

bu neyaaaaaa
topic topic değil çarşamba pazarına döndü
herkes bişeyler söylüyo
ama kimse bişey anlamıyo
sakin olun mevzuları tek tek halledelim..
kaçırılan uğur dündardı (en önemli mevzudan başladım)
konu sahibesi için keri herkese bir numara ver 1 den 20 ye yada kaç kişiysek ona göre herkes bi sayı yazsın sen ordan söyle(gerçi sana güvenebilirmiyiz bilmiyorum)
nadia tamamno proppplıım beybii sıkma canını bütün ouslar aynı
ebru gözümüz üstünde ona göre

ilk sen ol diyo sevda,
yani ben konu sahibi olucakmışım

o zaten bizim kadayı çok karıştırdı
aslında gün içinde hepimiz burada olamadığımızdan kurada çıkan kişi görevini layıkıyla yerine getiremeyebilir.

o vakitteki orada bulunan, olaya şahit olan topluluk

nereden ne toplarsa kardır

planını da uygulayabiliriz :44::44:

Hea mantıklı olabilir Tamam ben olurum ama benden gelecek cevapları kaldırabilecekmisiniz

Yavrem sonra konuları kopyalamak ban yemeyelim :26: Bu forumun kuralları belli olmuyor malum ne zaman ne için ban yicemiz meçhul

Hahhah....

İçin rahat olsun yavrum

Sen bize bozulmuycan ama söz mü?

Aman be sizde, topiğin en küçüğü benim diye ezin tabi, naptım ben yaaaa aaa

değiştiririz bilgileri
direkt kopyalamayız

anlaşılmasın

Muneye sor canım,o cevap verir.

Editör bildiğimiz biri.

Birara sölerim buurası sakinleşince.

PARKON cNIM , ŞİMDİ SANA dün göz makyajı önermiştimya 1-2 şey daha eklicem şimdi Eki Görüntüle 490296 Eki Görüntüle 490297

kalem varya kalın laci kalem ondan sür alta üste gözüne sonraaa far cubugu ile farklı bir renk toz far alıp mesela gri koyu mavi yeşil olabilir onlar iyice yay süngerle eçok süper oluyor canımmmm

son konuları toparlayalım

beklettiği bir konu var

onu açıklayacağım

Msn i engellediler ama mail kutumu hala açabildiğimden ablamla mailleşiyoruz..

Buraya fransız kalmam bu yüzden bugün

Son düzenleme:

nan ne demek güvenebilirmiyim

ben çekicimmmm kurayı!

bende sole kahve tonlerında parlak far arıyorum nerde wardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…