Sinir bozucu

ayy ne özeniyorum böyle çiftlere...

benim nete girmem yasak(

gizli modda kullanıyorum. ay girdiğim tek yer de burası ama işte .... internet yuva bozarmış.

anladı galiba keriye kaçacağımı

Ne münasebet karışıyor ve yasaklıyor? Biri benim teknolojiyle bağımı kesmeye kalksa onun hayatla bağını keserim valla. Telefonuma ve bilgisayarıma kimse dokunamaz

ama narmik seyfi dursunoğlu da 80 yaşında hiç belli ediyor mu adamcağız ?????

ahahahahah huysuz virjin mi demek istedin sen ahahahaha
Benim ous asla gelmez bu siteye,

Aklınca ağır abi takılır ama aslında yazı yazmaya üşeneceğinden gelmez.

.

ah parkon ahhhh nasıl da çözmüş kocasını

Benim nişanlımda bilmiyor bu siteye üye olduğumu... :26:

Bilse konuları görse, bilmiyorum artıkın nasıl tepki verir...

Hiç hoşlanmayacağı kesin, ketumdur kendisi... Hemde baya...

Ben de görmüştüm bir kez fotosunu.Çok uzun boylu olduğu belli..Ama kesinlikle yaşı 60 falan değil... Hatta bana adını da söylemişlerdi de deşifre edemem şimdi bunu ....

bende biliyorum adınııııı

yok tabikide 60 değil en fazla 35 falandır bencee..

ayy ne özeniyorum böyle çiftlere...

benim nete girmem yasak(

gizli modda kullanıyorum. ay girdiğim tek yer de burası ama işte .... internet yuva bozarmış.

anladı galiba keriye kaçacağımı

sağolsun ya benim eşim birtanedir.bak bu sitede kadınlar var.erkek üye yok.seni üye yapayım mı ister misin? dedi.bende olur dedim.sonra boyun fıtığı ile ilgili bi başlık açtım kimse cvp yazmadı.akşam eşim gelince beni bu siteden sil kimse bana yardımcı olmadı dedim.

bekle aşkım elbet birileri yardımcı olur dedi.
sonra çok güzel arkadaşlar edindim siteyi keşfetmeye çalıştım beceremedim.sonra ikizler başlığını gördüm.o başlığa girdim.iki üç aydır da derdim var bölümüne bakıyorum.şiteyi keşfe çıktım :):):)

bende pek bilmem internet . bi msn var bi de bu site var.

bunu çözdüğüm gün ereceğim .... Söyleyipte kurtulayım en iyisi ama bir kişi bildi zaten ...
Bence o bilen kişi benim.....

ama narmik seyfi dursunoğlu da 80 yaşında hiç belli ediyor mu adamcağız ?????

Belli etmiyor mu ? Evet bakımlı ama orta yaşın üzerinde olduğu belli..En azından 70 in üzerinde olduğu belli....

Son düzenleyen: Moderatör:

Sen bize tahammül edebildiğin için ermiş makamına eriştin bence Bu gizemi sen yaratıyosun

Erkekler kulübü açılımı bekliyoruz o halde senden.

eşimde öyle dedi. (ben bu kelimeyi bugün ikinci kez senin için söyledim noliğğ )
diyor ki : erkekler klubu açılsın daha büyük dramlar ortaya çıkar.
valla fena olmazdı ama kadınlara da açık olmalı site o zaman.
bence kadınların erkekleri, erkeklerin de kadınları daha iyi anlayabileceği, her iki açıdan konuları gözden geçirebileceğimiz bir mecra olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…