• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

ahaaaaaaaa 5 dk önce nick degişimi için mesaj atmıştım.

Kazen hemen degiştirmiş.

Burdayken söyleyim, teşekkürler :))))))))

harbiden belle kendi mi gitti, gönderildi mi?

Cok hızlı çalışıyo bizim yönetim :D

Gönderildi :D

Git mutlaka, niye kasıyorsun :(

Bilmem genel olarak çekingen bir yapıya sahibim ama hele bir de yeni personel olunca daha bi kastım sanırım..

Sırası değil ama elmayra ben galiba senin elini gördüm ama kocamandı :53: belki de yakın çekim diye ama tüm ellere baktım yani :9: tırnaklar konuşsun topiğimiydi neydi hani :17:

bizimde dün vardı, bende ayak sürüyerek gittim ama güzel geçti, git bence helede yeniler gitmeyince tepki algılıyorlar

Evet , yoksa gitmezdim bile.. İnşallah bizimkisi de güzel geçer..

Bak buna katılıyorum.
Ofiste kanka olduğum bir arkadaşım var, onunla doğum günümüz 1 gün arayla.
Benim yükselenimde boğa...

En samimi bir arkadaşım daha boğa. Bende kendi burçdaşlarımla çok iyi anlaşırım.
Ama bir de enteresan nokta var ki annem ve annanemde boğa. Yani 3 Kuşaktır boğayız...
Ben annanemin kopyasıymışım huy bakımına (nişanlım öyle diyo, annanemi görenler sohbetini bilenlerde)...
Çok severim kendisini... :16: :16:

Ne güzel..

Dualarımız seninle canım, inşallah çok güzel geçer. :16:
Hem kasma kendini o kadar, pekişmeye sebebiyet verecek birşey olarak düşün..
Bizim iş yerinde de böyle yemekler çok olurdu eskiden.
Bende birinin düğününe gitmek zorunda kalmıştım, bütün ofisçe gitmiştk.
Daha işe başlayalı 3 ay olmuşken hemde... Çok gerilmiştim ama birşey fark ettim.
Çalıştığın insanları ofis dışında tanımakta farklı bir deneyim, herkesin huyuna göre davranmayı daha çabuk kavrıyor insan... :34:

Evet haklısın..

Zaten daha önce yakın olduğumuz bir grup daha çok eşimin yakın olduğu grup desem daha doğru , iftar yaptık ama bu biraz büyük çaplı müdürler filanda geleceğinden kastım sanırım..

Teşekkür ederim herkese :16:

ahaaaaaaaa 5 dk önce nick degişimi için mesaj atmıştım.

Kazen hemen degiştirmiş.

Burdayken söyleyim, teşekkürler :))))))))

harbiden belle kendi mi gitti, gönderildi mi?

Aaa ne çabuk...
Angel güzeldi aslında.
Cudana ne demek ?

Akrep burcu :103: :103: :103:

$adsız.webp

Son düzenleme:
Gençler ben sitedeki hiç bir değişikliğe müdahale etmiyorum, bunu yapan bir ekip var ! Kötü içerik gelmez ise diğer işler daha hızlı ilerliyor...

Back
X