• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

Evet bi de kim kime dum duma oldu biraz

Sayının artışından kaynaklı bence

Hızımız aynı neticede

acaba konuya göremi konular açsak..

yani bu konuyu bi kaç konucuğa bölseler... hatta bize minik bi forum açsalar burda :27::27:
en azından yazılar karışmaz :27:

Ve bence maalesef artık hep te öyle yorucu olacak :19:

aynen..gittim ama bunu okuyunca dayanamadım geldim.bugün çok başm ağrdı,konular karıştı falan..ya çocuklarımla bile ilgilenemedim ki onlar ayaktayken sadece onlarla ilgilenmeye dikkat ederim..meraktan mı bilmem kopamadım burdan.artık hep böyle mi olacak ? çok yorucuuuuuu

aynen..gittim ama bunu okuyunca dayanamadım geldim.bugün çok başm ağrdı,konular karıştı falan..ya çocuklarımla bile ilgilenemedim ki onlar ayaktayken sadece onlarla ilgilenmeye dikkat ederim..meraktan mı bilmem kopamadım burdan.artık hep böyle mi olacak ? çok yorucuuuuuu

Korkarım artık böyle devam edecek

Ben geldim selam kızlar :3:

Eee aradan geçen 2.5 saatlik zaman dilimde bir gelişme oldu mu :ssz:

As. ebru hoş geldin :3:

168 sayfa
ayıp sizin bu yaptığınız
hemde çok ayıp :31:

Son düzenleme:

Yetişemediğim çok şey oldu

Ve bir anda birden çok konu geçti

Önceden öyle değildi hepimiz tek bi konudan bahsediyorduk ve sayfa kaçırmamak için cebelleşmiyorduk

yok hergün olmayacak öyle
bugün bütün gün burda durdum diye oldu :3:

yarın çalışıcam söz :9:

Ben geldim selam kızlar :3:

Eee aradan geçen 2.5 saatlik zaman dilimde bir gelişme oldu mu :ssz:

neler olmadı ki.. :27:
ama hepsini unuttum :1:

Back
X