• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

çok hüzünlü ve ürkütücü bi anı bu..babaannem 50 yaşında ve menopozluyken dedemle kaplıcaya gidiyorlar.babannem hastaymış,iyileşsin diye amaç..orada sıcak su,ohh mis gibi ortam derken bişeyler oluyor..sonra aradan 8 ay geçiyor,babaannem karnımda ur var diye doktora gidiyor..doktor,hanım teyze ur değil bebek var,doğurmak üzeresin diyor..kaplıca deyince tüylerim ürperiyor işte :60:

ADUNUL,pes etmemene hayran kaldım...

Süper süper çok severim böyle moral yükleyen yaşanmışlıkları.

çok hüzünlü ve ürkütücü bi anı bu..babaannem 50 yaşında ve menopozluyken dedemle kaplıcaya gidiyorlar.babannem hastaymış,iyileşsin diye amaç..orada sıcak su,ohh mis gibi ortam derken bişeyler oluyor..sonra aradan 8 ay geçiyor,babaannem karnımda ur var diye doktora gidiyor..doktor,hanım teyze ur değil bebek var,doğurmak üzeresin diyor..kaplıca deyince tüylerim ürperiyor işte :60:

Hem de menopozdayken ha ? Maşallah... Şevklendim birden... Nerdeydi bu kaplıcanın adresi ? :52:

biz öğrenciyken kadın doğum hocamız şöyle demişti.......menapoza giren kadınlar hormon ilacı kullanmak istemiyormuş......nedeni kanser olacakları sanrısıymış.......sonra bir araştırma yapılıyor ki gerçekten kanser riskini arttırıyormuş......kadınların önsezilerine hele hele annelerinkine güven öyle diyorsa öyledir

Evet bütün ilaclarin yan etkisi var ama biz bunu bilmiyoruz. Bir komsumuz vardi kadin günde 4 aspirin olmadan gününü bitiremezdi. Neyse kadin migde kanamasinda gitti. Exzessiv bir sekilde ilac hap kullanimi var. Benim babaannem kadinin sadece 1 dolap hapi vardi günde 20-25 hap atmasi lazimmis. Seker gibi yutuyordu hepsini ama yan etkisi kap krizi , felc vs. vs ve erken yasta vefat etti.

Suan evli degilim.Rahat bir hamilelik geciremiyecegim bunu biliyorum. tiroiti problemim var :((( Tabiki strese bagli. Ne zaman stresim olsa cikiyor. Bir süre devam ediyor iste öyle. Planli bir hamilelik olmasi lazim :(( Spontan bir hamilelik olursa bebegim sorunlu (sakat ve beyin gelismesi) olma riski fazla..Birde hamilelik sirasinda bebegin düsme riski var.

Allah korusun..bende tansiyon hastasıyım.zaten erken doğum yaptım preeklampsi nedeniyle..offf kadın olmak nasıl bişey böyle!

Oooo My God Kadesa Oooo My God resmen :52::52:

Helal olsun ya ne diyim dedene :27:

usha 32 yasindaymis bende kocaman kadin benle sdk yaristiriyon dedim angelde bana agzina isot surerim dedi usha bana kustu sana artik kusum demicem dedi ühüüü:14:

Bende bir şey oldu sandım ya.. Barışırsınız, ayrıca terbiyesizmisin sen bakim heee, senden büyüklere öyle denir mi :57::57:

Evet bütün ilaclarin yan etkisi var ama biz bunu bilmiyoruz. Bir komsumuz vardi kadin günde 4 aspirin olmadan gününü bitiremezdi. Neyse kadin migde kanamasinda gitti. Exzessiv bir sekilde ilac hap kullanimi var. Benim babaannem kadinin sadece 1 dolap hapi vardi günde 20-25 hap atmasi lazimmis. Seker gibi yutuyordu hepsini ama yan etkisi kap krizi , felc vs. vs ve erken yasta vefat etti.

Annem de böyleeeeee :53: :53:

Hem de menopozdayken ha ? Maşallah... Şevklendim birden... Nerdeydi bu kaplıcanın adresi ? :52:

ilk defa mı duydun bunu benden,hep anlatırım oysa ki :)..tokat taraflarında...bize babamı hediye etti o kaplıca:) beni de çok götürmek istediler de gitmedim :1:

Back
X