• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

parkon ben? beni de yorumla?

falcı abla gibi oldu bu :9:

ben seni hep beğeniyordum,çok oturaklı olgun bir kadın diyordum :)

monalisa bişey itiraf edeyim mi,senin benden hoşlanmadığını düşünüyordum ilk başta...nedense öyle hissediyordum :8:

Ben bennnnn

İtiraf edeyim ben de molisanın beni sevmediğini düşünüyordum :)

Kızlar çenem düştü 2 saattir PC dondu ,bende telefondan izliyodum sizi.
Ben biraz çok konuşursam sıkılmayın.:1::1::1:

Sumuzcum ben seni niyeyse doktora yapmış biyolog olarak canlandırıyodum kafamda:ssz::ssz::ssz:

Nerden uydurduysam.:1::1::1:

İnşallah Pepe de sende istediğiniz bölümleri kazanırsınız.

Biyoloji bölümünde calistim ama Cok SIKILdim. Tezlerimi de biyoloji konusunda yazdim .Simdi de canli elle tutulan islerle ugrasmak istiyorum. üff ya hicbirsey beni mutlu etmiyor :50::50:

ben geldiiiiiimmmmmmmm :3:
beni de yorumlayıııınnnn :27:

evet bana gıcık olanlar da dile getirebilirler :14:

Son düzenleme:
Biyoloji bölümünde calistim ama Cok SIKILdim. Tezlerimi de biyoloji konusunda yazdim .Simdi de canli elle tutulan islerle ugrasmak istiyorum. üff ya hicbirsey beni mutlu etmiyor :50::50:

Tamamen desteksiz atmamışım neyseki.:1::1:

Ucundan kıyısından biyolojiyi yakalamışım.:ssz::ssz:

Ya ben bu sanalın çok yanıltıcı olduğunu düşünüyorum.. Kişiler hakkındaki fikirlerimiz açısından..Mesela sanalda beni kendini beğenmiş vs diye düşünenler var baya...Sanalda olup yüzyüze geldiğim insanlardan ya sen hiç de öyle kendini beğenmiş bir tip değilmişsin lafını o kadar çok duydum ki....Bazan karşımızdakinin 1-2 lafına takılı kalıyoruz ve sanki tamamen o kişinin karakteri bu şekildeymiş gibi önyargılarımız oluşuveriyor :))

Back
X