Sinir bozucu

duymamış olayım....

kadeeer yemek nasıl geçti
huzursuz olmuştun dün?????

Korktuğum kadar kötü değildi Tam karşı sandalyeme müdürümüz oturmasa daha güzel olabilirdi

İlk zamanlar lokmalar boğazıma dizildi bu yüzden sonra onunla çok muhabbet eden oldu ben arada kaynadım

Özelden mesaj attım Bade , sorduğun ayeti..

10 dakikam dolsun sana da atacağım Souvvenir

Bende taksitlendiririm olmadı. bir tane dokunmadığım kredi kartım var. onunla öderim falan.
Hayırlısı inşallah, para nasıl gidiyor hayret edip kalıyorum doğrusu... Allah yardımcımız olsun vallahi...
Evlenmek hakikaten ciddi maliyet isteyen birşey...

hımmm gözünü kapasaydı yemek yerken
neyse iyi geçmiş o zaman
aldım canım sağol yazıcam inş. kalkıp abdest alayım hastalığım yeni bitti

can kuş ve mutluya hitaben;

açayıdım kollerimi gitme diyeyidim ama uyuyodum o saatte ben..ah anacım niye abarttınız o kadar,niye girdiniz tartışmaya? bak 1 hafta diyolar...sizsiz geçecek bir hafta..yanıyor yüreğim yanıyoooorrrr....

ve bir şarkı :gitme aklım sende kalır uyuyamam geceleri,hiç ayrılmadk seninle devam edemiycem

Anladım canım, doğru aslında.
Ne diyelim, Allah kabul etsin herkesin dualarını, herkese de bereket nasib etsin

Tamamdır canım, sağolasın

Halı çok tutmuyor.. Ya da bizim ev küçük diye az tuttu Önemli değil ya Allah ağız tadı versin birkaç ay sonra onun taksiti de biter.. Evet düğün hazırlığı en stresli dönem.. Hem ailelerin de olaya dahil olması hem de maddi açıdan ve çiftlerin tamamen başka bir yaşantıya alışmaya çalışmasından oldukça zor bir dönem.. Mali kısımda da iş başa düşüyorsa durum daha da zorlaşıyor maalesef...

hımmm gözünü kapasaydı yemek yerken
neyse iyi geçmiş o zaman
aldım canım sağol yazıcam inş. kalkıp abdest alayım hastalığım yeni bitti

Zaten o başka yere bakınca ben bi çatal alıyordum yemekten
Ben hastayım , Ous yapacak..

kaynanam ve görümcem çok sinir bozucu

ığğğğğğğğ bi de beni takip eder gibi herşeyimi merak etmeleri yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…