Sinir bozucu

Yena,cım hoşgeldin

herkese ayşe özyılmazelden sabıkalı gelsin o zaman

Yena inanma onlara,adımız çıktı birkez sakıncalı değiliz,hepimiz birer meleğiz aslında..hoş geldin,Hayırlı cumalar

Hoşbuldum,

arada gelir okurum sizi..

ayşe özyılmazel kendini köşeci sanan hatun değilmi nihil.? :)

şu mübarek cuma gününde Allah rızası için yeni avatar bulun bana,böyle çıtır çıtır..nadia yok mu,o bulurdu ya

Hoşbuldum,

arada gelir okurum sizi..

ayşe özyılmazel kendini köşeci sanan hatun değilmi nihil.? :)
Evveliyatında sevdiğim iki adamla birliktelik yaşamış olan bir kadın Ayşe.

Kinliyim biraz ona ama o farketmeden gizli gizli takip ediyorum onu

köşeci mi sanıyormuş kendini vay hain

kader evinin fotoları mı var,bakayım bir ara.çok seviyorum evim güzel evim bölümünü :)

bu ömer kim ola ki? müşteri mi? neden sana inanmıyor ki ? boşver olur böyle.
ilk girdiğim seneydi,departmanda tek başınayım. rusyada fuar organize ettik. herşeyi en ince ayrıntısı ile ben organize ettim.
hatta ürünlerin altına isim tabları bile hazırladım. hiçbirşeye aferin denmedi. ama kalite belgesine çerçeve ayarlamadım diye???? zılgıt yedim. hem patrondan hem de oraya gezmek için gelen karısından !! hem mdr üm hem elemanım. hem satışçı hem satınalmacı hem operasyonel işleri bakıyorum. bana dediği şey " ne biçim hazırlık bu hiçbirşeyi dogru düzgün yapamamışsınız!!! Benim elimden bu kadarı geliyor dedim artık bunalarak. bunu iki sene kafama vurdu.
ama başkaydı bence sebebi. aynı fuarda beni topuklu giymem konusunda uyardı. bende düz tabanlık var dedim dinletemedim. en son kilo verince bana olan saygısını yeniden kazandı ne hikmetse artık topuklu giyiyorum makyaj yapıyorum. başka türlü adam değilsin iş hayatında

Bizim de pormantomuz yoktu hatta portmanto koyacak yerimiz yoktu çok ince birşey alıp monte ettik..

Resmini bulursam ekleyeceğim kedi.. Belki işini görür..

Eki Görüntüle 491146

Kedi.. Bahsettiğim şey şu , üstünü çekmemişim ama netten bulurum belki..

ah be güzelim kiradayım ben.kocamda iş kurdu cepten yiyoz. kazanç sadece benim kazancım onun da hepsi eve gitmesin diye yırtınıyorum.
güzelmiş ama gömmeli dolap. aklımda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…