• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

Gözünüze dizinize dursun 1 haftadır yapmayın etmeyin çok kötü cezalar gelecek diye kim uyardı sizi ? hem mune hem ben, yok ben uyarmadım ben tehdit ettim doğru

bak beni çözmüşsünüz, buna rağmen nasıl banlandı 2 kişi anlamadım ....

bende anlamadım
o yüzden çözmemiz lazım bu olayı....
ört bas edelim bence

delilleri silmene yardımcı olabilirim

Son düzenleme:
Gözünüze dizinize dursun 1 haftadır yapmayın etmeyin çok kötü cezalar gelecek diye kim uyardı sizi ? hem mune hem ben, yok ben uyarmadım ben tehdit ettim doğru

Biraz tehditvari uyarılar oldu sanki hımmm..

Devam edin böyle, bayramdan sonra bayramlaşmaya gelirsiniz..

Böyle devam ederse, bayramlaşmaya değil yılbaşına geleceksiniz..

Min ceza 7 gün haberiniz olsun.. Vb. Vb. :ssz:

nasıl ne yaptı
çıkar ağzındaki baklayı :ssz:

bana dun dıyorkı bnm burda sozumu dınlemek zorundsasın ısıne gelınce yetkılı oluyo ısıne gelınce ıscı oluyo mılletle ugrasmaya gelmıyo beyefendı musterıyle ılgılenmeye gelınce ıscı oluyo oda bzm gbı...
sozde benı hergun sıkayet edıyormuslar :1:
ondan sonra bn ısı takmıyormusum cok rahatmısım ...
daha bunun gbı sınır bozucu bır suru sacmalaık ya dusun werdıklerı ıznın bıle lafını ettı oda hastaneye gtmısım yane babasıda ona kızdı bıraz bn gerekırse cıkarım dedım boyle olmuyo dedım ...
sımdı bugun ısten cıkmadan desemmı bn ay sonuda cıkıyorum dıe yoksa bayramdan sonramı dıyım

Yok bugun ızgara tavuk vardı gelmedi bile yemege:ssz::ssz:

ramazan bitsin de :) Izgara olduğu bir gün

bu arada ben et yemiyorum ki neden ızgara diye tutturduk anlamıyorum .... Balık hangi gün çıkıyordu ?

O zaman yanlış kullanıyorsun sen Ous'u..

Ous = Eş , sevgili , nişanlı demek..

Öğren azcık :9:

Bir de iki lafından biri aynı Ous olunca ben onu sadece iş arkadaşın değil de aynı zaman da sevgilin sandım..

evet bende onu dicektim

herkes ous olamaz :ssz:

O zaman yanlış kullanıyorsun sen Ous'u..

Ous = Eş , sevgili , nişanlı demek..

Öğren azcık :9:

Bir de iki lafından biri aynı Ous olunca ben onu sadece iş arkadaşın değil de aynı zaman da sevgilin sandım..

ortagım ya barı sen yapma ...
ous bnm tum gunumu kapladıgı we benı sureklı sınır ettıgı ıcın ona am-bıtı-ous dıom bn

peki öyle diyorsanız öyle olsun....

gelirken selam vermedik ama giderken hoşça kalın demesini biliriz

hoşça kalın

Back
X