Sinir bozucu

kızlar harbiden kıyamet kopacaksa içimde kalan kusmam gereken bi-iki şey var..onları kusup rahatlayayım diyorum ..sonra ölebilirim İnşallah Maaşallah

ednan hocanın öğrencileri gibi oldum birden

Kus içindekileri rahatla.

Kır hepimizin kalbini,

Kıyamet kopmazsa çok dolanırsın peşimizde ama

ben hiç küsmüyorumdefalarca banladı gittm üstüne pro oldum. gene banladı möhim değil sanırım onu çıldırtıyorum

körliye dikkat et o banlarsa eli en az 15gün. yaşadım, yaşattı

Ben hiç ceza bile almadım ki küstüğüm konu o değil.. bu ara çok üstümüze geliniyor.. Selam bile vermeden girip tehdit ediyorlar bizi.. Başka konularda hadi yazdıklarımız konu dışı olabilir diye buraya geldik.. Buraya da kısıtlamalar getirilmiş.. Onu sordum haberim yok dedi kendisi..

Bende zaten kırılmıştım çok yumuşak davranamadım, o kadar..

Yoksa elbette ki yanlış bir şey yapınca banlamaları gayet normal..

yine konuyu mistisizme bağladın yaaa hacı

o zaman senin ous ablasındn kısa mı

Ablası olsa keşke , kardeşinden kısa Ama herkes ablası sanıyor işte..

o tuzaktı
hala burdamısın değilmisin diye anlamak için

fallen bilmiyorum kim dedi büyük harf yasak diye

zeboş sende benim burçuma bak
doğum tarihin ne

kızlar harbiden kıyamet kopacaksa içimde kalan kusmam gereken bi-iki şey var..onları kusup rahatlayayım diyorum ..sonra ölebilirim İnşallah Maaşallah

ednan hocanın öğrencileri gibi oldum birden

aynen kopacaksa bi şeyyler yapcam. oo sen ednan hocanın öğrencisi misin ben fet...ciyim

doğum tarihin ne

aynen kopacaksa bi şeyyler yapcam. oo sen ednan hocanın öğrencisi misin ben fet...ciyim

Zeboş fal bakıyosan bırakmayız seni bu akşam canım.

Dün keri herkesin nasıl öeleceğini söyledi,sende nasıl yaşayacağımızı söyle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…