• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

narmik ben bişi göremedim çok ideal bence. aşırı zayıflıkta iyi değil iki bebekten sonra bravo..
ben kesin dana gibi olurum :49::49:

Yani bakınca anlaşılıyo mu rahim büyük mü karın küçük mü

Ben anlamıyorum da :17:
4 bebekten sonra....Üstüste iki kez ikiz hamileliği yaşadım 1 sene içinde... Benim rahmimde bazı sorunlar olduğu için normalden biraz büyük canım...
metabolizma kardişim...
3 tane çocukta doğursan sen yine fabrika ayarlarına dönersin :ssz:
4 tane doğurdum..2 si normal doğumla erken doğum/geç düşük, diğer 2 si sezaryan...
maşallah cnm :nazar::nazar:

spor yapıyo musun genel olarak

Yok canım yapmıyorum valla..Hiç kendimde o enerjiyi hissetmiyorum...:50: Yaptığım tek spor evin merdivenlerini inip çıkmak,evi temizlerken harcadığım enerji....

4 bebekten sonra....Üstüste iki kez ikiz hamileliği yaşadım 1 sene içinde... Benim rahmimde bazı sorunlar olduğu için normalden biraz büyük canım...

4 tane doğurdum..2 si normal doğumla erken doğum/geç düşük, diğer 2 si sezaryan...

Yok canım yapmıyorum valla..Hiç kendimde o enerjiyi hissetmiyorum...:50: Yaptığım tek spor evin merdivenlerini inip çıkmak,evi temizlerken harcadığım enerji....

senin ikizler kaç haftalık doğdular

nasl yani?şakalaştığınız için mi gittiniz?

site açalım diye konuşulduğu için ve başka şeylerde vardı tabi. tam sebebi bilemiyorum konu dışı dendi sonra bunlar konuşuldu ve gerçekten kabahatı olan olmayan da atıldı gitti.. yani bana göre öyleydi.
çoğu küstü bir daha geri gelmedi ben yeni üyelik aldım sonra eski üyeliğim ile birleştirildi bir tür af sanırım. ama ceza puanlarım da bende.. o yüzden etliye sütlüye tartışmaya girmem, ben diyet topikleri için girdim ve kk da 17 kilo verdim başka türlü yapamadım çünkü:53:

Anladım.. Bende de hiç göbek yok kendimi bildim bileli ama ramazanda küçük bi tümsek oluştu sanki.. Ramazandan sonra geçer mesela.. Ama hamile kalırsam doğumdan sonra zayıflayamam gibi geliyor bana.. Hiç diyet yapmadım şimdiye kadar , üşengeçte bi yapım olduğundan 1 gün spor yapsam yine iyi :9:

O yüzden sordum.. Bakmakla anlaşılıyosa hani ilerde de spor vs. birşey yapmasam bile yine bu halime döner miyim gibisinden..

Tembellik başa bela :17:

Back
X