- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küstürmeyin beni
Carrie açıklamış zaten , bakabilirsiniz ikinizde..
İzin verdim
vayyy
hiç göbek yokki sende narmik![]()
Bulursam hamile göbeğimi da koyarım :))
rahim nasıl anlaşılsın ki ben de anlayamamYani bakınca anlaşılıyo mu rahim büyük mü karın küçük mü
Ben anlamıyorum da![]()
metabolizma kardişim...
3 tane çocukta doğursan sen yine fabrika ayarlarına dönersin![]()
,
ee sen annenin kızı değil misin
Sen bunları worde filan mı kopyaladın her ihtimale karşı hee g? gerektiğide pırtt zuladan çıkıyi![]()
Ama bu kez tersleyen ben oldum
çok tehlikeli sularda yüzüyorsunuz kızlar.
geçen sene ben neden UI oldum biliyonuz mu? böyle bi mevzu açıldı dukanda geçen yıl. 10 a yakın arkadaş toplu kıyımda gittik!
bende istiyorum![]()
kötü kedi walla helal olsun sana .herkes okadar dalmış ki sohbete bi sen yakaladın çok dikkatlisin
size iyi sohbetler kızlar ....
narmik ben bişi göremedim çok ideal bence. aşırı zayıflıkta iyi değil iki bebekten sonra bravo..
ben kesin dana gibi olurum![]()
4 bebekten sonra....Üstüste iki kez ikiz hamileliği yaşadım 1 sene içinde... Benim rahmimde bazı sorunlar olduğu için normalden biraz büyük canım...Yani bakınca anlaşılıyo mu rahim büyük mü karın küçük mü
Ben anlamıyorum da![]()
4 tane doğurdum..2 si normal doğumla erken doğum/geç düşük, diğer 2 si sezaryan...metabolizma kardişim...
3 tane çocukta doğursan sen yine fabrika ayarlarına dönersin![]()
maşallah cnm
spor yapıyo musun genel olarak
4 bebekten sonra....Üstüste iki kez ikiz hamileliği yaşadım 1 sene içinde... Benim rahmimde bazı sorunlar olduğu için normalden biraz büyük canım...
4 tane doğurdum..2 si normal doğumla erken doğum/geç düşük, diğer 2 si sezaryan...
Yok canım yapmıyorum valla..Hiç kendimde o enerjiyi hissetmiyorum...Yaptığım tek spor evin merdivenlerini inip çıkmak,evi temizlerken harcadığım enerji....
kazen geldi ...
nasl yani?şakalaştığınız için mi gittiniz?
nasl anladın,uyarı mı veriyosun![]()
halüsilasyon mu görüyon gıı nerde ben göremiyom![]()
4 bebekten sonra....Üstüste iki kez ikiz hamileliği yaşadım 1 sene içinde... Benim rahmimde bazı sorunlar olduğu için normalden biraz büyük canım...
kazen geldi ...