- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
bu kadancikmiii
abowwww koltuktan kalktigima degmez
datlsii dolmasi....
sarma bayram sabahı bişicekkk zeytinyağlı sıcak limonluuu tatdluda yarın şerbeti dökülüüüü fotişşşşşş
olur mu aplam..
en güzeli sensin ama
yeşil göz sarı saç seksi endammmm
gördük endamını bugün capon pazarına giderken.
hani keri seni yakalamış en seksi edanla yürürkene
sarma bayram sabahı bişicekkk zeytinyağlı sıcak limonluuu tatdluda yarın şerbeti dökülüüüü fotişşşşşş
yaa ben bebek mevzusu yüzünden böyle oldum..belki olursa düzelirim diyorum züürt tesellisi galiba..yaa telkin ediyorum güyya ama işte sabah baktım huzursuzluk var içimde yok yok iyiyim bişeyim yok derken çarpıntı başlayınca içtim vallahi yoksa teey 2 ay önce bi tane içmiştim..kuzum beben olunca geçicek diye bişi yok ya. bi ablam vardı benim onun iki cocuu vardı yıllarca çekti. kendini telkin ede ede bıraktı.
bir ara bende kullandım ama öyle agır filan değildi benim. bende telkinle bıraktım ...
geçmiş olsun
o ilaçları kafana göre içmeeeeeeeeee
ver elini öpüm abla
kaç para vercen
geldim parkonum geldim
en yaşlımız kim? elini öpcem çünkü,harçlık alıcam
46 tl conem
kimler ne tatlı yaptı hanımlar ya da yapacak..bana bu yıl baklava açmak çok zor geliyor..:26:
kimler ne tatlı yaptı hanımlar ya da yapacak..bana bu yıl baklava açmak çok zor geliyor..:26:
iyiymiş
6 tl si gidiş dönüş gebze haremle
40 tl cuka
iyi akşamlar
bayramda burda değiliz
sağolsun kayınvalidem annemlere yaptı bi tepsi baklava ordan yicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?