Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alarm kuruyorum
selam kızlar
türkmen gelini, neler yaşamışsın çok üzüldüm:26:
aslında çok haklısın kadesa
oyle degil yafff
gecebirde yatinca ben cok fena olurum o saatte kalkamam
seyy bide sen nerde calision...
bende çok fenayım şu anda zaten
kızgınım patrona
hiçbi pok yaptığımız yok
boş boş oturuyoruz ama evede göndermiyo bizi, saat 3 e kadar tutar burda
özel bi şifrette çalışıyorum canım
sağol canım.. herkesin imtihanı farklı işte...
ya neye yanıyorum var ya,, lisede can dostum dediğim biri vardı. özgür. bir üst sınıfta.. meğer bu bana başından beri aşıkmış. ama benim o zaman ebedi aşkım ilk aşkım olduğundan diyememiş. zaten dediğinde de ben çok sert çıkmış tüm bağımı kesmiştim. özgür tıp istiyordu. kanını enfektörle çekip alkolle sulandırıp bir ahidname yazmış kendi kanıyla. "doktor olup türkmengelinine hakettiği hayatı yaşatacağım, ona çok iyi bakacağım" diye... ben de "hani arkadaştık sana güvenmiştim" diye triplere girmiştim. "yüzünü görmek istemiyorum. okul servisinde bile" dedim, çocuk evi dururken yurda gitti kalmaya. sınva girecekti. benim yüzümden öss berbat geçti, derecelik adam kırşehire ikinci öğretim matematiğe yerleşti... o zaman barıştık arkadalş olarak, sigaraya başlamış, şizofren olmuş ilaç kullanıyordu. "ne oldu sana "dedim, "kurcalama ucu sana dokunur" dedi... neyse akrabadan bi kızla nişanlandı ama bana "sevmiyorum ben ömrüm ettiğince seni bekleyeceğim" dedi. evlendim, evlerimiz yanyana, kız kardeşimle tebriklerini göndermiş( oğlum oldu, ortak arkadaşımıza "o 5 çocuğuyla gelse yine kabulum" demiş.. en son nişanı attığı duydum.
kadesa haklı, aşık olduğunla değil, seni sevenle, değer verenle evleneceksşin... bu bahsettiğim hikaye 12 senelik... 12 sene beklentisiz beni seven biri... ben ne yaptım... gittim dünyanın en bencil en egoist adamına aşık oldum
annadimmmm
neyseee bende devlet memuruyummm
bende buna benzen birşey yaşadım
aslında ousla evlendiğime pişman değilim
genel olarak evlendiğime pişmanım
yani bekarlık daha iyiydi ya..
bende buna benzen birşey yaşadım
aslında ousla evlendiğime pişman değilim
genel olarak evlendiğime pişmanım
yani bekarlık daha iyiydi ya..
sağol canım.. herkesin imtihanı farklı işte...
ya neye yanıyorum var ya,, lisede can dostum dediğim biri vardı. özgür. bir üst sınıfta.. meğer bu bana başından beri aşıkmış. ama benim o zaman ebedi aşkım ilk aşkım olduğundan diyememiş. zaten dediğinde de ben çok sert çıkmış tüm bağımı kesmiştim. özgür tıp istiyordu. kanını enfektörle çekip alkolle sulandırıp bir ahidname yazmış kendi kanıyla. "doktor olup türkmengelinine hakettiği hayatı yaşatacağım, ona çok iyi bakacağım" diye... ben de "hani arkadaştık sana güvenmiştim" diye triplere girmiştim. "yüzünü görmek istemiyorum. okul servisinde bile" dedim, çocuk evi dururken yurda gitti kalmaya. sınva girecekti. benim yüzümden öss berbat geçti, derecelik adam kırşehire ikinci öğretim matematiğe yerleşti... o zaman barıştık arkadalş olarak, sigaraya başlamış, şizofren olmuş ilaç kullanıyordu. "ne oldu sana "dedim, "kurcalama ucu sana dokunur" dedi... neyse akrabadan bi kızla nişanlandı ama bana "sevmiyorum ben ömrüm ettiğince seni bekleyeceğim" dedi. evlendim, evlerimiz yanyana, kız kardeşimle tebriklerini göndermiş( oğlum oldu, ortak arkadaşımıza "o 5 çocuğuyla gelse yine kabulum" demiş.. en son nişanı attığı duydum.
kadesa haklı, aşık olduğunla değil, seni sevenle, değer verenle evleneceksşin... bu bahsettiğim hikaye 12 senelik... 12 sene beklentisiz beni seven biri... ben ne yaptım... gittim dünyanın en bencil en egoist adamına aşık oldum
acaba sen çok dominant durduğun için mi senin kamili kılıbık sanıyorum ben?![]()
biz cumartesi günleride çalışıyoruz
saat 3 e kadar![]()
yaa bazen bende oyle hissediyrum ama asinda genel olarak memnunum evli olmazktan
ufff kocam sicaktan gitmis salonda yatiyo
ev daginik biktim anasini satiiimm ev islerinde..![]()
türkmengelini şiirler yazan naif ruhlu (!) adam sana bunları yapıyorsa kanını enjektörle çekip kanıyla aşkını ilan eden adam neler yapmaz.boşver o da bir tuhafmış yani.eşin de öğretmen değil mi neden köyde yaşıyorsunuz?bir de okumuş aklı başında birisin neden intihar ediyorsun?bunları çok merak ettim.
Evde oturmaktan iyidir bacım.
Kızımı kreşe verene kadar çatliciim evde.![]()
Çalışanlar evde olmak, evde olanlar çalışmak istiyor.![]()