• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

siz ve sizin gibiler olmadan kimse bi derdi olanlara gerçekleri söylemiyor çünkü... millet pohpohlanmaya açıyor konuları..

hiç unutmam, sinirle pc başına geçtiğim bir gün kaynanatöre "pi..lik" demiştim. svdsvd nasıl kızmıştı. gözümü açtı. dedim ben ne ediyom emmioğlu, bana yakışır mı,...

bak o gün bugün ölümüne kankayız:7::7::7:

bende baya sinirlenmiştim sana o gün :ssz:

siz ve sizin gibiler olmadan kimse bi derdi olanlara gerçekleri söylemiyor çünkü... millet pohpohlanmaya açıyor konuları..

hiç unutmam, sinirle pc başına geçtiğim bir gün kaynanatöre "pi..lik" demiştim. svdsvd nasıl kızmıştı. gözümü açtı. dedim ben ne ediyom emmioğlu, bana yakışır mı,...

bak o gün bugün ölümüne kankayız:7::7::7:

aynen öyle denir mi hiç :57:

aferin bak düzeldi şimdi aranız

:16:

ee şimdi orda şöyle bişey vardı...neyse :ssz:hadi bayram üstü küslük olmaz barışalım :16:

Evet yaa,benim ne işim var burada,nasıl bir rüzgar varki savuruyor beni bu taraflara :1: ya da girdapmısınız nesiniz konuya çekiyorsunuz bizi,tüm yönetim burada :1: fazla kalabalık olmasın ben size iyi günler dileyeyim.

sen ne diyorsun madamiks
ben geceleri neden yokum sanıyosun
bütün gece voodoo yapıyorum :21::21::21:
hepinizi üflüyorum :3:

ee şimdi orda şöyle bişey vardı...neyse :ssz:hadi bayram üstü küslük olmaz barışalım :16:

Evet yaa,benim ne işim var burada,nasıl bir rüzgar varki savuruyor beni bu taraflara :1: ya da girdapmısınız nesiniz konuya çekiyorsunuz bizi,tüm yönetim burada :1: fazla kalabalık olmasın ben size iyi günler dileyeyim.

ay lav yeee madamiks ayllav yeeeee:16::16::16:

kızlar çok sevdiğim hareketli bi avatar var ama boyutu büyük yapamıyorum, küçültünce de hareketsiz oluyo..napabilirim acep bilen var mı :44:

Back
X