• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

Birde eşlerinizi alacağım bu başlığa diyeceğim anlat......

Geçende bir mail geldi kadını anlatmış adam, kadın elma diyor sitede adam armutu anlatıyor ama 2 sayfa yazmış ve adama inandım kadını attık siteden ... Evlilik müesesine zarar veriyor diye ...

Benim Ous gelmez ki..

Ben gösterdim bak kk bu , face engellendiğinden beri buraya giriyorum diye..

Bir iki konuyu açtım sıkıldı :9: He bi de yavaş bi site dedi :27:

Geçende bir mail geldi kadını anlatmış adam, kadın elma diyor sitede adam armutu anlatıyor ama 2 sayfa yazmış ve adama inandım kadını attık siteden ... Evlilik müesesine zarar veriyor diye ...

ayvayı yedik desenize :52::52:

Kazeni gördüm (Güneşi gördüm gibi oldu:52: )

Yaşını bilmem ama gayet fit boylu porslu bir Türk erkeği:)

Ben de görmüştüm bir kez fotosunu.Çok uzun boylu olduğu belli..Ama kesinlikle yaşı 60 falan değil... Hatta bana adını da söylemişlerdi de deşifre edemem şimdi bunu ....:17:

vayyy beee
olaya bakkkarmısınnn

yalnız kazen benım kocam boyle bı forumda takılsa hem kıskanırım hemde sınır harbı yasarız her gun her gun
yazık neler yazıyoruzda okuyorsunuz yaa :emir_bebek:

gerçekte mi? :53: bizim ouslar bizden memnundur İnşallah..benimle ilgili öyle asılsız bi mail gelirse dikkate almayın lütfen..okumayın bile.yalan hepsi,yalandır :19:

Akşamları ben burada takılırken eşim de yanıma oturuyo, senden bahsettim, diyo ki; ben seninle başedemiyorum adam o kadr kadınla nasıl başetsin. Yine mi ban yedin, olacağı buydu :D

dün akşam bende bahsettim aynı şeyi söyledi.
global erkek dayanışması nolcak :63:

Gıcık oldum dün ona ahahaha farkediliyo mu :D Konu mu acsam ne yapsam :D

Akşamları ben burada takılırken eşim de yanıma oturuyo, senden bahsettim, diyo ki; ben seninle başedemiyorum adam o kadr kadınla nasıl başetsin. Yine mi ban yedin, olacağı buydu :D

hemde çok :1:

aç aç bize de konu lazımdı zati :37:

E muhabbet ediliyor, zamanı değil demek ki. Sen muhabbete katıl, sakinleşince dertleşirsin.

Sen "objektif" yüzünden bizim başımıza neler geldi biliyo musun :55:

Sizlere objektif bir mesaj gönderdim zaten canım.:1::1::1:

Patlıcanları tuzlamak gerekiyormuş bu arada anneme sordum.:1::1:

iki sayfamı ...
bence kadın gayet iyiymiş o zaman:)
şahsen eşimden 7 ciltlik ansiklopedi tadında bişeyler beklerim :)

carrie bana da bak

13 mayıs 1984

22:00

gerçi neye bakıyon anlamadım ama ,merküre mi bakıyom dediydin?

dün akşam bende bahsettim aynı şeyi söyledi.
global erkek dayanışması nolcak :63:

Düz bakıyorlar cnm olaya :D

hemde çok :1:

aç aç bize de konu lazımdı zati :37:

Kocam evi terketti, sonra geri geldi ben de kafasında vazo kırdım yazıcam :D Offf vallahi delirtti beni, tatile bi gideydik, kuma gömüp, nereye gömdüğümü unutucam :D
Sizlere objektif bir mesaj gönderdim zaten canım.:1::1::1:

Patlıcanları tuzlamak gerekiyormuş bu arada anneme sordum.:1::1:

ahahahahahhaah poff patlıcan :D

konuyu anlamadım.eşler tartışıyorlar mıydı site de ?çok üzücü

sağolsun beni eşim üye yaptı.

Back
X