• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

kıs tiwik hadisene soru sorduk herhal :4:

diğer kısçeler sizler nasılsınız :42:

Son düzenleme:
nicki ni neden değiştirip duruyon sen bacım :27:

hem bu hak bi kere değil miydi yanlış mıyım :44:

hem ne bu nick değiştirme modası bağa da diyin bakem :22:

kiz bi hakkin varmis tweety_yteewtte uzundu bende ilk defa degistim zaten kotumu olmus:26:

İyiyiz canım sen nasılsın..

Kızlar, Sibel Can'ının kızının babasıyla öpüşmesi haberine neler diyorsunuz :26:

Ülkeyi terk etmeyi düşünüyor - Mynet Magazin Bilmeyenler için link atim :26:

Haberi yeniden okudum..Sibel Can ın tam bir gerizekalı olduğunu düşünüyorum..Çok normal bir fotoğrafmış..Yuh artık...Hiç baba kız şefkati barındıran bir öpüş şekli değil bu....Aman terketsin çok ta tın..Gitsin Miamisindeki yazlığına...:19:

gündeme gelmek için ne yapacaklarını şaşırdılar artık...:19:
Haberi yeniden okudum..Sibel Can ın tam bir gerizekalı olduğunu düşünüyorum..Çok normal bir fotoğrafmış..Yuh artık...Hiç baba kız şefkati barındıran bir öpüş şekli değil bu....Aman terketsin çok ta tın..Gitsin Miamisindeki yazlığına...:19:

yuh bu neyaaa
öpecek yanağımı yok adamın
benim kuzenim de kızını dudağından öperdi küçükken(kuzenim kız)
söyleye söyleye vazgeçirdik
sevgi bunaması diyorum kısaca:20:

yuh artık yok artık oha falan oldum yani :37::37::37::37::37:

daha neler görücez acaba:6:

bana asla ve asla uymayan kaldıramayacağım bi davranış :20::20::20:

Aynen yaa, şu hale bak, neresi masum bir öpücük bunun :26:

Kız gözlerini kapatmış sanki erkek arkadaşıyla öpüşüyor :ssz:

biraz da özentilik işte bence.. amerikalılar falan yapıyolar ya bu çocuklarını dudaktam öpme işini. bunlar biraz yanlış yorumlamış yalnız olayı :50:

Amacları reklam bunların... reklamın iyisi kötüsü olmaz gündeme gel de nasıl olursa olsun hesabı:gerizekalılık... sibe can ın açıklamaları ise tın tın:))))))

Kızını böyle öpen bir babayı boşar insan ki kadın eski kocaya toz kondurmuyor... gerçi nelere okiş dediler bu az kalır:)

Back
X