Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27.....................![]()
minnoşum demen lazım senın ona![]()
bende
ama siz kısaca 23 diyebilirsiniz![]()
abla onlarda
hepsi abla
usha bana kustu angel isot surerim dedi en iyisi gidiyim ben bu topikten bana yol gorundu![]()
heyyy gitmeeeeeeeeeeeee :44:usha bana kustu angel isot surerim dedi en iyisi gidiyim ben bu topikten bana yol gorundu![]()
ohh be,bi sakinlik gelmiş topiğe,gündüz neydi öyle..kazen patlaması yaşadık,maviyi gören geldi
sibel canın kızı napmış öyle ya,tiksindim tek kelimeyle!
bende
ama siz kısaca 23 diyebilirsiniz![]()
e ama ablamışın ona göre naapsın kızbenim de 33 yaşındaki kuzenimin ki abi derim kendisine, eşi abla diyo..gerçi kız napsın daha 20 yaşında![]()
usha bana kustu angel isot surerim dedi en iyisi gidiyim ben bu topikten bana yol gorundu![]()
hangi ara evlendin de 3 yıl geçti..maşşallah
de get...çıtırım ben daha....derdim eskiden olsa ahh![]()
aslında 23 ün sonunda evlendim 4 yıl olcekeneeemm 4yıldır çocüüm olmuyo benim yeeeaaaaa
![]()
aslında 23 ün sonunda evlendim 4 yıl olcekeneeemm 4yıldır çocüüm olmuyo benim yeeeaaaaa
![]()
ahhhh ahhh ben şimdi 27 yaşında olucakdım varya sölemesi ayıp pek güzeldim gençken herkes beni nefise karataya benzetirdi![]()
![]()
kız bu yaşta ne çocuk deliliği bu :))
daha çok erken boşver
sen söyleyince aklıma geldi canem, beni kimse kimseye benzetmiyo :26:
neden ki![]()
kimse bu kadar güzel moral veremezdi canımmmçünki senın kendne has bir cehren var minnoşum
Ben de ablayim![]()