• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

ama keri abdestli olun demişti

gönderdiği notta latince de yazabilirsiniz diyo. ben osmanlıca dersi almıştım arapçasını yazabilirim ama abdestim yok yazsam olur mu acaba?

canım dua abdestsiz yazılıp okunabilirde bildiğim reglken sure ayet okunamaz ama yazılabilirmi bilmiyorum ama
bende arapça biliyorum bende hem Arapçasını hem Türkçesini yazcam

ama keri abdestli olun demişti

gönderdiği notta latince de yazabilirsiniz diyo. ben osmanlıca dersi almıştım arapçasını yazabilirim ama abdestim yok yazsam olur mu acaba?

ayettese yazmak okumak abdestle...

heeee her buldugun sakallıyı deden sanmicenn..
geyikten yedilerse banı yazık olmuşş ama kavga cıktıysa bilemem...:ssz:

Bende uykusuzum, yeni evlenecek arkadaşların evine gittik akşam..
Çok şirin ve güzeldi, fakat haliyle uykusuz kaldım..
Neyse ki bugün cuma, kısmetse yarın dinlenirim biraz.. :34:

Bizim işyeri iftar yemeği düzenlemişti oradaydım bende.. Müdür tam karşıma oturmaz mı hepten kasıldım da bir süre sonra muhabbet edilnce biraz yumuşadı ortam..

Eşimde yakınlarda bi yerde iftar yaptı çıkınca beni alabilmek için.. Onunla da biraz gezdik derken eve epey geç döndük.. Uyursak uyanamayız diye sahuru da yedik yattık..

Dayak yemiş gibiyim uykusuzluktan :9:

Bizim de evde biraz değişiklikler oldu onlarla da uğraştım akşamlardan akşama , onunda yorgunluğu var.. Eve geç döndüğümüzden resimlerini güncelleyemedim henüz ama aklımda :34:

canım dua abdestsiz yazılıp okunabilirde bildiğim reglken sure ayet okunamaz ama yazılabilirmi bilmiyorum ama
bende arapça biliyorum bende hem Arapçasını hem Türkçesini yazcam

ben de öyle yazayım o zaman. elimi sürmeden katlarım artık bi yolunu bulurum. napim regli de allah veriyo elimizde olan bişi değil sonuçta:26:

kızlarrrrrrr
kardeşim fen lisesini yedek
anadolu lisesini asil olarak kazanmış
hayırlısı olsun inşallah
puanıda yüksekti yaa inşallah girer fen lisesine

Bizim işyeri iftar yemeği düzenlemişti oradaydım bende.. Müdür tam karşıma oturmaz mı hepten kasıldım da bir süre sonra muhabbet edilnce biraz yumuşadı ortam..

Eşimde yakınlarda bi yerde iftar yaptı çıkınca beni alabilmek için.. Onunla da biraz gezdik derken eve epey geç döndük.. Uyursak uyanamayız diye sahuru da yedik yattık..

Dayak yemiş gibiyim uykusuzluktan :9:

Bizim de evde biraz değişiklikler oldu onlarla da uğraştım akşamlardan akşama , onunda yorgunluğu var.. Eve geç döndüğümüzden resimlerini güncelleyemedim henüz ama aklımda :34:

Aaa doğru bak sen dün yemeğe gitmiştin... İnşallah güzel geçmiştir, anlattığına bakılırsa tahmininden iyi geçti?

Ay ne güzel, bizde nişanlımlaydık... Birlikte eve döneceğimiz akşamları iple çekiyoruz diyebilirim.. :38:

Şimdiden o kadar fazla görüşüyoruz ki, oda beni evime bırakıp gidince buruklaşıyor artık ben de... Neyse ki az kaldı :9:

Çok sevindim canım, evin eminim çok güzel olmuştur, fotoları bekleyeceğim... :34:

Bizde dün akşam mobilyaları aldığımız yere uğradık, panel mobilyalar (yatak odası & yemek odası) ay sonuna doğru teslim olabilirmiş, ama koltuklar eylülün ilk haftasını bulabilirmiş.
Kısmetse bizde bayramın son günü avize, perde, halı alışverişine çıkıcaz. Benimde elimdeki nakit tükenmek üzere ama bakalım, inşallah paramı birşeylere yetiştirebilirim...
:44:

ben de öyle yazayım o zaman. elimi sürmeden katlarım artık bi yolunu bulurum. napim regli de allah veriyo elimizde olan bişi değil sonuçta:26:

kedicik burda bi ablaya sordumda
reglken sure ayet hem okunamaz hem yazılamaz diyorrr
bide arapça olanı daha makul olur diyorrrr
ilgililere duyrulurrrrrrr

Araf suresi 10. ayet canım
ramazan ayının son cuması
sela ile cuma namazı arası
abdeski olarak yazılıp cüzdanın para koyulan kısmına koyulacakmış
bereket için

hımmmm yazabilirmiyim ben acaba??arapçasını yazımamız lazım dini??
ay dur kalkıp abdest alayım bu gün bitti hastalığım zaten:10::10:

Bunu bende merak ettim... Fakat dini içerikten bu sefer uyarı veya ban alınmasın diye sesimi çıkartmadım.. :26:

yok canım biz dini, bir konuda tartışma yapmıyoruz..
nasılki duala riçin açılmış topicler var buda öyle bişey
bereket için inanılan bir şeyi haber veriyo arkadaşlar
isteyen yapsın istemeyen yapmasın:31::31::31::31::31:

Aaa doğru bak sen dün yemeğe gitmiştin... İnşallah güzel geçmiştir, anlattığına bakılırsa tahmininden iyi geçti?

Ay ne güzel, bizde nişanlımlaydık... Birlikte eve döneceğimiz akşamları iple çekiyoruz diyebilirim.. :38:

Şimdiden o kadar fazla görüşüyoruz ki, oda beni evime bırakıp gidince buruklaşıyor artık ben de... Neyse ki az kaldı :9:

Çok sevindim canım, evin eminim çok güzel olmuştur, fotoları bekleyeceğim... :34:

Bizde dün akşam mobilyaları aldığımız yere uğradık, panel mobilyalar (yatak odası & yemek odası) ay sonuna doğru teslim olabilirmiş, ama koltuklar eylülün ilk haftasını bulabilirmiş.
Kısmetse bizde bayramın son günü avize, perde, halı alışverişine çıkıcaz. Benimde elimdeki nakit tükenmek üzere ama bakalım, inşallah paramı birşeylere yetiştirebilirim...
:44:

Evet tahminimden iyiydi.. Büyük patron arka masadaydı çünkü :9: Kalabalık olduğumuzdan sığmadık..

Evet bize de öyle olurdu nişanlı iken.. Bugünlerin hayalini kurardık.. Ve sonunda gerçekleşti çok şükür :16: bazen hatırlıyoruz hatta eskiden olsa bu saatlerde ayrılmak zorunda kalırdık yine diye :9:

Hayırlı olsun mobilyalarınız , resimlerini görmüştüm.. Evine yerleşince daha güzel olur.. Evet hiç sorma eksik gedik son dakikaya kadar hiç bitmiyor maalesef.. Bizimde avize ve halı son zamanlara kalmıştı ve hatta halılarımız yoktu.. Düğüne 3 gün kala evimize yakın bi yerden beğendik serdik hemen :9: Taksitle ödedik sonrasında..

Back
X