• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

Evveliyatında sevdiğim iki adamla birliktelik yaşamış olan bir kadın Ayşe.

Kinliyim biraz ona ama o farketmeden gizli gizli takip ediyorum onu :47:

köşeci mi sanıyormuş kendini vay hain :47:

İki adam dan birini ben de seviyorum.:) diğerine acıyorum..

Maalesef köşesi var..:47:

ama ben Mutlu Tönbekici nin üzerine tanımam ex tuğçe baran.:)

bu ömer kim ola ki? müşteri mi? neden sana inanmıyor ki ? boşver olur böyle.
ilk girdiğim seneydi,departmanda tek başınayım. rusyada fuar organize ettik. herşeyi en ince ayrıntısı ile ben organize ettim.
hatta ürünlerin altına isim tabları bile hazırladım. hiçbirşeye aferin denmedi. ama kalite belgesine çerçeve ayarlamadım diye???? zılgıt yedim. hem patrondan hem de oraya gezmek için gelen karısından !! hem mdr üm hem elemanım. hem satışçı hem satınalmacı hem operasyonel işleri bakıyorum. bana dediği şey " ne biçim hazırlık bu hiçbirşeyi dogru düzgün yapamamışsınız!!! Benim elimden bu kadarı geliyor dedim artık bunalarak. bunu iki sene kafama vurdu.:22:
ama başkaydı bence sebebi. aynı fuarda beni topuklu giymem konusunda uyardı. bende düz tabanlık var dedim dinletemedim. en son kilo verince bana olan saygısını yeniden kazandı ne hikmetse:47: artık topuklu giyiyorum makyaj yapıyorum. başka türlü adam değilsin iş hayatında :47:

ah be güzelim kiradayım ben.kocamda iş kurdu cepten yiyoz. kazanç sadece benim kazancım onun da hepsi eve gitmesin diye yırtınıyorum.
güzelmiş ama gömmeli dolap. aklımda bulunsun:ssz:

evet
o ömer müşterisi patronun :ssz:

ondan para geliyo ya ondan ona inanmıştır kamil

kedi, bak bende bu avatar sana daha güzel yakışır :ssz:

$funny-pictures-dont-look-behind-cat.webp

bakın ne buldum :27:
Kod:
[CODE][CODE][CODE]
[/CODE][/CODE][/CODE]

ama neyse..

göstermiyim..

Evet minik evimin resimleri var, güncelleyeceğim yakında

Sağol , alan kısıtlı olunca böyle pratik şeyler arıyor insan..

benim evde öyle bi sorunum yok. beş tane oda var ikisini aktif kullanıyorum digerleri Atıl.şimdi bu eve göre eşya alsam sonra çıksak ordan o eşyaları napcam:1:

İki adam dan birini ben de seviyorum.:) diğerine acıyorum..

Maalesef köşesi var..:47:

ama ben Mutlu Tönbekici nin üzerine tanımam ex tuğçe baran.:)
Babasız büyüyenlerden Ayşe.
Olgun adamlara yönelmesinin nedenini çok düşünmemek gerek.

Ayşe nin yazılarına ara ara bakarak babası ile yaşadığı
yaşayamadığı
ve köşesine aktardığı
duygularını anlamak, anlamaya çalışmak
hoşuma gidiyor.
Bak işte nihil, güzel hayat yaşıyorlar sandığın
imrendiğin kişinin de tamamlanmaya adeta dilendiği duyguları varmış,ı hissediyorum diye düşünüyorum.

Son reklamcı sevgilisini sevmem. Bir haşmet iki okan. Ama önce haşmet. Bi keresinde mail atmıştım haşmete
cevap vermişti bana biliyor musun
nasıl heyecanlanmıştım.

ex tuğçe kod isim galiba. :44::44:

hoş bulduk kızlar...ıyı o zaman yazmaya cekındımde bı ara..bende ıyıyım sagolasın

Rica ederim..

ah be güzelim kiradayım ben.kocamda iş kurdu cepten yiyoz. kazanç sadece benim kazancım onun da hepsi eve gitmesin diye yırtınıyorum.
güzelmiş ama gömmeli dolap. aklımda bulunsun:ssz:

Gömmeli değil aslında vida tarzı şeylerle tutturduk, taşınma durumunda sökülebilir yani.. Allah yardımcın olsun , eşin iş kurmuş kısa vade de olmasa da uzun vade de rahatlatır durumunuzu inşallah..

Kamil erkek kişilerin ismimi.?

Kinyas gibi yani..

Evet tam üstüne bastın :9:

Babasız büyüyenlerden Ayşe.
Olgun adamlara yönelmesinin nedenini çok düşünmemek gerek.

Ayşe nin yazılarına ara ara bakarak babası ile yaşadığı
yaşayamadığı
ve köşesine aktardığı
duygularını anlamak, anlamaya çalışmak
hoşuma gidiyor.
Bak işte nihil, güzel hayat yaşıyorlar sandığın
imrendiğin kişinin de tamamlanmaya adeta dilendiği duyguları varmış,ı hissediyorum diye düşünüyorum.

Son reklamcı sevgilisini sevmem. Bir haşmet iki okan. Ama önce haşmet. Bi keresinde mail atmıştım haşmete
cevap vermişti bana biliyor musun
nasıl heyecanlanmıştım.

ex tuğçe kod isim galiba. :44::44:

ayşe kim :27: :ssz:

Back
X