• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

Evimde timsahım olduğunu ve havuzda onunla çok yüzdüğümü, onuda bırakın birbirimizin huylarının bir birine çok benzediğini biliyor muydunuz ?

konuyu timsah gözyaşlarına bağladım sanırım :)

benim evimdede yılan var..

[video]http://www.timsah.com/Anakonda-timsahi-yutuyor/qTrQVad4F9v[/video]

bak şincik ker kağıdı yırttım uzunlamasına yazdım parayı arasına koydum dürüm yaptım..yani para yazıya değiyo hertürlü.sonra bantladım..
nen bilsem cömhöriyet altın koyardım soyismim sabancı olurdu seneye:9:

Yahu devamı var ondan cumhuriyet altını olmaz en son o kağıtları size yutturacak Carrie

Evimde timsahım olduğunu ve havuzda onunla çok yüzdüğümü, onuda bırakın birbirimizin huylarının bir birine çok benzediğini biliyor muydunuz ?

konuyu timsah gözyaşlarına bağladım sanırım :)

Öyle oldu birazcık :ssz:

Huylarınız benziyorsa, baya da saldırgansınız o zaman Kazen Bey :18:

ceriiiiiiiiiii sen neden benımle konusmuyorsun kızım :20:
sımdı a ve q harflerınden bıkelıme olustrcam kazen burda ayıp olur

küsmek nedir bilir misin ? küsmek dürüst'lüktür, çocukçadır ve ondan dolayı saf'tır, yalansız'dır.
küsmek ; seni seviyorum'dur, vazgeçememektir, beni anlatır küsmek.
kızdım ama hala buradayımdır gitmiyorumdur gidemiyorumdur.
küsmek; nazlanmaktır yakın bulmaktır benim için değerlisindir.
küsmek sevdiğini söyle demektir..
hadi anla demektir.
küsmek; umuttur acabaları bitirmektir emin olmaktır.
yani diyeceğim o ki : ben sana küstüm!

dedim

sizden gelecek cevapta şu olacak "çokta fifi"(geçende bunu yazdınız görmedim sanmayın)

gelelim neden ceza aldıklarına inanın konu hakkında hiç bir bilgim yok

Üst kısma kısmen katılmakla beraber ( ben kavga edemem alınırım küserim ) ama tahminde bulunduğunuz cevabı kim vermiş bilmiyorum ama en azından ben vermedim vermem..

Bütün liderler tepki görünce aynı cevabı vermez mi ? ' İnanın haberim yok... '

Burada konu bile eleştirmemiz yasaklanmış , ne yapalım arkamıza yaslanıp çiçek mi olalım :19:

bunu biraz açar mısınız? iyi günler derken? topluca mı hapse gireceğiz,hücre cezası mı? fareli hücreler mi? psikolojimi bozdunuz,her gece kabusla uyanıyorum ben :14::14:

ben şahsen kendimi sıradan mahkumlar gibi görmem!

biz siyasiyiz kadesacım... :26:

wah yawrum hewesın kursagında mı kaldı :9:kızım o maldıwlerede gıtse bızı bırakmaz ...
ya bu arada bn japonda o farı nasıl bulcam bacım sende gelsene beraber alalım

Kızlar gebze çarşıda mı capon pazarı bana da diyiverin hele.
bu arada biz istanbula taşınıyor muşuz :62::62::62::62::66::66::66::66::124::124::124::122::122::122:

Ben sadece öngörüde bulundum oda tuttu :)

Back
X