• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

$2012-08-01 11.45.40.webp

Bunu Ous'un doğum günü için yaptırdım kızlar .. Az önceki kolumda dahil resmimiz var bu hediyede..

İnce bi hediye ( İlk kez kazak vs. dışı hediye vereceğim )

Geçen biraz kızgındım vermeyeyim dedim ama şimdi sinirim geçti.. Doğum gününe daha var, veririm herhalde :27:

Herkes nerede?
birden çil yavrusu gibi dağıldınız biri mi geldi ?:53:

Şimcik nasıl anlatsam ki :9: nicki tam hatıramıyorum minelatta mıydı neydi.. Kedicik onun yazdıklarında çelişkili birşeyi yakalayıp sordu...

O da ne kadar dikkatlisin dedi alkışlayan smiley koydu size iyi sohbetler dedi gitti :44:

Aydınlatabildim mi sizi :9:

biraz geç takip ediyorum ancak merak ettim nasıl bir çelişki? :)

[][/ATTACH]

Bunu Ous'un doğum günü için yaptırdım kızlar .. Az önceki kolumda dahil resmimiz var bu hediyede..

İnce bi hediye ( İlk kez kazak vs. dışı hediye vereceğim )

Geçen biraz kızgındım vermeyeyim dedim ama şimdi sinirim geçti.. Doğum gününe daha var, veririm herhalde :27:

Üstünde ne yazıyor?:1::1:

Olsun yarın sormandan iyidir :9:

Bilmiyorum çocuğum olduğuna inanmıyorlar.. Annemin çocuğu sanıyorlar, beni de kızı sanıyorlar gibi birşey dedi..

Kedi de şok oldu nasıl yani sen annenin kızı değil misin ki dedi :27:

Olsun yarın sormandan iyidir :9:

Bilmiyorum çocuğum olduğuna inanmıyorlar.. Annemin çocuğu sanıyorlar, beni de kızı sanıyorlar gibi birşey dedi..

Kedi de şok oldu nasıl yani sen annenin kızı değil misin ki dedi :27:

Ya evet onu biri dedi ama kim dedi unuttum ama bana da garip gelmişti...İnsan zaten annesinin kızı olmaz mı ...Allah Allah..Acaba başka bişey demek istedi de ben mi anlamadım diye düşünmüştüm....:44:

keri ayağın çok şeker Maaşallah :9: kader kolunu göremedim

bende hamileyken ki göbeğimi ekliyim mi,ister misiniz? ama yok ya,korkarsınz şimdi,ben bile korkuyodum :27:

[

işte böyle oldu ;

benimde boyum uzun ve çok zayıfım doğumdan sonra 2 ayda eski kiloma geldim bi de göbek gitti belime yapıştı neredeyse.görenler inanmıyor dourduğuma.ilk bebeklerle gezmeye çıktığımızda anneme tebrikte bulundular beni de kızı sandılar

sen annenin kızı değil misin ?
[/COLOR]

:46: kötü kedi walla helal olsun sana .herkes okadar dalmış ki sohbete bi sen yakaladın çok dikkatlisin :46::46::46:

size iyi sohbetler kızlar ....

Üstünde ne yazıyor?:1::1:

Ne yazmıyor ki :9:

Ben çok beceremem öyle şeyler :17: sitede ne yazıyorsa ordan kopya çektim çoğunu :27: Ous bilmez tabi :9: Gözleri yaşarcak..

İL : Tüm benliğim

İLÇE : Göğüs kafesi

MEVKİ : Kalbim

Aynen böyle gördüm böyle yaptım olmuş mu :9:

Bir de evlilik yemini var işte:17:

Ya evet onu biri dedi ama kim dedi unuttum ama bana da garip gelmişti...İnsan zaten annesinin kızı olmaz mı ...Allah Allah..Acaba başka bişey demek istedi de ben mi anlamadım diye düşünmüştüm....:44:

şunu demek istemiş olabilir..çocuklarımı da annemin çocuğu sanıyorlar beni de annemin kızı..yani çocukların ablası..

Melitta dedi.. Kedi sorunca da bravo nasıl farkettin gibi birşeyler dedi gitti sadece..

Back
X