• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

bana hep tatil,son 15 gün :9:

örtmenlere öyle tabi:63:
benim iki hafta yıllık iznim var çıkamıyorum.:50:
çıkarım ama evden e-maillere bakıcam evde takip edicem ee nerede kaldı o tatil?:53:
bende çıkmıyorum.:53:
patron bana asistan alınca gidicem işleri ona yıgıcam çünkü:31:

ay ölü toprağı mı üstümüze son saat?
hadi konu açim.
benim saçlar çok cılız ve inceydi kızlar. çam terebentin kullanıyorum son bir yıldır ve bariz iyileşme var.
bu arada kaşlarım da bayağı gürleşti uyarmadan geçmiim :52::52:

Son düzenleme:

Başka Zeynep yok burda :9: Sen evet :17: O profil resmin .. Beni benden aldı

Bundan yıllar yıllar önce

6 yaşlarında küçük bir kız çocuğu varmış, o dönemler herhalde bu baloncuk yapma şeylerinden yokmuş.. Bir kapta sabunlu su yapıp hortumla balonu şişirirlermiş...

Bu küçük kızda özenmiş mahalledeki çocuklardan yapmış.. Ama üfleyeceğine içine çekmiş :14::14::14:

O sabunlu suyu yuttuğuna devamını içmemek için püskürüp üstünü ıslattığına mı yansın , ablasının kızıp hemen üstünü çıkarınca mahalleden arkadaşı Volkan'ın onu öyle görmesine mi yansın bilememiş :43::43:

O küçük kız bendim evet :17:

cancağızlarım ben gidiyorum :10:

eve gidip temizlik yapıcam :59:

anca akşama girebilirim

görüşemeyeceklerime şimdiden iyi bayramlar iyi tatiller dilerim :124:

öpüldünüz hepiniz :16:

Başka Zeynep yok burda :9: Sen evet :17: O profil resmin .. Beni benden aldı

Bundan yıllar yıllar önce

6 yaşlarında küçük bir kız çocuğu varmış, o dönemler herhalde bu baloncuk yapma şeylerinden yokmuş.. Bir kapta sabunlu su yapıp hortumla balonu şişirirlermiş...

Bu küçük kızda özenmiş mahalledeki çocuklardan yapmış.. Ama üfleyeceğine içine çekmiş :14::14::14:

O sabunlu suyu yuttuğuna devamını içmemek için püskürüp üstünü ıslattığına mı yansın , ablasının kızıp hemen üstünü çıkarınca mahalleden arkadaşı Volkan'ın onu öyle görmesine mi yansın bilememiş :43::43:

O küçük kız bendim evet :17:

Hayret ilk kez bir ortmda tek Zeynep benim :17:

O dönemler hangi dönemler?

Aman aman aman, üstüne ıslattığına, ablasının kızmasına yanmasında Volkan fenaa olmuşş :1: :1:

Ben 18 yaşına geldim küçüklüğüm hep anneannemlerde geçti halada her tatilde fırsat buldukça gelirim, yine burdayım tabiki, çocukken benimde vardı burada hala vardır hala yaparım gençlik işteee :5: :5:

Hayret ilk kez bir ortmda tek Zeynep benim :17:

O dönemler hangi dönemler?

Aman aman aman, üstüne ıslattığına, ablasının kızmasına yanmasında Volkan fenaa olmuşş :1: :1:

Ben 18 yaşına geldim küçüklüğüm hep anneannemlerde geçti halada her tatilde fırsat buldukça gelirim, yine burdayım tabiki, çocukken benimde vardı burada hala vardır hala yaparım gençlik işteee :5: :5:

Ben 1987 liyim sen hesapla gerisini işte :9:

O sabunlu suyun tadını da hiç nutmam , Volkan'a rezil olduğumu da :14:

Ama Volkan yaşıyor mu mesela bunu bile bilmem :9:

Çocukken senin de vardı ? Ne vardı anlamadım.. Sanki kaç yaşındasında gençlik işte diyorsun , 18 yeni yeni çocukluktan çıkma yaşı Zeynepcim :3:

Benim kuzular geldi...Şimdiden iyi bayramlar herkese...Biz sabah erkenden Eskişehire gidiyoruz....

Ben 1987 liyim sen hesapla gerisini işte :9:

O sabunlu suyun tadını da hiç nutmam , Volkan'a rezil olduğumu da :14:

Ama Volkan yaşıyor mu mesela bunu bile bilmem :9:

Çocukken senin de vardı ? Ne vardı anlamadım.. Sanki kaç yaşındasında gençlik işte diyorsun , 18 yeni yeni çocukluktan çıkma yaşı Zeynepcim :3:

Haha o zaman sorun yok, ben Volkanla hala görüşüyorsun sandım :1:

Çocukken bu oyuncaktan benimde vardı bu üfleyince balon çıkartandan halada vardır diyorum, gençlik işte diyorum çocukluğumu özledim diyorumm :1: :1: :16:

Back
X