• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

Kızlar, herkese selamlar... :3: :3: :3:

Herkese bir hayırlı bayramlar dileyip çıkayım dedim... :54: :54:

Bayram döneminde sanırım internete girmeyeceğim... :31:

Herkesin şeker bayramı, şeker gibi geçsin inşallah (biraz klasik oldu ama :9:)

Görüşürüüüzzz... :8:

Haha o zaman sorun yok, ben Volkanla hala görüşüyorsun sandım :1:

Çocukken bu oyuncaktan benimde vardı bu üfleyince balon çıkartandan halada vardır diyorum, gençlik işte diyorum çocukluğumu özledim diyorumm :1: :1: :16:

Yok ya Volkanların sokağından taşındık , bu benim için iyi de oldu o dönemler :9: Sonra da zaten çocukluk işte nasıl görüşeceğiz ki..

Ne güzel .. benimde öyle bi oyuncağım olsa başıma bunlar gelmezdi :14:

Gençliğin daha başındasın Zeynepcim geçmişe özlem duya duya bugünleri kaçırma :3:

Benim kuzular geldi...Şimdiden iyi bayramlar herkese...Biz sabah erkenden Eskişehire gidiyoruz....

Kızlar, herkese selamlar... :3: :3: :3:

Herkese bir hayırlı bayramlar dileyip çıkayım dedim... :54: :54:

Bayram döneminde sanırım internete girmeyeceğim... :31:

Herkesin şeker bayramı, şeker gibi geçsin inşallah (biraz klasik oldu ama :9:)

Görüşürüüüzzz... :8:

İyi bayramlar size de :3:

Şeker bayramı değil Ramazan bayramı bi kere :33: Ama şeker tadında geçsin yine de :9:

Yok ya Volkanların sokağından taşındık , bu benim için iyi de oldu o dönemler :9: Sonra da zaten çocukluk işte nasıl görüşeceğiz ki..

Ne güzel .. benimde öyle bi oyuncağım olsa başıma bunlar gelmezdi :14:

Gençliğin daha başındasın Zeynepcim geçmişe özlem duya duya bugünleri kaçırma :3:

Evet iyi olmuş :1:

Bu sınavlar yüzünden eçmişe özlem duymuyorum desem yalan olur, çocuk olup dışarda top oynamayı üniversite sınavına hazırlanmaya tercih ederim şuan :5:

canım tarif edebilirmisinnn olsun farketmezzz :52:

siteye gir sol taraftaki ticker kutusunun sağ alt köşesinde ''next'' yazıyo ona tıkla

tickerlerden beğendiğini seç sonra sağdaki kutucuğa gel ''next'' tıkla

bu sefer de tickerin üstünde olacak olan kaydırıcılardan beğendiğini seç ve yine sağ tarafa gel ''next''

sonraki sayfada da tarih olan yere eklemek istediğin tarihi gir

tarihin altında bi kutucuk var oraya da yazmak istediğin yazıyı yaz sağ tarafa gel yine ''next''

ve alttaki yazılardan ''resim url yada image url'' yazan yeri tıkla

o yazıların altında tıkladığın url olacak bi kutucuğun içinde işte onu da sağ tıklayarak mavi hale getir ve kopyala yap

sonra da profilindeki hakkımda bölümüne gir

orda biraz aşağıda çizelge yazısı var onun yanındaki kaleme tıkla

aşılan kutucuğun içine kopyaladığın çizelgeyi yapıştır

değişiklikleri kaydet dedimmi işlem tamam olamsı lazım :34:

Evet iyi olmuş :1:

Bu sınavlar yüzünden eçmişe özlem duymuyorum desem yalan olur, çocuk olup dışarda top oynamayı üniversite sınavına hazırlanmaya tercih ederim şuan :5:

Kim etmez ki :9: Ama böyle bi tercih hakkın yok..

O yüzden sınavlara hazırlan ki yarın birgün bugünleri de arama.. Keşke daha iyi hazırlansaydım da şunu şunu kazansaydım deme.. Hazırlan ve kazan inşallah :16:

ya ben bugün bu topiğe arada bişiler yazmaya çalıştım ama galiba hiçbirini kaydedemedim:14:

Kim etmez ki :9: Ama böyle bi tercih hakkın yok..

O yüzden sınavlara hazırlan ki yarın birgün bugünleri de arama.. Keşke daha iyi hazırlansaydım da şunu şunu kazansaydım deme.. Hazırlan ve kazan inşallah :16:

Öyle tabiki... İnşallah inşallah :16:
Gaza geldim cidden, aslında kalkar şimdi çalışmaya başlardım ama temizlik yaptık e malum oruç derken çok su kaybettim bu gün dinleniyorum :1:

bende ugrayamam.
yarın akşam annemlere gidiyorum kastamonuya:3:

Benimde laptopumda sorun var gerçi format atılacak ama bütün resimlerimi filan flaşa atmam lazım..

Ramazan oruç arefe bayram derken uğraşamam..

Aaa benim Ous'un memleketi.. Kel simit yemeyi unutma ( Ben daha hiç görmedim ama Ous tan duydum ) :27: Hayırlı yolculuklar

Gaza gelmek iyidir bu tarz konularda :9: Hadi bakalım..

Ramazan yarın bitiyor.. Ondan sonra göreceğiz seni :9:

Annemde aynen böyle söylüyorr :1: :1:

Ben çıkıyorum kendine iyi bak (isim Kader mi bilmiyorum o yüzden hitap edemedim ablada desem mi demesem mi bilemedim şimdi:) ben buralarda olurm ama olurki sen olmazsan karşılaşmazsak şimdiden şeker gibi bir bayram dilerim sana :16:

Annemde aynen böyle söylüyorr :1: :1:

Ben çıkıyorum kendine iyi bak (isim Kader mi bilmiyorum o yüzden hitap edemedim ablada desem mi demesem mi bilemedim şimdi:) ben buralarda olurm ama olurki sen olmazsan karşılaşmazsak şimdiden şeker gibi bir bayram dilerim sana :16:

Benim annemde böyle der .. Ondan alıştım galiba :9:

Evet ismim Kader , istediğin şekilde hitap edebilirsin Zeynepcim benim için farketmez..

Ben hep buralardayım ama bayram ziyaretlerinden dolayı Çarşambadan sonra uğrarım artık..

Teşekkür ederim , sana da nice güzel bayramlar nasip etsin Rabbim :16: Hoşça kal :3:

Benim annemde böyle der .. Ondan alıştım galiba :9:

Evet ismim Kader , istediğin şekilde hitap edebilirsin Zeynepcim benim için farketmez..

Ben hep buralardayım ama bayram ziyaretlerinden dolayı Çarşambadan sonra uğrarım artık..

Teşekkür ederim , sana da nice güzel bayramlar nasip etsin Rabbim :16: Hoşça kal :3:

Tamam o zaman Kader uyar bana :1:

Teşekkür ederim, amin cümlemize. :) Görüşürüz :16:

Bende çıkıyorum arkadaşlar

Herkese iyi tatiller iyi bayramlar :16:

Küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öperim :9:

Bayram dönüşü görüşmek üzere hoşçakalın :3:

Back
X