• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

nannn hızlı yazın karılar bn bu pc de bıle yetısıom sıze :62:

ayyyyyy içim acıdı ama ananlar kısmı cok güz<elll :):):):):::)::ssz::ssz::ssz::ssz:

adam gidemedi beni bırakıp. ama gitmek zorundaydı. dönerim ben geri diyo. dedim delirme ordan dönülmez direkt git gemlike. artık bayram sonrası buluşuruz.
anamlar kısmı güzel evet. özledim anamı.ablamda gelio.. dedikodu yapçez :52:

iyiler,uyuyolar şimdi..ohh özgürüm artık :) bayramlık ben almadım,annem almış :16: senin dansöz kız nasıl :1:

çıldırttı benı resmennnnnnn bugun bisiklet istio elbise istiyooo sadece istio gece şimdi sokakta oynamak istioo delircemmmmmmmmmmmmm

adam gidemedi beni bırakıp. ama gitmek zorundaydı. dönerim ben geri diyo. dedim delirme ordan dönülmez direkt git gemlike. artık bayram sonrası buluşuruz.

:20: selamsız sero aramıza hangı kara kedılerı soktun

aaa annenlerde olmak ta güzel
bizde aplamlarla sabahlıyoruz laklak ederek
bişey olmaz ous hep yanında
dediğim gibi birbirinizi özlerasiniz:73:

monalisa naber ?:3:

aaa annenlerde olmak ta güzel
bizde aplamlarla sabahlıyoruz laklak ederek
bişey olmaz ous hep yanında
dediğim gibi birbirinizi özlerasiniz:73:

evet aynen öle.
şimdiden özledim nan ben bu herifi. sıkılmıştım ne zamandır oysaki. her gün hır gür.. ama işte ... :14: geçen yıl 11 ay bekledim yolunu. izmirde çalışıyordu haftasonu geliodu. pazar geceleri onu yolcu ederdim. nefret ederdim. depreşti şimdi. neyseki geçici bu kez:26:

Back
X