• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

monalisa naber ?:3:

evet aynen öle.
şimdiden özledim nan ben bu herifi. sıkılmıştım ne zamandır oysaki. her gün hır gür.. ama işte ... :14: geçen yıl 11 ay bekledim yolunu. izmirde çalışıyordu haftasonu geliodu. pazar geceleri onu yolcu ederdim. nefret ederdim. depreşti şimdi. neyseki geçici bu kez:26:

öyle oluyo işte
ben yanımdayken adamı gırtlaklıyorum
akşam arkadaşlarla çıkıcam diyo
yok diyorum özlerim seni
ne onunla ne onsuz olayı :9:
neyse azıcık özleyin sonra kavuştuğunuz gün süper olur ikinci gün cennet mahallesi mode onn olur (yani bizde öyle oluyo):9::9:

öyle oluyo işte
ben yanımdayken adamı gırtlaklıyorum
akşam arkadaşlarla çıkıcam diyo
yok diyorum özlerim seni
ne onunla ne onsuz olayı :9:
neyse azıcık özleyin sonra kavuştuğunuz gün süper olur ikinci gün cennet mahallesi mode onn olur (yani bizde öyle oluyo):9::9:

iyi
bu konuda yalnız değilmişiz demek ki. ne onunla ne onsuz. çok pis alıştırdı kendine pis ous.:47:
çarşamba da izinliyim. full beraberiz. cennet mahallesi mode on için zamanımız olcek :52:

monalisa naber ?:3:

evet aynen öle.
şimdiden özledim nan ben bu herifi. sıkılmıştım ne zamandır oysaki. her gün hır gür.. ama işte ... :14: geçen yıl 11 ay bekledim yolunu. izmirde çalışıyordu haftasonu geliodu. pazar geceleri onu yolcu ederdim. nefret ederdim. depreşti şimdi. neyseki geçici bu kez:26:

ahhh ahhhh bende cok özledim tosunumu :( ama arada ayrı kalmak evlilik için cok iyimiş

ahhh suha ahhhh boğazım acıo
bağırmakdan ağldı ağladı şimdide çikolata
yiyorrrr çok bilmişşşşş en güzel zmanın senın tadını cıkarrrrrr:ssz::ssz:

:9::9:
cadıya bak koca insanları parmağında oynatıyolar
bu yeni nesil zehir zehir
hızlarına isteklerine yetişmek çok zor
geçen yeğenim oyun istiyo o ne lan dedim ilk defa duyuyorum

öff teyze yaşlımısın nesin diyo:9::9:
dett sıpa diye savdım başımdan:9::9:

:9::9:
cadıya bak koca insanları parmağında oynatıyolar
bu yeni nesil zehir zehir
hızlarına isteklerine yetişmek çok zor
geçen yeğenim oyun istiyo o ne lan dedim ilk defa duyuyorum

öff teyze yaşlımısın nesin diyo:9::9:
dett sıpa diye savdım başımdan:9::9:

kızlar ben su on dakka olayına gıcık oluom ya bişzde kırmızımı olsak kaç para lazım buna ne lazım bilen varmı ?

Back
X