• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

kıyamam sana...böyle düşünüp kendini daha da üzme, çok şükür sağolsunlarda... de ve kendine eziyet etme ;) QUOTE]

onlari görmedigim icino kadar üzülmüyorum. Kurban bayraminda gidersem oradaki dehsete üzülüyorum. Bakiyorum bir koyun almislar koyunla ilgileniyorum ve yazik hayvani kesiyorlar. Ama bu sene onlara kesdirmicem...:47::47:

Son düzenleme:
kıyamam sana...böyle düşünüp kendini daha da üzme, çok şükür sağolsunlarda... de ve kendine eziyet etme ;)

onlari görmedigim icino kadar üzülmüyorum. Kurban bayraminda gidersem oradaki dehsete üzülüyorum. Bakiyorum bir koyun almislar koyunla ilgileniyorum ve yazik hayvani kesiyorlar. Ama bu sene onlara kesdirmicem...:47::47:

Kurban kesimi aslında şöyleymiş..Hacca gidenler kesermiş kurban..Ama gidemeyenler de oldukları yerde hac dönemi kesmeye başlamışlar..Daha sonra bu gelenekselleşmiş..Yani illa her sene kurban kesilecek diye bir kural yok... Dini değil gelenekselleştiği için uygulanan bir şey aslında..Biz Mehmetçik vakfına bağışlıyoruz..Kurban kesmiyoruz mesela...

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz sabah 6 da yola çıkıcaz..Ben bir yandan eşya topluyorum..Arada dinleneyim diye buraya takılıyorum :))

sağol canım yaa, Usha da moralimi bozmaya çalışıyo işte gecenin bi körü :24:

kız güzelmiş dedim ya

ben başkasında beğenip kendine yakıştıramayanlardanım
hatta her sene gözlükte değiştiremem moda diye
çizgim bellidir dışına çıkarsam herkes bana bakıyor gibi gelir
işin ilginç tarafı benim ous da ben gibi
biz flört ederken bi gözlük almıştım
sonra nişandı düğündü düğün borcuydu derken masraf olmasın gözlüğümde güzel deyip almadım
3.sene sonra yeni gözlük aldım çokta beğenerek aldım
ama benim ous ne dese beğenirsin
spiderman gibi olmuşsun dedi
hatta o yaz ben gözlüğü taktıkça spaydi die dalga geçti
alakasıda yoktu yani :43:

Kurban kesimi aslında şöyleymiş..Hacca gidenler kesermiş kurban..Ama gidemeyenler de oldukları yerde hac dönemi kesmeye başlamışlar..Daha sonra bu gelenekselleşmiş..Yani illa her sene kurban kesilecek diye bir kural yok... Dini değil gelenekselleştiği için uygulanan bir şey aslında..Biz Mehmetçik vakfına bağışlıyoruz..Kurban kesmiyoruz mesela...

Biliyorum ama dedem anlamiyor biz müslümaniz yapmamiz gerekiyor diyor. Ananem yasli kadin cok iyi niyetli birisi. Ne desem inaniyor. Bende bu sene dedim kesme . Yazik hayvana onu alacagina ihtiyaci olan birisine yardim et dedim. Tamam dedim ama bilmiyorum dedem alir gelirse biraz dik kafalidir... zekatin yeri ayri kurbanin yeri ayri diyor...

Biliyorum ama dedem anlamiyor biz müslümaniz yapmamiz gerekiyor diyor. Ananem yasli kadin cok iyi niyetli birisi. Ne desem inaniyor. Bende bu sene dedim kesme . Yazik hayvana onu alacagina ihtiyaci olan birisine yardim et dedim. Tamam dedim ama bilmiyorum dedem alir gelirse biraz dik kafalidir... zekatin yeri ayri kurbanin yeri ayri diyor...

Yok canım yaşlı insanlarda bazı düşünceler iyice kemikleşmiş oluyor...Kendi bildiklerini yaparlar..Ne kadar söylersen söyle....:)

emrindeyim abla :42:
olsun gençsin swn, papatyalar gençleştirir seni :))

Usha, spaydi yi sevdim :9:
Biyolojik yaşıma bakma ben zaten gencim :1:
walla tiviti balanmadan önce bana koca kadınmışın bide benle sdik yarıştırıyon dediydi
ah etmedim gerçi barışmıştık ama genede banlandı işte

Allahım yaaa...Neyse bu konuyu biara konuşuruz .Ama burada değil :34:

Tiviti nin de banı kısa sürer inşallah..

Back
X