• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

Günaydın hatunlarım,:25

Nasılsınız,bende dünkü konunun devamına bakayım dedim ama çok uzunmuş,vazgeçtim.:24:

Aslında bu kib butonu açıkta olsa,her kiblenen mesajın kim tarafından ne sebeple kiblendiği görülse hem yönetim rahatlardı biraz,hemde biz görürdük kim bizi kibliyo:ssz::ssz:

Günaydın hatunlarım,:25

Nasılsınız,bende dünkü konunun devamına bakayım dedim ama çok uzunmuş,vazgeçtim.:24:

Aslında bu kib butonu açıkta olsa,her kiblenen mesajın kim tarafından ne sebeple kiblendiği görülse hem yönetim rahatlardı biraz,hemde biz görürdük kim bizi kibliyo:ssz::ssz:

hııı cinayet sebebi diyosun yani:9:
beni kibleyeni bilsem zindAN ederim kk yı :27:
boşver yönetim bilsin yeter:20:

hııı cinayet sebebi diyosun yani:9:
beni kibleyeni bilsem zindAN ederim kk yı :27:
boşver yönetim bilsin yeter:20:

Ama zuzu şöyle düşün,bazı üyeler yemeyip içmeyip bazılarını kibliyosa,bunlar herkes tarafından görülür ve enazından o insanlar iyilik meleği modunda gezemezler(eğer gereksiz kib yapıyolarsa):ssz:

Ama zuzu şöyle düşün,bazı üyeler yemeyip içmeyip bazılarını kibliyosa,bunlar herkes tarafından görülür ve enazından o insanlar iyilik meleği modunda gezemezler(eğer gereksiz kib yapıyolarsa):ssz:

ben istemem
her lafımı kibleyenler yamulurlar zaten
sesim çıkmaz ama ahım çıkar görüyosun:21:

Daha ne olsun :60:
Şaftın kaymış :50:

Allah başka dert vermesin :21: Ya bu Bade ve Carrie ile aynı puanda olsam napardım :63:

kerimin puanını hesaplamak için yeni rakam üretiyomuş tübitak:9:
ben daha 60 ım yaa çok değil:27:

Sevom nirde:ssz:

Sabah sabah güzel yüzünü görünce içim açıldıydı nur yüzlümün:21::21:

Back
X