• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

seninle mapısta kaldım ya işte o gün
tiksindim ağlamandan...
işte o gün şimşekler çaktı gözümde ben ceza alırsam parkunu nasıl çekerim ddidimçç
hemen tövbe ettim...:ssz:

ne biliim kanka senin iş yerinde uyuman meşhurdur:1:

bu aralar yine uyuycam zaten patron şehirdışına çıktı :24:

tiksindim ağlamandan...
işte o gün şimşekler çaktı gözümde ben ceza alırsam parkunu nasıl çekerim ddidimçç

ne biliim kanka senin iş yerinde uyuman meşhurdur:1:

badeğğğğ :60: :60:

Bende kerimnen,kadişim ben gelince mi gittiler didim,üzüldüydüm:14::14:

Kadişabla,nihili bulursan sorarsın nuryüzlüyü,:ssz:sevmiyo o artık bizi istemiyo.
Askere gitmiş toy delikanlılar gibi arada bize istek parça gönderip gönlümüzü almaya çalışıyo.:19:

yok biz pusuya yatmıştık kanka :1:

evet toplu kıyım olmuştu,ben bile ban yemiştim :43:

ama geyikten yedik biz,hatırlatırım :23:
Ben bile derken kadişim,:26::26:
Burda ceza almamış fallen varken sus istersen:19:
tiksindim ağlamandan...

:1:

Ben koğuş ağasıyım kızım,ağlamam:63:

Gerekirse para verir ağlaması için adam tutarım:21:

uyu tabee dünyayı mı kurtaracaksın:27:

haksızmıyım kadiş sen söyle
parkundan bıkıp muneye msjlar arrtım beni içeri alın diye
aman yok parkun ceza aldığında sevoyu atsınlar mapısa
çekilmiyo anacım kadın:27:

kıkın nasıl oldu senin

uyu tabee dünyayı mı kurtaracaksın:27:

haksızmıyım kadiş sen söyle
parkundan bıkıp muneye msjlar arrtım beni içeri alın diye
aman yok parkun ceza aldığında sevoyu atsınlar mapısa
çekilmiyo anacım kadın:27:

Hah,şöle.:21::21:

Benim yerime sırayla siz mapıs yatın,hem siz kurtulun,hem ben:ssz:

dedinde aklıma geldi :27:

ISYERI KURALLARI

1 - Bu isyerinde patron her zaman haklidir. ( Çünkü maaslariniz her zaman onun kasasinda saklidir )

2 - Bu isyerinde her türlü hastalik mazeret olarak kabul edilemez. Getireceginiz rapor hastaliginizin kaniti sayilmaz. ( Doktora kadar gidebilenin ise de gelebecegi varsayilir )

3 - Patron her türlü ameliyata çok kizar. O, sizi tüm organlarinizla ise almistir. Ameliyatla alinan her organ için maasinizdan kesinti yapilir. ( Patron sizi bütün organlarinizla birlikte ise almistir)

4 - Birinci derece de dahil tüm akraba ölümleri, isten kaytarmak için bahane teskil etmez. Ölen sizseniz bu geçerli mazerettir. Ancak, is hukuku açisindan bu durumu 15 gün önceden haber vermeniz zorunludur. ( Böylece is aksamaksizin yerinize birisi yetistirilecektir )

5 - Bu isyerinde patronun odasina kendi fikirlerinizle girebilirsiniz. ( Ancak, onun fikirleriyle çikmak zorundasiniz )

6 - Bu isyerinde kitap zaten, gazete okumaksa katiyen yasaktir. ( Patron okumaz. Tetkik eder )

7 - Bu isyerinde uyuklamak hiç affedilmez. Sekerleme yapanlar uyarilmaksizin maas kesimine ugratilir. ( Patron uyumaz, gözlerni dinlendirir )

8 - Mesai saatleri içinde tuvaleti kullanmaniz yasaklanmistir. ( Iyi nisanciysaniz yerinizden halledin )

9 - Patron, aksam eve gitmenizi para ve zaman kaybi sayar. Sabah zaten isyerine dönüleceginden eve gitmek özel izne baglanmistir. ( Bütün masalar çekyat olma özelligine sahiptir )

10 - Zam aylarinda çok sefil bir tavir takinin. Yani oldugunuz gibi görünün. ( Ya oldugun gibi görün, ya göründügün gibi ol. - Mevlana )

11 - Patrona sakin bulasmayin üstünüze siçrar. ( Çok asabi bugünlerde, yarinlarda ve ebediyyen... )

12 - iyi bir eleman olmanin ilk sarti " bugün patron için ne yaptin ? " sorusunu her mesai sonunda kenzimize sormaktir.

13 - Patron hakkinizin ve geleceginizin teminatidir. Patronun haksiz oldugu durumlarda Isyeri Kurallari 1. Maddesi geçerlidir.

Görülmüstür - Patron

Back
X