Sinir Halleri?

hazel18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
252
103
Kızlarrr sizce insan sinirliyken can yakmak icinmi agır konusur yoksa icindekilerimi döker.....mesela ben bazen icimi dökerim sinirliyken sonra sinirden dedim derim eşime...bazende gercekten sinirden canı yansın diye konusurum....oda sinirle cok agır konusur ve sinirden söyledim aşkım der özür diler.....peki sizde nasıl? yani asıl sorum;insan sinirliyken agzından cıkana mani olamaybilirmi yani işte agır konusuldugunda sinirden söyledim denildiğinde affetmelimi affetmemelimi.....

yani geliyo beni en hassas noktalarımdan vuruyo sinirlendiginde...sonra ben tutamıyorum kendimi özür dilerim diyo gelde affet

Son düzenleme:
mutluyken söz,
üzgünken karar,
sinirliyken de cevap vermemek lazım :KK16:

Tavsiyem sinirliyken diyalog kurmamanız

kişiden kişiye değişir ama kavga ettiğin sevdiğin kişiyse can yakmaktır..sevmediğin kişiyse gerçektir...

Kızlarrr sizce insan sinirliyken can yakmak icinmi agır konusur yoksa icindekilerimi döker.....mesela ben bazen icimi dökerim sinirliyken sonra sinirden dedim derim eşime...bazende gercekten sinirden canı yansın diye konusurum....oda sinirle cok agır konusur ve sinirden söyledim aşkım der özür diler.....peki sizde nasıl? yani asıl sorum;insan sinirliyken agzından cıkana mani olamaybilirmi yani işte agır konusuldugunda sinirden söyledim denildiğinde affetmelimi affetmemelimi.....

benim sinirliyken gerçek düşüncelerimi söylerim.

Normalde üzülmesin diye içinde tuttuklarını, sinirlendiğinde canı yansın diye dışa vurmaktır.
Yani insan sinirliyken can yakmak için ağır ithamlarla içini döker.

Normalde "eşek sıpası" diyorsan, sinirliyken "eşşoğğlueeşşkkjhhgg" dersin gibi :)

Canimm konuşma esnle mtfkta oyaln bnce bzdede ole bi akıntı war bnde altta kalmam solerim aqzma qleni zararlı ckarm hp o yüzden artık mutfakta tanımıyorum böle durumlarda :)

Normalde üzülmesin diye içinde tuttuklarını, sinirlendiğinde canı yansın diye dışa vurmaktır.
yani mesela bana dediki dayanılmaz biri oldun artık dedi.....demekki gercekten dayanamıyımu banaaa:KK43:

Canimm konuşma esnle mtfkta oyaln bnce bzdede ole bi akıntı war bnde altta kalmam solerim aqzma qleni zararlı ckarm hp o yüzden artık mutfakta tanımıyorum böle durumlarda :)
:):) güzel fikir ama şimdi agır konusuncada insan delleniyo.sanki ciddiymiş gibi geliyo :KK43: peki mutfaga gidince noluyo o htasını anlıyomu bari

Sinirlendiğimde can yakmak için söylerim
Asabi biri olmama rağmen öfke kontrolüm vardır
Eşimi asla yumuşak karnı olan yerlerden vurmam
O da bana öyledir

Sevdigin birisiyse öylesine sirf sinirden soylemis olursun. Ama sevmedigin birine soylersen icindekileri dökmüş olursun. Asil dusuncelerini yani.
O yuzden sinirliyken kalp kirilmamasi adina cok konusmamak lazim arkadasim..

Sevdigin birisiyse öylesine sirf sinirden soylemis olursun. Ama sevmedigin birine soylersen icindekileri dökmüş olursun. Asil dusuncelerini yani.
O yuzden sinirliyken kalp kirilmamasi adina cok konusmamak lazim arkadasim..
dogru belki....beni en hassas noktalarımdan vuruyo sinirlendiginde...sonra ben tutamıyorum kendimi özür dilerim diyo gelde affet

dogru belki....beni en hassas noktalarımdan vuruyo sinirlendiginde...sonra ben tutamıyorum kendimi özür dilerim diyo gelde affet

Hassas noktalardan vurması cok kotu. O yuzden dedigim gibi sinirlenince ayri odalara gecin. Siniriniz gecince yanyana gelin...

Normalde "eşek sıpası" diyorsan, sinirliyken "eşşoğğlueeşşkkjhhgg" dersin gibi :)
hahaha:) haklısın tşk ederimmm:-)

X