Sinir Harbi

Winnethepooh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
1.812
1.100
133
Kızlar 1 saat kadar öncesinde bir arkadaşımla görüstüm ve duyduklarım karşısında sinirden kuduracağım. Hem üzgünüm hem sinirliyim hemde saşkınım lütfen bana yardımcı olun çünkü aklım çok karıstı. Öncelikle 27 yaşinda bir kuzenim var ve bu zamana dek hep sorunlu ilişkiler yaşadı. Heo hastalıkla ve saplantılı birliktelikler. Heo uyardık ama pek oralı olmadı. Ama bu sonuncusu bambaşka bir boyut ve kesinlikle endişe verici. Işin aslı çocukla 7-8 aydır birlikteler. İkisi de aynı iş yerinde çalısıyor. Daha doğrusu iş yeri çocuğun ve kuzenimde sırf sevgilisi orda diye kendi işini bırakıp onun yanına geçti bir kaç ay önce. Açıkcası bana fazla bir şey anlatmıyor çunku tepki gösteriyorum ve bu olayları aileye açmamdan çekiniyor. Az önce arkadaşım aradı. Kuzenimin telefonuna garip bir uygulama yüklemiş çocuk ve kendi telefonundan tüm mesajları falan her şeyi görebiliyormuş artık. Zaten butun arkadaşlarını birer birer kaybetti çünkü artık herkes onun için üzülmekten sıkıldı. Ancak takıldıgım nokta bu da değil. Arada bir çocuğun evine gidiyormuş 1 ay önce falan yine evine gittiğinde yemek hazırlamiş ve yemeğin dibi tutmuş. Çocukta çol afedersiniz senden karı mı olur diyip kuzenimi bir güzel dövmüs bacakları kolları mosmor olmuş. Bir başka seferinde de tartışmışlar ve yine evine çağırmış ama kuzenim gitmeye korkmuş evde kamera vardır diye. Aklım almıyor kameradan korkması için aklıma sadece cinsellik ihtimali geliyor ya da zorla birliktelik. Çıldırmak üzereyim. Herkes ailesine söylememiz gerektiğini düsünüyor ama ailecekte yapılabilecek bir şey yok çünkü aileyi de dinlemiyor. Kurtulmak istiyormuş ama korktuğu şeyler varmıs o yüzden cocuguj bundan ayrılmasını bekliyormuş. Bir gece aralarında anladığım kadarıyla özel bir konuşma geçmiş ve çocuk buna kondom resmi yollamıs sonrasında. Daha sonra bu konuşmaların ekran görüntülerini alıp kuzenimin eski sevgilisine atmiş ve yine çok afedersiniz. Senin sevdiğin kızla ben birlikte oluyorum bak gör doye daha kaba bir dille bu olayı ortaya sermiş. Yani adam manyak ve bu kızı nasıl kurtatacağımızü bulamadık. Gerçekten çok sinirluiyim elimden gelse bir kaşık suda boğarım o çocugu ama elim kolum bağlı..

Yahu ne demek elim kolum bağlı, nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsunuz anlamıyorum ki?
Kuzeniniz ayrılmak istiyor mu bence asıl sorun o, ayrılacaksa bitti ayrıldık der sonra tehdit, şantaj mı var alır götürür polise şikayetçi olur ne bu ihtiraslı,acıyı sevme halleri

Yahu ne demek elim kolum bağlı, nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsunuz anlamıyorum ki?
Kuzeniniz ayrılmak istiyor mu bence asıl sorun o, ayrılacaksa bitti ayrıldık der sonra tehdit, şantaj mı var alır götürür polise şikayetçi olur ne bu ihtiraslı,acıyı sevme halleri
Ailenin duymasından korkuyor anladığım kadarıyla. Ben zaten olayları bilmiyordum daha yeni arkadaşımdan öğrendim

korktugu surece bası beladan kurtulmaz
1 kere korkmasın kendısı ıcın kendı hayatı ıcın
kendı bulastıgı pıslıge kendısı korkmayarak cıkabılır
telını degıstırsın kımseyle gorusmesın sosyal medyasını kapatsın hıc bırsey olmaz
bı anda kaybolsun bıttı gıttı

korktugu surece bası beladan kurtulmaz
1 kere korkmasın kendısı ıcın kendı hayatı ıcın
kendı bulastıgı pıslıge kendısı korkmayarak cıkabılır
telını degıstırsın kımseyle gorusmesın sosyal medyasını kapatsın hıc bırsey olmaz
bı anda kaybolsun bıttı gıttı
Evini de biliyor ki. Bir kaç kere akşam yemeğine gelmişti. Sapık gibi bir şey zaten anlamıyorum ne buldu da onunla oldu

Evini de biliyor ki. Bir kaç kere akşam yemeğine gelmişti. Sapık gibi bir şey zaten anlamıyorum ne buldu da onunla oldu
e bılsın ne olacak
evıne gelır aılesıne konusur dıye mı korkuyor
aılesıne gelıp ben kızınızla yattım dese babası agzının ustune carpar hış eder onu
sıkıyorsa gelsın eve

e bılsın ne olacak
evıne gelır aılesıne konusur dıye mı korkuyor
aılesıne gelıp ben kızınızla yattım dese babası agzının ustune carpar hış eder onu
sıkıyorsa gelsın eve
Pek emin değilim o konuda. Eniştem biraz enteresan biri bir kaç kez kuzenimi küfürlerle evden kovmuşluğu da var. Yani böyle bir şey duyarsa arkasında durur mu emin değilim

Pek emin değilim o konuda. Eniştem biraz enteresan biri bir kaç kez kuzenimi küfürlerle evden kovmuşluğu da var. Yani böyle bir şey duyarsa arkasında durur mu emin değilim
mevzu arkasında durma meselesı degıl yapı meselesı bır baba karsısında ben kızına sunu yaptım bunu yaptım dıyen bır adamı pataklamadan bırakmaz

ne yanı adam aferım oglum deyıp gonderıcek mı sızde alemsınız
sırf bu dusunceyle susup ayrılınmıyorsa basına gelenlere sıkayet etmeye hakkı yok ozaman kımsenın
bıle ısteye devam edıyor demektır yapacak bırsey yok

mevzu arkasında durma meselesı degıl yapı meselesı bır baba karsısında ben kızına sunu yaptım bunu yaptım dıyen bır adamı pataklamadan bırakmaz

ne yanı adam aferım oglum deyıp gonderıcek mı sızde alemsınız
sırf bu dusunceyle susup ayrılınmıyorsa basına gelenlere sıkayet etmeye hakkı yok ozaman kımsenın
bıle ısteye devam edıyor demektır yapacak bırsey yok
Umarım günün birinde başına daha kötü şeyler gelmez..

Back
X