- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Kurtulmak istiyorum diyormuş. Ama ayrılamam onun benden ayrılması gerekiyor diyormuş sürekli. Korktuğu bir seyler var belli ki ama anlamadımKuzeniniz kurtulmak istemedikten sonra siz ne yapsanız boş.
Yahu korkuyor da bugün yemeğin dibi tuttu diye döven adam yarın neler yapmaz ki ona.. Aklım almıyorÖnce kendi kurtulmak isteyecek. Yoksa zor biraz.
Muhtemeln goruntü var adamın elinde. Kuzende bundan cekiniyor.
Ailenin duymasından korkuyor anladığım kadarıyla. Ben zaten olayları bilmiyordum daha yeni arkadaşımdan öğrendimYahu ne demek elim kolum bağlı, nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsunuz anlamıyorum ki?
Kuzeniniz ayrılmak istiyor mu bence asıl sorun o, ayrılacaksa bitti ayrıldık der sonra tehdit, şantaj mı var alır götürür polise şikayetçi olur ne bu ihtiraslı,acıyı sevme halleri
Elin adamından dayak yiyor ayrıl diyince korkuyorum diyor.Kurtulmak istiyorum diyormuş. Ama ayrılamam onun benden ayrılması gerekiyor diyormuş sürekli. Korktuğu bir seyler var belli ki ama anlamadım
Gidin söyleyin baktınız harbiden çaresiz hissediyor ama ayrılmak istiyor cesaret verin bitirsin.Ailenin duymasından korkuyor anladığım kadarıyla. Ben zaten olayları bilmiyordum daha yeni arkadaşımdan öğrendim
Tekrardan konusmayı deneyeceğim elbette ama bilemiyorumGidin söyleyin baktınız harbiden çaresiz hissediyor ama ayrılmak istiyor cesaret verin bitirsin.
Evini de biliyor ki. Bir kaç kere akşam yemeğine gelmişti. Sapık gibi bir şey zaten anlamıyorum ne buldu da onunla oldukorktugu surece bası beladan kurtulmaz
1 kere korkmasın kendısı ıcın kendı hayatı ıcın
kendı bulastıgı pıslıge kendısı korkmayarak cıkabılır
telını degıstırsın kımseyle gorusmesın sosyal medyasını kapatsın hıc bırsey olmaz
bı anda kaybolsun bıttı gıttı
e bılsın ne olacakEvini de biliyor ki. Bir kaç kere akşam yemeğine gelmişti. Sapık gibi bir şey zaten anlamıyorum ne buldu da onunla oldu
Pek emin değilim o konuda. Eniştem biraz enteresan biri bir kaç kez kuzenimi küfürlerle evden kovmuşluğu da var. Yani böyle bir şey duyarsa arkasında durur mu emin değilime bılsın ne olacak
evıne gelır aılesıne konusur dıye mı korkuyor
aılesıne gelıp ben kızınızla yattım dese babası agzının ustune carpar hış eder onu
sıkıyorsa gelsın eve
mevzu arkasında durma meselesı degıl yapı meselesı bır baba karsısında ben kızına sunu yaptım bunu yaptım dıyen bır adamı pataklamadan bırakmazPek emin değilim o konuda. Eniştem biraz enteresan biri bir kaç kez kuzenimi küfürlerle evden kovmuşluğu da var. Yani böyle bir şey duyarsa arkasında durur mu emin değilim
Umarım günün birinde başına daha kötü şeyler gelmez..mevzu arkasında durma meselesı degıl yapı meselesı bır baba karsısında ben kızına sunu yaptım bunu yaptım dıyen bır adamı pataklamadan bırakmaz
ne yanı adam aferım oglum deyıp gonderıcek mı sızde alemsınız
sırf bu dusunceyle susup ayrılınmıyorsa basına gelenlere sıkayet etmeye hakkı yok ozaman kımsenın
bıle ısteye devam edıyor demektır yapacak bırsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?