sinir harbi .

rica etmekten utanıyorsanız öncelikle kızla yakın irtibata geçin misal bulaşık yıkarken okulunu şununu bununu sorun
sonra birden ay belim flan deyin sonra bir kaç hamilelik zor işlere yetişemiyorum :1:mesajı alır o:P

Son düzenleme:
bence "hamileyim, bu halde evi çekip çevirmek çok zor oluyor.. biraz yardım etsen ... " diye söyleyebilirsin.
ozaman yapacağı 2 şık var ya yardım edecek yada basıp gidecek...

yardım etmesını ıste belkı dusunemıyordur

canım ben kısa süreli gelen misafirlerime tabiki iş yaptırmam ama 1 ay boyunca kardeş gibi aynı evede yaşıyacagız hem verecegi dersi 1 tane 5-10 tane ders vermiyecekk ki bende zaten perdeleri yıkasın halıları silsin diye bişi yazdıgımı hatırlamıyorum sadece bulaşık ve yemekler için üstüne üstlük bende ders çalışıyorum bu işlerden kendime bile zmn ayıramıyorum mutfaktan çıkmıyorum hamile bi insana iş yaptırmak dogruysa evet ben haksızım

kesinlikle haklısın canım misafir dediğin 1yada 2 gün olur zaten senin söylemene gerek yokki o düşüncek ne yazıkki insanlar annelere teyzelere gelince kızlarımız bayağı ince düşünüyorlar her işlerine koşuyorlar ama geline gelince gelin hizmetçi sanki ellerini kaldırmıyorlar oraya sanki tatile gelmiş orası 5yıldızlı oetl sizde hizmetçi ee nede olsa gelinsiniz bişey diyemiyceksiniz siz cam silsin demiyorsunuz en azından yediği masayı toplayamıyormu ders çalşıyormuş yok efendim anasının evinde yapıyorda size gelince ders çalışıyormuş bu resmen siizn ii niyetinizi kullanmak sömürmek kendinizi kullantırmayın erkekler böyle konularda ne yazıkki duyarsız oluyorlar eşinizi sıkıntınızı söyleyin azıcık en azından o söylesin yiğenine yengene az yardım et diye ben arkadaşıma gidiyorum hamileyim masayı kurmasına yardım ederim o bana kızar az otur diye benim içime sinmez bide günlük oturmaya yani bu insanlardaki genişliğe hayranım

Back
X