1 saatlik mesafeye otobüs parası ne kadar ki:hulya:
benzın parası vermıyor... dedım ya o konu uzun dıe
Neyse...
Yapacak bişiy yok..
Boşu boşuna üzmeyin kendinizi..:teselli:
Duş alın,bakım yapın,şımartın kendinizi..bayanssulusmile
tsk ederım.... babası teşrüf etmısler gelıo yolda...:)
bugun cok ıgrenc gectı ben arabaya tavır yaparak bındım babasına kızdım.oda babam degılmı alırda kırarda dedı napıyım bısey dıyemem dedı.bende derdım o degıl sana solemeden dusuncezsızce alması dedım.bısey olmaz dedı.ben zaten gelmek ıstemıyodum dedı.ya dedım zaten 15 gunde bır goruyorum özlüyorum sen gelmek ıstemıomussun dedım senın o tevırların benı delı edıyo zaten falan dedı.kavga ettık.sonra bı yerde oturduk hıc konusmadan sustuj hep arada bır laf soktuk bırbırımıze.sonra ben ona tatıldeyken hedıye almıstım.masada susarken verdım bana tsk ederım dıyıp gerı verdı bakmadan.nasıl uzuldum anlatamam bende aldım cantama koydum susmaya devam ettık benı eve bıraktı sonra.gıderken yola gıdıo dıye sarıldım senı sevıyorum dedı bende dedım sen benı az sevıyosun napıyım cnm burnumda dedı.ölee işte
cnm dun konustuk mesela herseye cabuk sınırlenıyorum artık dıyo bısey bulamayınca orayı burayı tekmelemeye baslamıs kafadan kontaklasıyo sanırım ıyıce
Madem o öyle sen biraz sakince davranmalısın bence çünkü benim anladığım kadarıyla bu sizin için bir dönem, belki bir kaç ay sürecek ve geçecek o yüzden bu dönemde sen haddinden fazla sabırlı ol ki bir hiç uğruna daha fazla tatsızlık yaşanmasın :S
bugun cok ıgrenc gectı ben arabaya tavır yaparak bındım babasına kızdım.oda babam degılmı alırda kırarda dedı napıyım bısey dıyemem dedı.bende derdım o degıl sana solemeden dusuncezsızce alması dedım.bısey olmaz dedı.ben zaten gelmek ıstemıyodum dedı.ya dedım zaten 15 gunde bır goruyorum özlüyorum sen gelmek ıstemıomussun dedım senın o tevırların benı delı edıyo zaten falan dedı.kavga ettık.sonra bı yerde oturduk hıc konusmadan sustuj hep arada bır laf soktuk bırbırımıze.sonra ben ona tatıldeyken hedıye almıstım.masada susarken verdım bana tsk ederım dıyıp gerı verdı bakmadan.nasıl uzuldum anlatamam bende aldım cantama koydum susmaya devam ettık benı eve bıraktı sonra.gıderken yola gıdıo dıye sarıldım senı sevıyorum dedı bende dedım sen benı az sevıyosun napıyım cnm burnumda dedı.ölee işte
Arkadaşım 1 saatlik yola para yüzündne gelemiyorum diyen adama asla inanmam.
Taş çatlasa 10 liradır
hergün kumbaraya 50 kuruş atsa gelir..
sen bunun bile açıklaması var olarak görüyorsun..
Adam sana gelmek istemiyordum zaten demiş.
o anda o görüşme bitmiştir benim için defol git derim.
daha da köpek olana kadar aramam.
kendimizi adamlara mahkum ettikçe bir tarafları kalkar.
ben ilişkini sağlıklı görmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?