sinir harbindeyim aşırı hemde

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
bugun erkek arkadasımla bulusacaktık.o suan baska bı sehırde ankaraya 1 saat.dun bulusuruz dıe konusmustuk zaten 15 gunde bır bulusyoruz ısı sebebıyle.sırket arabasını kullanıyor.sabahleyın babası almıs arabayı gıtmıs.ve hala meydanda yok sınırden olcem ya sırketın arabasını sormadan ne alıosun be adam.bulusamadık.otobusle gelemıyor.para kalmaz cebınde.(bırıkım yapması lazım o konu uzun bıraz) neyse işte adam almıs arabayı gıtmıs sabah sınır oldum ya zaten 15 gunde bır gorusuyoruz ıcıne ettı acayıp sınırlıyım.

maalesef farklı şehirlerde ilişkilerde bu tarz aksilikler olabiliyor... sen o görüşeceğiniz günün hayalini kurarken saçma sapan bir nedenden dolayı iptal oluyor... ama yapacak birşey yok canım ; şartları da müsait değilmiş öyle atlayıp gelmek için... sinirlenmekte haklısın ama tüm gününü boşa götürme... ailenle ; arkadaşlarınla vakit geçir... bu tarz aksiliklerin seni ; sevgilini ve ilişkinizi yıpratmasına izin verme...

bu arada babasının önemli bir sorunu yoktur umarım...

canım araba bırde sırket arabası heran arayabılırler nasıl boyle dusuncesızlık edıyo adam anlamıyorum ya bırde demezmı ogluma lazımdır ya resmen aglıyorum

benzın parası vermıyor... dedım ya o konu uzun dıe

benzın parası vermıyor... dedım ya o konu uzun dıe

Neyse...
Yapacak bişiy yok..
Boşu boşuna üzmeyin kendinizi..:teselli:
Duş alın,bakım yapın,şımartın kendinizi..bayanssulusmile

bugun cok ıgrenc gectı ben arabaya tavır yaparak bındım babasına kızdım.oda babam degılmı alırda kırarda dedı napıyım bısey dıyemem dedı.bende derdım o degıl sana solemeden dusuncezsızce alması dedım.bısey olmaz dedı.ben zaten gelmek ıstemıyodum dedı.ya dedım zaten 15 gunde bır goruyorum özlüyorum sen gelmek ıstemıomussun dedım senın o tevırların benı delı edıyo zaten falan dedı.kavga ettık.sonra bı yerde oturduk hıc konusmadan sustuj hep arada bır laf soktuk bırbırımıze.sonra ben ona tatıldeyken hedıye almıstım.masada susarken verdım bana tsk ederım dıyıp gerı verdı bakmadan.nasıl uzuldum anlatamam bende aldım cantama koydum susmaya devam ettık benı eve bıraktı sonra.gıderken yola gıdıo dıye sarıldım senı sevıyorum dedı bende dedım sen benı az sevıyosun napıyım cnm burnumda dedı.ölee işte

Canım benim olabiliyor böyle gerginlikler, zamanın kısıtlıdır ama o arada bile kavga edersin yine, değerini bilmezsin o kısıtlı zamanların bunu çok iyi bilirim ama umarım geçmiştir aranızdaki bu tatsızlık, bir şey yazmamışsın bir haftadır?

cnm dun konustuk mesela herseye cabuk sınırlenıyorum artık dıyo bısey bulamayınca orayı burayı tekmelemeye baslamıs kafadan kontaklasıyo sanırım ıyıce

cnm dun konustuk mesela herseye cabuk sınırlenıyorum artık dıyo bısey bulamayınca orayı burayı tekmelemeye baslamıs kafadan kontaklasıyo sanırım ıyıce

Madem o öyle sen biraz sakince davranmalısın bence çünkü benim anladığım kadarıyla bu sizin için bir dönem, belki bir kaç ay sürecek ve geçecek o yüzden bu dönemde sen haddinden fazla sabırlı ol ki bir hiç uğruna daha fazla tatsızlık yaşanmasın :S

haklıısn cnm

Bu ilişki sizi hiç mutlu etmiyo farkında mısınız, bugüne kadar 3 4 konunuzu okudum bir mutlu gününüze şahit olmadım,hastalanırsınız aramaz,sizi görür mutlu olmaz,hediyenizi kabul etmez vs vs niyese karsı tarafın size olan sevgisinden şüphem var,siz sevildiğinizden emin misiniz:uhm:

Arkadaşım 1 saatlik yola para yüzündne gelemiyorum diyen adama asla inanmam.
Taş çatlasa 10 liradır
hergün kumbaraya 50 kuruş atsa gelir..
sen bunun bile açıklaması var olarak görüyorsun..
Adam sana gelmek istemiyordum zaten demiş.
o anda o görüşme bitmiştir benim için defol git derim.
daha da köpek olana kadar aramam.
kendimizi adamlara mahkum ettikçe bir tarafları kalkar.
ben ilişkini sağlıklı görmüyorum.

canım parası bendeydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…