Sinir krizi geçiriyorum cok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.420
452
123
Arkadaşlar daha önceki konularımı bilenler vardır bn bursaya gelin geldim 2 ay oldu ne işimden ne burdaki hayatıma alışamadım geri gitmek istiyorum gidemiyorum depresyondayım çıkmazdayım hergün ağlama krizlerindeyim beni eleştirenler olablr ama yapamıyorum alışamıyorum ailemden birinin sağlık problemi var aklım orda yine ağlamaktan krize girdiğim bi zamandayım vaktinizi çaldım hakkınızı helal edin

neden geri gitmek istiyorsun bacım? tek sebep ailen mi? oraya neden alışamadın?
hayatın boyunca hep annenlerle miydin?

Sakin ol.. Zaman ver kendine biraz.. Herkes bulunduğu yeri veya işi sevmiyor.. Gerektiğinde bazen idare ediliyor.. 1 hafta izin al biraz git yakınını gör istersen, geçmiş olsun bu arada..

Kac yaşındasınız? Eski konularınızı bilmiyorum ama bu kadar krize girmeniz normal gelmedi, geri dönemiyorsanız bulunduğunuz şartlara ayak uydurmak zorundasınız, hayatı kendinize de etrafınızdakilere de zehire etmenin anlamı yok .
Yakınınız hastaysa, gidicelek mesafedeyse gider gelirsiniz, hayatı bu kadar zorlaştırmayın kendinize.

Ocak ayında tekrar eş durumu belgesi vermezsen eski iş yerine geri yollayabilirler bir ihtimal?

Ama kusura bakma da yaptığın biraz fazla çocukça. Evlenmişsin, bir aile kurmaya karar vermişsin ama hala ailem diye ağlıyorsun? Madem alışma sürecin sancılı geçiyor psikolojik destek al bari. Eşine de yazık...

Eşinin yerinde olsam ailenin yanına yollar, hep orada kal der, yollarımi ayırırdim.
Aklı selim olan bir insanla evlilik yapamamak ne kötü yahu.
Çoluk çocuk evlenmesin rica ediyorum.
Abidik gubudik sacmalikları kimse çekmek zorunda değil.
Diğer insanlara da yazık.

Eşin anlayışla karşılıyordur umarım, anlıyorum ben seni, ben de alışkanlıklarına çok bağlı, yeniliğe zor alışan biriyim. Ne hissettiğini az çok tahmin ediyorum ama elbet alışacaksın öyle düşün, gitmek istiyorum diye düşünme sürekli, aklını meşgul et, eşinle dışarı çıkın , gezin, biraz sabret zaman lazım.

Yanlış anlamayın ama şehire alışamama sebebiniz sizsiniz, bir insan her gün ben bu şehire alışamıyorum, işimden mutlu değilim, burayı sevemedim, İstanbul nere Bursa nere, burası hiç bana göre değil, ne biçim bir yer psikolojisinde olursa, o şehrin yollarına sizin için güller dökseler, her yeri eğlence merkezi, etrafınız bir sürü insan dolsa yine de sevemezsiniz.

Bursa İstanbul arası 10. 000 km mesafe yok, ailenizi özleyince aileden biri hastalanınca Cuma'dan gidip Pazar günü dönebileceğiniz kadar kısa bir mesafe.

İnsanlar ülke değiştiriyor, binlerce km öteye gidiyor, mahrumiyet bölgesinde yaşıyor yine de alışmak için çabalıyor.

Evlenmeden önce Bursa'da yaşayacağınızı biliyordunuz, bulunduğunuz şehire alışmaya çalışın, böyle yaparak eşinizi de üzersiniz adam sizi zorla götürmedi oraya.

Nasıl olacak TEkrar eş durumu aralığın başında geldim

Siz eşinle bir aile oldunuz artık kendi aile bağımlılığından kurtulmalısınız nedir bu kaçıncı konu ailem istanbulum premses sendromunu bırak kendine yeten çocuklar yetiştirin diye boşa söylenmiyor siz en canlı örneksiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…