Arkadaşlar daha önceki konularımı bilenler vardır bn bursaya gelin geldim 2 ay oldu ne işimden ne burdaki hayatıma alışamadım geri gitmek istiyorum gidemiyorum depresyondayım çıkmazdayım hergün ağlama krizlerindeyim beni eleştirenler olablr ama yapamıyorum alışamıyorum ailemden birinin sağlık problemi var aklım orda yine ağlamaktan krize girdiğim bi zamandayım vaktinizi çaldım hakkınızı helal edin
Nasıl olacak TEkrar eş durumu aralığın başında geldimOcak ayında tekrar eş durumu belgesi vermezsen eski iş yerine geri yollayabilirler bir ihtimal?
Ama kusura bakma da yaptığın biraz fazla çocukça. Evlenmişsin, bir aile kurmaya karar vermişsin ama hala ailem diye ağlıyorsun? Madem alışma sürecin sancılı geçiyor psikolojik destek al bari. Eşine de yazık...
Nasıl olacak TEkrar eş durumu aralığın başında geldim
Ben belge falan vermedim direk gelip başladım çok zorlanıyorum ve gitmek istiyorum bi araştırimTam bilmiyorum ama ben kasımda geldiğimde brlge vermiştim tekrar. Bazı bakanlıklar belge vs verilmezse geri yolluyor diye biliyorum.
1 kere gittim ama pek faydasını göremedimSıktınız gerçekten. Son açtığınız AYNI İÇERİKLİ KONUDA psikoloğa gideceğim destek alacağım demiştiniz. Almaya başladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?