Sinir krizi geçiriyorum cok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 ay yeni hayatina ve yeni duzenine alisman iicin çook kisa bir sureç
biraz zaman gecmesi lazim

İnsanlar İstanbul'dan Bursa'ya günübirlik bile gidiyorlar.Saatler süren bir uzaklık gibi konuşuyorsunuz.Daha önce dönme ihtimalimiz var ,dönücez demiştiniz yanılmıyorsam.Yıllarca orada kalmaya da niyetiniz yokken biraz fazla abartmıyor musunuz?Ailenizin dizinin dibinden ayrılmadan mı büyüdünüz?Onlar olmadan iyi ve güvende hissetmiyorsunuz sanırım.Peki ya eşiniz nasıl hissediyordur bu durum karşısında.En güzel günlerinizi böyle heba etmeye değer mi?Hasta yakınınız için tabiki dönün ne kadar gerekiyorsa yanında kalın.Kimse buna birşey demez.

Yani ülke dışında değilsiniz çok da yakındasınız hafta sonları gidip gelseniz alışana kadar faydası olur bence.

1 kere gittim ama pek faydasını göremedim
1 kere giden kimse pek faydasını görmemiştir zaten. Mucize mi yaratsın insanlar? Tedavi bir süreçtir, gitmeye devam etmeniz gerekir.
Her şey kötü bir sürprizmiş gibi davranma sebebiniz nedir ayrıca? Evlenmenin ayrı bir evde, ayrı bir şehirde, yeni bir başlangıç anlamına geldiğini biliyordunuz, planlar evlenmeden önce yapılmıştır sanırım değil mi? İmzaları attıktan sonra sizi kolunuzdan zorla sürüklemediler herhalde. Hani insan yeni bir düzene hemen alışamaz, anlarım da, çocuk gibi ağlayıp sızlanarak, geri döneceğim ben yaaa diyebiliyorsanız, gerçekten evlenecek yaşa gelmemişsiniz, hata etmişsiniz. Aileniz de dünyanın öbür ucunda yaşamıyor, isteseniz 2-3 saat içinde yanlarına gidebilecek mesafedesiniz, bunu kendinize sık sık hatırlatın.

Sağlık problemi olana geçmiş olsun da siz İstanbul da yaşasanız hasta için ne değişecek

Psikoloğa gittim faydası olmadı diyorsun da tek seferle faydası olmaz

bir de siz Bursa'ya ya da yeni hayatıma Nasıl alışırım diye yola çıkmıyorsunuz ki psikolog sizi İstanbul a gönderemez

Önyargılarınızı kırmadan rahat edemezsiniz başvurun kuruma tayin talep edin reddedilsin ve umudunuz kesilsin belki öyle kabullenir alışırsınız şehre

1 defa giderseniz tabiki göremezsiniz tabi gerçekten gittiyseniz.
Ya konu sahibi gerçekten komik.
1 defa gitmiş de fayda görememiş.
Tabii ya,psikolog arkadaşın sihirli değneği var,
tek seansta hallediyor tüm sorunları.
O gün değneği arıza yaptıysa...
Yaş kaç? Eğitim düzeyi nedir? Bilmiyorum ama gerçekten sinir bozucu bir yorum.

Psikolaga bir kere gittim fayda gormedim demissiniz. Ciddi tedavi gormelisiniz, bagimli bir kisilik yapiniz var. Bir gorusmenin yetmeyecegini bilmiyor olamazsiniz. Bu sekilde hayati cok zor yasarsiniz ve cevrenizdekilere de yani basta kocaniza zehir edersiniz. Tedavi olmazsaniz hersey daha kotu olacak. Ailenizin yanina gitmeniz cozum degil Allah korusun olurlerse ne yapacaksiniz?

Sadece siz kendinize ilaç olursunuz
Bir düşünün bakalim evlilik neydi sizin için?
Neden evlendiniz?
Çok sevmektenmi? Bir daha evlenemem korkusumu?
Adam çokmu zengin yakışıklı vs ??
Hayatınızda değişiklikmi istediniz?

Önce bir kendinizi çözümleyin krize girmek ne demek
Eşinizin ruh halini dusunemiyorum
Sanki zincire vurup zorla sizi kendine eş almis gibi

Bayburttayım yıllarca atanmayı bekledim ve sikayet etme lüksüm yoktu.Ailem mersinde Babam kanserdi izin almamı istemiyordu yeni atandım ne olur ne olmaz diye.Ama ben duramazdım izin alamasam da h.sonu bile olsa o 15 saatlik yolu çekerdim.Hala bayburttayim eşim de burda ikimiz de mersinliyiz ama hayat bu yapamam edemem diye bir şey yok.Her şey insanlar için güçlü olmak ve devam etmek gerekir..

Hatrladim seni bende uzakta oturan bi bayanim ailem 8 saat mesafede.bazen bende cok bunaliyorum skiliyorum ne isim var burda diyorum elimden bisi gelmiyo severek evlendm ama tabi bu kadar zorlanacagmi asla dusunememistm bide cocuk olunca daha fazla zorlandm zor bi bebekti uyumuyodu esim yogun calisiodu burda baska akrabamzda yoktu baya zor gunler gecirdim

İç güveysi alaydınız eşini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…