- 17 Aralık 2015
- 27.129
- 49.625
- 598
1 defa giderseniz tabiki göremezsiniz tabi gerçekten gittiyseniz.1 kere gittim ama pek faydasını göremedim
1 kere giden kimse pek faydasını görmemiştir zaten. Mucize mi yaratsın insanlar? Tedavi bir süreçtir, gitmeye devam etmeniz gerekir.1 kere gittim ama pek faydasını göremedim
Ya konu sahibi gerçekten komik.1 defa giderseniz tabiki göremezsiniz tabi gerçekten gittiyseniz.
Hatrladim seni bende uzakta oturan bi bayanim ailem 8 saat mesafede.bazen bende cok bunaliyorum skiliyorum ne isim var burda diyorum elimden bisi gelmiyo severek evlendm ama tabi bu kadar zorlanacagmi asla dusunememistm bide cocuk olunca daha fazla zorlandm zor bi bebekti uyumuyodu esim yogun calisiodu burda baska akrabamzda yoktu baya zor gunler gecirdimArkadaşlar daha önceki konularımı bilenler vardır bn bursaya gelin geldim 2 ay oldu ne işimden ne burdaki hayatıma alışamadım geri gitmek istiyorum gidemiyorum depresyondayım çıkmazdayım hergün ağlama krizlerindeyim beni eleştirenler olablr ama yapamıyorum alışamıyorum ailemden birinin sağlık problemi var aklım orda yine ağlamaktan krize girdiğim bi zamandayım vaktinizi çaldım hakkınızı helal edin
1 kere gitmekle ne faydası görücektiniz ki? Sihirli değnek mi var ellerinde. İlk seans sizi dinlerler zaten asıl terapi sonrasında başlar, eşinize üzüldüm yazık...1 kere gittim ama pek faydasını göremedim
İç güveysi alaydınız eşiniArkadaşlar daha önceki konularımı bilenler vardır bn bursaya gelin geldim 2 ay oldu ne işimden ne burdaki hayatıma alışamadım geri gitmek istiyorum gidemiyorum depresyondayım çıkmazdayım hergün ağlama krizlerindeyim beni eleştirenler olablr ama yapamıyorum alışamıyorum ailemden birinin sağlık problemi var aklım orda yine ağlamaktan krize girdiğim bi zamandayım vaktinizi çaldım hakkınızı helal edin
Sen bizden daha itici duruyorsun inan.Rabbim bugünlerini aratır bilesin.Bu şumarıklığın sonu bu çünkü.Saygı duyuyorum herkese yaşamayan bilmez o yüzden size diyecek lafım yok ztn bi daha yazmıcam buraya cok itici duruyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?