Sinir krizi geçiriyorum cok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saygı duyuyorum herkese yaşamayan bilmez o yüzden size diyecek lafım yok ztn bi daha yazmıcam buraya cok itici duruyorsunuz
Ben seni anlıyorum, ben de Tekirdağ'da yaşıyorum, İstanbul'da hoşlandığım biri vardı , hiç başlamamıştım ilişkiye bile, evlenip oraya gidemem diye.Kaldı ki ben İstanbulda okudum bir de , 6 yıl yaşadım orada. Ama zamanla alışacaksın, kim alışmamış ki, insanlar her koşula alışıyor. Eşin ne diyor bu duruma?

Eşimde gitmek istiyor ben istediğim için ama 1 buçuk yıl görev süresi var gidemez

Eşimde gitmek istiyor ben istediğim için ama 1 buçuk yıl görev süresi var gidemez
1 bucuk yil sik disini bak ben 8 yildr 8 saat uzakliktayim bende skiliyorum ama elimden bisi gelmiyo bide cocuk olunca dahada zorlandm tek basima esimde yogun calisiyo hic yardm edemedi

Ne şanslısın bak eşin de seni anlıyor, o da dönmek istiyor, 1.5 sene idare edemez misin? Haftasonları gider gelirsin, zaman çabuk geçiyor zaten, bir süre sonra dönme umudun varsa dayanırsın sabredersin bana kalırsa

Ağlamaktan krize girdiniz ama mola verip buraya konu açtınız herhalde

Ben de İstanbul dan gelin geldim. Bursa' dan daha da uzağım aileme. Ama hiç zorluk çekmedim. Siz neden böyle yaptınız ki? Tabi herkes aynı değil.. eşiniz destek olmuyor mu? Belli aralıklarla gidip gelin? Sonra alışırsınız zaten. Şimdi çok daha yeni

Ben artık bu konuya yorum yapmayacağım.
Size psikolojik olarak sağlıklı değilsiniz,yardım alın demiştim yaklaşık 1 ay önce.
Görüyorum ki değişen hiç bir şey yok.
Aaaa öyle demeyin ama
Bir kere gitmiş psikoloğa konu sahibi
Bir kerenin altını çiziyorum

Bence sen yinede yaz en azindan yazarak icini dokmus oluyosun buda bi terapi.bayanlar olarak hepimizde moral vermeliyiz bizde kadin dayanismasi hic yok

Evet ya ben de anlamadım. Her şeyde "ya biz sana geçen konunda boşan demedik mi? Hâlâ buraya konu açıyorsun" tarzında yorumlar hep. İnsanlara sadece fikrinizi beyan eder geçersiniz. Bakarsınız aynı kişi tekrar mı konu açmış? İçerik aynı mı? Yazma geç. Burda üye çok. Yeni görenler yazar.

Ailene bağlı olman senin tek problemin bence. Yoksa insan sevdiği kişiler yanındaysa heryere alışır.Sizi garipsemedim çünkü bende ailem olmadan yapamam. Keşke başta konuşulsaydı bunlar. Şuan yapabileceğin tek şey bir an önce ailenin yanına gidip kendini rahatlatmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…