Premses sendromuna yakalanmışsın. Eşin boşayınca geçer.Saygı duyuyorum herkese yaşamayan bilmez o yüzden size diyecek lafım yok ztn bi daha yazmıcam buraya cok itici duruyorsunuz
Ben seni anlıyorum, ben de Tekirdağ'da yaşıyorum, İstanbul'da hoşlandığım biri vardı , hiç başlamamıştım ilişkiye bile, evlenip oraya gidemem diye.Kaldı ki ben İstanbulda okudum bir de , 6 yıl yaşadım orada. Ama zamanla alışacaksın, kim alışmamış ki, insanlar her koşula alışıyor. Eşin ne diyor bu duruma?Saygı duyuyorum herkese yaşamayan bilmez o yüzden size diyecek lafım yok ztn bi daha yazmıcam buraya cok itici duruyorsunuz
Eşimde gitmek istiyor ben istediğim için ama 1 buçuk yıl görev süresi var gidemezBen seni anlıyorum, ben de Tekirdağ'da yaşıyorum, İstanbul'da hoşlandığım biri vardı , hiç başlamamıştım ilişkiye bile, evlenip oraya gidemem diye.Kaldı ki ben İstanbulda okudum bir de , 6 yıl yaşadım orada. Ama zamanla alışacaksın, kim alışmamış ki, insanlar her koşula alışıyor. Eşin ne diyor bu duruma?
1 bucuk yil sik disini bak ben 8 yildr 8 saat uzakliktayim bende skiliyorum ama elimden bisi gelmiyo bide cocuk olunca dahada zorlandm tek basima esimde yogun calisiyo hic yardm edemediEşimde gitmek istiyor ben istediğim için ama 1 buçuk yıl görev süresi var gidemez
Ne şanslısın bak eşin de seni anlıyor, o da dönmek istiyor, 1.5 sene idare edemez misin? Haftasonları gider gelirsin, zaman çabuk geçiyor zaten, bir süre sonra dönme umudun varsa dayanırsın sabredersin bana kalırsaEşimde gitmek istiyor ben istediğim için ama 1 buçuk yıl görev süresi var gidemez
Ağlamaktan krize girdiniz ama mola verip buraya konu açtınız herhaldeArkadaşlar daha önceki konularımı bilenler vardır bn bursaya gelin geldim 2 ay oldu ne işimden ne burdaki hayatıma alışamadım geri gitmek istiyorum gidemiyorum depresyondayım çıkmazdayım hergün ağlama krizlerindeyim beni eleştirenler olablr ama yapamıyorum alışamıyorum ailemden birinin sağlık problemi var aklım orda yine ağlamaktan krize girdiğim bi zamandayım vaktinizi çaldım hakkınızı helal edin
Allah iyiliginizi versin guldurdunuz beni:)Şu zamanda millet iş bulamaz. eli yüzü düzgün koca bulamaz bulsa marsa gidecek bende dahil. Gıkım çıkarsa ne olayım.
Ben bile güldüm en sevdiğim yorum bu oldu inş Allah gönlünüze göreverirAllah iyiliginizi versin guldurdunuz beni:)
Aaaa öyle demeyin amaBen artık bu konuya yorum yapmayacağım.
Size psikolojik olarak sağlıklı değilsiniz,yardım alın demiştim yaklaşık 1 ay önce.
Görüyorum ki değişen hiç bir şey yok.
Başka bir konusu yokSıktınız gerçekten. Son açtığınız AYNI İÇERİKLİ KONUDA psikoloğa gideceğim destek alacağım demiştiniz. Almaya başladınız mı?
Bence de yazma.Saygı duyuyorum herkese yaşamayan bilmez o yüzden size diyecek lafım yok ztn bi daha yazmıcam buraya cok itici duruyorsunuz
Bence sen yinede yaz en azindan yazarak icini dokmus oluyosun buda bi terapi.bayanlar olarak hepimizde moral vermeliyiz bizde kadin dayanismasi hic yok
Harbi piremses sendromuymuş buSaygı duyuyorum herkese yaşamayan bilmez o yüzden size diyecek lafım yok ztn bi daha yazmıcam buraya cok itici duruyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?