- Konu Sahibi hifa_selim
-
hyr ben aile hekimine gittim nefes darligi ve el kol uyusmasindan ve sinirime hakim olamadim herseyi anlattim 6 aydir evliyim ve cok geride kalmis insanalrin arasina girdim cok skiolar esim arada kaldigi icin ona pek bisey anlatmiorum artik cünkü bana yarari yerine zarari oluo ailesine bisey dedirtmio neyse gecelim onu. dr bile pesime ya eltimi ya kaynanmi takmaya calio kayinpederim misafirim gelse onlari niye davet etmiomusum diye aliniolar altli üstlü oturuoruz hayatimda kendim karar alamaz hale geldim baba cok uyardi beni sen o evde mutlu olamssin diye ama esimi cok sevdigim icin herseyi göze aldim keske almasaydim bunalrda hersey normal sanki 50 sene öncesinde yasilar kadinin yeri belli erkegin yeri belli diolar erkek evde is yapmazmis kadina yardim etmezmis isterse dövermisde severmisde allahtan esimin böyle bi huyu yok beni cok sevior ama sahiplenemior iyice bunaldim hergün agliorum nefes almayi unuttugum oluor bazen
dr iki ay süre verdi bana babanlar türkiyeden dönene kadar hayatina bi göz at dedi sonra kararini ver dedi esimin cok kötü hale düsecegine eminim kendisi cok pasif bazi konularda azcik cesareti olsa beni alip götürürüdü burdan kavga olmadan sebepsiz yere sende ayriliorum diyemem ya ailem derse bana biz seni uyarmistik yüzüm yok geri dönmeye cevremdende utaniorum
haklisin ama ayrilikta aci verio cok kararsizim acaba tasinirsak dahami iyi olur diye düsünüorum ama ozamanda anlasamazsak bosuna ev tutmus olcaz ama diger yandanda biz sadce ailesi yüzünden bu haldeyiz
insallah cnm hayirlisiyla evlen mutlu ol 3 aydir benimde kollarim ellerim ayaklarim uyusuor 5 dakika arayla hergün önce su muayenelerim bbitsin babam almanyaya dönsün ozamana kadar bakmaliyim ne hal alior bu evlilik
malesef öyle esime artik oyun oynuorum mutlusmusum gibi cünkü elinden bisey gelmio ailesine göre ben cok abartiorum mademki kötü insanlar ozmn eltim 8 senedir niye iyi anlasiomus sebebide su: 8 senedir kaynanamin yemegini yio cocukalrina o bakio hic bir isini kendi yapamio almancasida yok heryere kaynanamla gitmek zorunda o yüzden anlasiolar ama benim herseyi tekbasima yapabilmem sinir edio onlari hangi dr gidip muayene olacagia bile kaynatam karar verio konuda benim genital bölge ayip diilmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?