sinir krizi geciriyorum galiba

evliligin çok yeniymiş çocugunda yok bence saglıgını seç ve o evi terket yoksa gerçekten ölürsün...eşin seni gerçekten sevse seni oradan uzaklaştırır

cok ahimi aldilar süründüklerini görmek istiorum yuvami yikmak isteyen herkesin kendi yuvasi yikilsin diye dua ettim ve bu kaynatam icin gecerli belki zamanla fikirleri degisir insallah cok gec olmadan

cok ahimi aldilar süründüklerini görmek istiorum yuvami yikmak isteyen herkesin kendi yuvasi yikilsin diye dua ettim ve bu kaynatam icin gecerli belki zamanla fikirleri degisir insallah cok gec olmadan yani esimin

öncelıkle esınle aran iyi olsun ıstıyorsan k.baban ve k.validenın hırsını esınden cıkartmayacaksın canım.. senın ilk kuralın bu olsun..

bulundugun yerde halk egtim kursları varsa oralara yazdır kendini illa gelecekse k.validende gelsın yeterki sen iki insan yuzu gor çık evden azcıcık.. yada belediyenın yaz kursları oluyor aerobık vs oraya yazdır senınke kım gelmek isterse gelsın bosver takılma zayıfta olsan git az hareket et,,arkadas edın orda

sonra evde de el işi tarzı seyler yapki kafan dagılsın , o ne dedi bu ne dedi diye dusunup durcagına elin calıssın... müzik dinle radyoyu acıp mesela..

inan bu gibi sorunları yasayan tek kısı sen değilsin hatta senden daha beter durumda olan ınsanlar var sabretmıs kımısı ,kımısı de ben calısıyrum deyıp resti çekti yada esıyle guzelce konusup yoluna koydular sorunlarını..

kriz öyle dediğin gibi gecırılmez öncelıkle yerlerde surunmen lazım kekeleyip durman lazım -aslında konusmak ıstemen ama bı turlu dilinin dolasmasından konusamamaktuır-zangır zangır tıtreyıp soguk terler bosalmasıdır..aynı zamanda vucudunun sanki felc gibi kaskatı kesılmedır.. bogulacakmıs gibi nefes alamamaktır.. gözler değil dudaklar morarır..yuzunde kirec gibi olur..gözlerıne bişey olmaz yani...

bu arada madem okadar kotusun pratisyene tamah etmek yerıne gitmeni öneririm bi devlet hastanesi yada sureklı gıttgınız bi özel tıp merkezine..daha iyi bir teshıs koyacaklarına emınım..

Son düzenleme:
burasi cok kücük biyer kurslar felan evde karakalem calismasi yapiorum müzik esliginde komedi dizileri izliorum hatta kk sayfasina girmeden önce yine deli gibi agladim uykum kacti esimle konusmayi cok denedim ama olmuor calismamida istemior 24 saat evdeyim restimi cekmek istedim bana gavur dediler daha napimki ben piskologa göndermek istedi dr beni ama cok uzakta yanliz gidemem egerki esim götürürse hersey ortaya cikar ve delirir dedigim gibi 50 sene öncesinde yasiolar esimde ayni ona baktigimda annesini babasini görüorum ayak uydurmaya calistim ama 48 yasindaki bi adam esini saka niyetine kaltak oro... diosa afedersiniz ben bu aileye ayak uyduramam

Madem bu aileye ayak uyduramiyorsun neyin savasini veriyorsun ki sen. Depresyon insani hayattan sogutan yasayan oluye ceviren bir hastaliktir. Neden kendine bu eziyeti yapiyorsun kim icin ne icin. Birak bu Don Kİsotlugu olmayan yel degirmenlerine karsi savasiyorsun.

Bir dusun suan nerede hangi kosullarda yasamak isterdin. Hedeflerini belirle bir an once ulasmaya calis. Kendini yipratma. Unutma bu yaslar geri gelmez. Lutfen kendin icin bir seyler yap. Ailenden yardim al, esine baski kur, ortamini degistir.

suan olmak istedigim tek yer babamin yani okadar özledimki onunla seyahat yaomayi degisik ülkeleri görmeyi ablami kiskaniorum marmara üniversitesinde hem okuor hem gezior ben burda kafesdeyim ama utaniorum bosanmya cesaret edemiorum babam cok uyardi beni gitme dedi mutlu olamassin dedi ben salak gibi dinlemedim hic bir hayalim yok bilmiorum ne istedigimi herseyin üstüme gelemsini bekliorum ona göre hareket etmeyi deniorum en büyük sorunda aileme bisey anlatamiorum babamda kalp hastaligi var

canım geç kalmış değilsin. bir ömür böyle çekilir mi?
daha fazla kötüleşmeden bu işi bitir.
ailenin evine dön bir süre ara ver ve düşün.
ailenle hasret gider.
ve nerde mutluysan orda yaşamına devam et. bu hayata bir kere geliyorsun.

Ah be canim hayatta hic bir sey icin gec degildir. Sana bosan demiyorum sakin yanlis anlama haddim degil. Ama annenin babanin biricik kuzususun sen niye boyle uzuyorsun hem onlari hem kendini. Hayat yanilsamalarla doludur. Babaninda hayatta hatalari vardir. Ama biz hataliyim diye hic bir sey yapmazsak hayatimizi mahvederiz kendi elimizle. Sende gidersin universiypteye sende gezer tozarsin. Yapamazsin diye cezalandirilmadinki. Unutma suan sen neyiistiyorsan onu yasiyorsun. Biz onsekiz yasindayken univde yurttaki oda arkadasim otuz yasinda esinden ayrilmis bir bayandi. Suan basarili bir avukat.

Sana en buyuk tavsiyem acik ol ve ailenden yardim al. Lutfen kendini ezdirme yipratma.

dr iki ay süre verdi bana babanlar türkiyeden dönene kadar hayatina bi göz at dedi sonra kararini ver dedi esimin cok kötü hale düsecegine eminim kendisi cok pasif bazi konularda azcik cesareti olsa beni alip götürürüdü burdan kavga olmadan sebepsiz yere sende ayriliorum diyemem ya ailem derse bana biz seni uyarmistik yüzüm yok geri dönmeye cevremdende utaniorum

canım herkes yanlış seçim yapabilir. bunda utanılcak bişey yok.
ayrıca o senin ailen...
hiç öyle şey olur mu? sen onların evladısın. senin kılına zarar gelse canları yanar.
biraz empati kur.
senin kendi çocuğun olsa, sen anne olsan. evladın acı çekse ne yaparsın?
onu ayıplarmısın? yoksa ne olursa olsun o benim evladım deyip bağrına mı basarsın?

haklisin ama ayrilikta aci verio cok kararsizim acaba tasinirsak dahami iyi olur diye düsünüorum ama ozamanda anlasamazsak bosuna ev tutmus olcaz ama diger yandanda biz sadce ailesi yüzünden bu haldeyiz

sen aile ve çevre konusunu hiç düşünme.
başkaları için değil, kendin için yaşıycaksın.
herkesin hayatında neler neler oluyor? o yüzden ayıplanıcak bişey yok bunda.
anlaşamamış olabilirsin. bu çok normal.
iyice düşünn ve yoluna devam et canım. kendini toparla.
çocuk olduktan sonra dönüşün bu kadar kolay olmaz.

evet haklisin kalmakta zor gitmekte esim cok sevio beni ama pisirik ben ondan ayrilcagimi düsündüm anda agliorum galiba seviorum ama mutsuzum allahim hep ailesi yüzünden

haklisin ama ayrilikta aci verio cok kararsizim acaba tasinirsak dahami iyi olur diye düsünüorum ama ozamanda anlasamazsak bosuna ev tutmus olcaz ama diger yandanda biz sadce ailesi yüzünden bu haldeyiz

bende bu tarz birşey yaşadım canım. bende sözlüyüm.
nişanlanıcam kısmetse yakında.
bende kayınpederimden dertliydim. sözlümü çok eziyordu.
ve benim hakkımdada ona birsürü şey söylemiş.
bende çok kötüydüm. bunalımda gibi. sözlüme dedim bu böyle devam ederse ben evlenemem.
benim hayatımı bir başkasının yönetmesini istemiyorum dedim.
sonuçta sözlümde dayanamadı ve babasıyla iş yaşamındaki ve özel hayatındaki yollarını ayırdı. gene görüşürler ortalık yatışınca.
en azından kafamız rahat. çünkü son zamanalarda her gün ağlıyordum.
hatta üzüntüden kollarım uyuşuyordu geceleri. çok zor bilirim.

eşini karşına al ve açık açık konuş.
ben seni seviyorum ama ailenin yaptıkları beni üzüyor.
bu böyle devam ederse ben iyice kötü olucam.
benim iyi ve mutlu olmamı istiyorsan biraz uzaklaşıp böyle devam edelim de.
yoksa ben dayanamıyabilirim de. bakalım ne dicek?

insallah cnm hayirlisiyla evlen mutlu ol 3 aydir benimde kollarim ellerim ayaklarim uyusuor 5 dakika arayla hergün önce su muayenelerim bbitsin babam almanyaya dönsün ozamana kadar bakmaliyim ne hal alior bu evlilik

insallah cnm hayirlisiyla evlen mutlu ol 3 aydir benimde kollarim ellerim ayaklarim uyusuor 5 dakika arayla hergün önce su muayenelerim bbitsin babam almanyaya dönsün ozamana kadar bakmaliyim ne hal alior bu evlilik

sağol canım. inşallahh...
sen de mutlu ol isterim.
eşin bu durumunu görmüyor mu?
hiçbirşey yapamıyor mu?
biliyorsun emine ün gencecik yaşta üzüntüden felç geçirdi. Allah korusun.
böyle bişey olursa ne yapçaksın. değer mi?
bazen sadece sevgi yetmiyor. bu da hayatın acımasız gerçeği ne yazıkki...

malesef öyle esime artik oyun oynuorum mutlusmusum gibi cünkü elinden bisey gelmio ailesine göre ben cok abartiorum mademki kötü insanlar ozmn eltim 8 senedir niye iyi anlasiomus sebebide su: 8 senedir kaynanamin yemegini yio cocukalrina o bakio hic bir isini kendi yapamio almancasida yok heryere kaynanamla gitmek zorunda o yüzden anlasiolar ama benim herseyi tekbasima yapabilmem sinir edio onlari hangi dr gidip muayene olacagia bile kaynatam karar verio konuda benim genital bölge ayip diilmi ya

ailesiyle beraber yaşaman burdaki en büyük hata olmuş canım.
belkide olucakları göremedin. psikoloğa gidebiliceksen git onlada bir konuş.
baktın olcak gibi değil. ailenle konuşmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…